crismarin Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Buna stimati meseriasi.am un picamer bosch la tens 115v 13,5a 200hz 2200w nu stiu cum sal folosesc ce trebuie facut cu el sa functioneze,ce aparate trebuie la el, un ajutor va rog Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 După frecvența dată, ai nevoie de un convertizor cu frecvență variabilă....nu e pentru rețea. Link spre comentariu
crismarin Postat August 4, 2018 Autor Partajează Postat August 4, 2018 Multumesc si pt retea transformator nu trebuie? Link spre comentariu
gauss Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 (editat) A fost procurat gresit . Probabil adus de afara , sau de la vreun furnizor roman de " chilipiruri " ce nu au fost ale lui . Nu obtii puterea ... si se va incalzi . Forta la dalta si racirea sant functie de turatie ... " Scula " este din inzestrarea unor masini de lipit conducte apa - gaze , la care toti consumatorii sant la tensiune redusa ( pentru electrosecuritate , se lucreaza prin santuri etc . ) , si frecventa ridicata , alimentare trifazata ( gabarit si randament ) . Toti consumatorii ( picamer , freza , plita , controler , centrala hidraulica etc . ) sant alimentati de la un grup electrogen special . La ceva exemplare cu care am lucrat ( Apa Nova ) , generatorul era antrenat de un motor Hatz diesel , 2 cilindri . Ma rog ... nu e relevant . Am expus doar pentru intelegerea solutiei tehnologice . Convertizorul ... mai greu . Trebuie sa aiba iesire ( trifazata ) de 115 V , si frecventa 200 Hz . Daca gasesti ... trebuie retea monofazica ( grup ) serioasa . Cu trifazata ( alt convertizor ... si mai ciudat ) , doar in atelier . Dar te vei plictisi repede ... podeaua si peretii au suprafete finite . Sau grup trifazat plus convertizorul ciudat ... nu stiu daca - ti permiti . E ca si cum te - ai muta la mare , fiindca ai gasit niste pui de pescarusi ... Solutia ? ... altul , gen GSH 27 . Cel existent se poate returna ( daca se mai poate ) , sau valorifica ... la un detinator de ce am descris mai sus , sau ca piese de schimb la un atelier de reparatii . Banuiesc ca n - a fost ( prea ) scump ... Editat August 4, 2018 de gauss 1 Link spre comentariu
crismarin Postat August 4, 2018 Autor Partajează Postat August 4, 2018 (editat) Da e adus de afara ,si e second ,pretu a fost300e deci nu merita investit in el dat la piese de schimb va multumesc frumos pt informatii Editat August 4, 2018 de validae Link spre comentariu
gauss Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Dupa cum am scris ... n - ar fi o problema de investit ... numai de bani . Si solutiile tehnice sant putine , si foarte costisitoare . Majoritatea presupun ceva grup electrogen , convertizor etc . In loc de o priza in perete , sau la capatul unui prelungitor ( la figurat vorbind ) . Multumesc pentru multumiri ... pacat ca nu am o solutie ieftina si rapida pe care sa v - o recomand , m - as fi bucurat . Poate alti colegi sant mai inspirati ... Link spre comentariu
crismarin Postat August 4, 2018 Autor Partajează Postat August 4, 2018 Va multumesc pt raspuns poate iar trebui la cineva de piese mai te inseli cate odata asta e va myltumesc numai bn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum