Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED samsung UE24H4003AW

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelu12

7

• Florinel TV

4

• dan-a2

1

Acum 16 ore, nelu12 a spus:

am cont, dar ma cam descurc greu pe site sa caut ceva, nu am facut rusa la scoala

daca functioneaza, o sa il pun

mersi

Pai dai cu traducere , eu folosesg Google crome si dau click dreapta si dau traducere si traduce si este mai usor

Link spre comentariu

am scris dumpul pe 25Q40 si la fel face

apare sigla de samsung o secunda apoi se stinge backlightul si merge doar sunetul

se vede imagine f slab, adica fara sa fie aprinse ledurile

o sa mai caut pe acolo, daca are cineva vreo idee m-as bucura

pun si dumpul de la rusi ca nu e mare si vad ca merge direct fara program de trimis fisiere mari

IC805 W25Q40BL.bin

Editat de nelu12
Link spre comentariu

Deconecteaza firul de la pinul 6 Dim de la mufa sursa, daca nu raman ledurile aprinse, cel mai probabil ai leduri in scurt pe bagheta si intra in protectie

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
La 13.08.2018 la 23:03, Costica LCD a spus:

Puteai macar sa spui ca l-ai abandonat.....degeaba esti vechi pe forum, ca n-ai invatat nimic.......altadata sa-ti raspunda care-o vrea.......

Am avut si eu candva subiecte abandonate,dar sigur nu mia raspuns nimeni.In acest caz Electro6 ori la rezolvat sub alt caz,ori va periaza ca sa nu fie nongrata.Nu inteleg de ce este asa de greu sa recunosti cand un coleg te ajuta,sau chiar te depaseste...Cu stima si respect.

Link spre comentariu

Salutare

am reusit sa il fac

era defect tranzistorul driver ap9997, nu era scurt dar conducea aiurea, dupa ce l-am scos afara m-am lamurit

am pus unul de curent mai mare fdd770n15 (ca nu aveam originalul) si merge

Mersi de ajutor

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări