Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu se mai poate trai -- Țânțarul tigru a ajuns in Romania

Blacksmith

Postări Recomandate

Acum 40 minute, Giuseppe Bagarella a spus:

Aaaa, stai linistit, ca ma simt excelent in rulota. 

Banuiesc ca ai rulota stil autobuz...unde incape o garsoniera intreaga...!

autobuz-rulota-bmw-i8-7.jpg

Editat de mac01
Link spre comentariu

Nu cred...daca ar fi ceva de genul, ar avea si geamuri si acolo se pot monta site, la fel ca la apartament.Plus ca fiind spatiu mic, o portie de gazare de cateva minute omoara si exemplarele mai indraznete care apuca sa intre cu toate masurile de prevedere. Cred ca e ceva open space, modern, fara geamuri si alte banalitati, unde tantarii trimisi de victor intra si ies in voie.

Link spre comentariu

Ma distram pana acum cateva saptamani cand a venit epidemia asta de tantari-tigru. Acum stau inchis in rulota toata ziua si ma uit la HD.

Link spre comentariu

Sper ca nu o sa ajungeti sa folositi costum chimic impotriva intepaturilor lor, are cauciucul gros si nu intra "trompa". Faptul ca sunteti deja cu rulota nu va ofera prea multe alternative. Parerea mea, haine de bumbac (prietenii stiu de ce, acum pe caldura) cu maneci lungi si cat mai putina piele expusa. Altfel, plasa de tantari pe post de cort, in fata rulotei si puteti spune ca sunteti "afara". Din pacate, pana la asanarea baltilor din jurul dv. nu aveti sanse sa scapati de vampirii astia. Vampiroaice, mai exact. Daca aveti ocazia sa va schimbati locatia la o distanta de aproximativ 200 de metri de baltile mari poate aveti sanse sa profitati de "iesitul in natura".

PS: prima gandire la elementele: nick, descrierea de sub nick, rulota, lipsa locatiei m-a trimis cu gandul ca sunteti diasporean, fara suparare. Apoi m-am gandit ca pe 10 v-ati luat portia de gaz in piata... apoi am vazut si postul explicativ al locatiei si m-am linistit. Sanatate si spor la vanatoare de tantari.

Link spre comentariu

Pai da ... La mine ( bloc ) au suflat de cateva ori in ultimele saptamani ... cu ceva " zemuri " , iritante , destul de nashpa . Si ... parca s - au inmultit . Atat tantarii , cat si alte insecte ( niste fluturi babani ... pacat ca nu se mananca . Poate , nu sant sigur ... motanul alearga dupa ei ca dupa protestatari ) . Ma rog , cei care intra accidental in casa , isi plang soarta - scurta , nedreapta si tragica . Spray - uri pe alese , pastile d - alea termice , aspirator , prosoape ... pacat ca nu ( mai ) am permis ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Pentru a alunga țânțarii sau alte insecte puteți încerca cu ghivece în care să cultivați plante puternic aromatice , ce emit esențe volatile : levănțică , busuioc , mentă etc .

Link spre comentariu

Incercati o iarba care se cheama lemongrass sau citronella. A nu se confunda cu lamuita care e un arbust si cred ca se mai cheama si iasomie, dar nu sunt sigur.

Se freaca ca iarba aia pe piele si nu se mai apropie tantarii.

Cel mai bun si mai bun remediu, testat de milioane de ani de romani in tot felul de situatii este usturoiul. Te freci cu usturoi pe piele, mananci la greu usturoi, spreiezi prin casa si pe gazon cu zeama de usturoi si nu se mai apropie nici un fel tantar de tine si in general nimeni. Garantat.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări