svsu Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Gasesc undeva in Romania asa ceva? http://www.theobdcompany.co.uk/product/ecu-lid-extractor-bolts/ Link spre comentariu
validae Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Orice strungar vă poate face acele șuruburi, la un preț mult mai mic....vedeți chiar pe forum, există colegi care au posibilitatea. Link spre comentariu
Stefan Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 (editat) Nu stiu unde se gaseste asa ceva in Romania dar ce au asa special? Nu se pot utiliza niste suruburi cu pas mare si metric potrivit? Din ce inteleg metricul acelui "extractor" este mai mare ca al surubului ce prinde capacul ECU, adica face filet in capacul de AL si-l ridica fortant in filetele existente din blocul ECU. Editat August 6, 2018 de Stefan. Link spre comentariu
svsu Postat August 6, 2018 Autor Partajează Postat August 6, 2018 Cam da. Buna ideea. O sa masor acel filet ce este acolo si poate gasesc niste suruburi similare. Multumesc. Link spre comentariu
svsu Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 Am rezolvat dar am folosit aer cald pentru inmuierea snurului de mastic izolator. Chiar, ce fel de mastic este acela, ca este si termoconductor dar este si izolator electric si la umezeala? Link spre comentariu
sesebe Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Nu este mastic, este ceva similar siliconul, de multe ori este chiar bicomponent. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum