Blacksmith Postat August 12, 2018 Autor Partajează Postat August 12, 2018 (editat) Nu se mai poate... Asta nu e viata... Stau inchis in rulota de dimineata pana seara... Cred ca ma sinucid... Azi cand m-am trezit am iesit sa ma pish. N-a durat mai mult de 1 minut ca am si fost muscat.... In rulota trebuie sa inchid tot, usa, geamuri... si sa stau acolo in caldura asta de moarte... Va dati seama cat de cald se face intr-o rulota in care bate soarele ? De cand sint pe pamantul asta eu n-am pomenit asemenea blestem... Cred ca asta e apocalipsa despre care se vorbeste in Biblie. Se duce dracu si gradina si tot... Fructele se strica in copac ca nu mai pot sa le culeg... Nu se mai poate face absolut nici o activitate afara... Editat August 12, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
hpavictor Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Aha , așa pățești dacă faci bancuri cu Victor ... E abia începutul . Link spre comentariu
Sharky Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Autan. Funcționează. Testez de câteva zile. In rest plasa la geamuri. Link spre comentariu
George Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 6 hours ago, Sharky said: Autan. Funcționează. Testez de câteva zile. In rest plasa la geamuri. Asta i-am recomandat si eu in postarea din acest link https://www.elforum.info/topic/133462-nu-se-mai-poate-trai-țânțarul-tigru-a-ajuns-in-romania/?do=findComment&comment=1694114 Link spre comentariu
elektronu85 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 17 hours ago, Victor said: Aha , așa pățești dacă faci bancuri cu Victor ... E abia începutul . Tare asta! Link spre comentariu
doru3160 Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Da, si mie mi-a placut si ma intrebam daca asta e doar inceputul, ce mai urmeaza? Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 Ma, deci Victor asta a trimis "killa bees" peste mine ? Link spre comentariu
George Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Ehhh, motivul e altul. Link spre comentariu
overdrive Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 On 8/12/2018 at 7:14 PM, Giuseppe Bagarella said: Nu se mai poate... Asta nu e viata... Stau inchis in rulota de dimineata pana seara... Cred ca ma sinucid... Azi cand m-am trezit am iesit sa ma pish. N-a durat mai mult de 1 minut ca am si fost muscat.... In rulota trebuie sa inchid tot, usa, geamuri... si sa stau acolo in caldura asta de moarte... Va dati seama cat de cald se face intr-o rulota in care bate soarele ? De cand sint pe pamantul asta eu n-am pomenit asemenea blestem... Cred ca asta e apocalipsa despre care se vorbeste in Biblie. Se duce dracu si gradina si tot... Fructele se strica in copac ca nu mai pot sa le culeg... Nu se mai poate face absolut nici o activitate afara... Da' de ce stai in rulota monser? Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 4 minutes ago, overdrive said: Da' de ce stai in rulota monser? Pt ca nu am casa, logic. Link spre comentariu
overdrive Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Scuze!Am inteles...Fara rautate am intrebat... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Daca ai pamantul ... poti face un bordei , ceva improvizat , dar in care sa poti trai in conditii decente . Link spre comentariu
hpavictor Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Uite o idee de casa mica . Soba ( cu lemne ) e in mijlocul casei ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 13, 2018 Autor Partajează Postat August 13, 2018 (editat) 1 hour ago, overdrive said: Scuze!Am inteles...Fara rautate am intrebat... Aaaa, stai linistit, ca ma simt excelent in rulota. Stau doar vara. Iarna ma duc la oras unde am apartament cu 4 camere ! E foarte misto sa alternezi asa in fiecare an gradele de confort, altfel ar fi monoton si plictisitor. Iti dai seama cand o sa ma duc acum la bloc si o sa scap de tantari... o sa mi se para raiul pe pamant... Editat August 13, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
Postări Recomandate