Vizitator valentin2233 Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Telefon Alcatel 2010G - nu vede cartela sim, ce pot face? TCTMobile Limited 2010-2DVDRO1-S40 SUN-070 FR2 IMEI: 867964014302045 Multumesc anticipat! Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Incearca cu cartela de Vodafon si daca tot nu o vede atunci trebuie reparat Link spre comentariu
Vizitator valentin2233 Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Da, nu merge cu nici o cartela (vodafone, telekom, orange..etc......nu le citeste/vede.....ce poate avea? Multumesc.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Trebuie mers cu el la un centru de reparatii telefoane ca sa stii sigur ce este defect , daca vrei poti sal trimiti la mine si daca pot sal repar til repar si ne intelegem noi , asta daca nu ai unde sa mergi , de unde esti? treceti locatia la profil poate te trimit la vre-un prieten nu se stie ca am cunostinte cam peste tot , daca nu am eu atunci te va ajuta alt coleg din locatia ta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum