Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) Salutare. Am pe masa de lucru un tv SAMSUNG LED, model UE24H4003AW. A fost traznit recent, problema consta in lipsa de blacklight. sursa lucreaza bine,mosfetul de comanda a baretei de led este ok.. primeste semnal pe BLU_PWM(2,4V) se aprinde blacklightul pt o treime de secunda apoi raman aprinse foarte slab incat nu se observa nimic pe ecran. mentionez ca tv-ul nu are mai multe barete de led-uri,are doar una singura pe laterala din dreapta ele lucrand la o tensiune maxima de 20v.... Toate ledurile sunt ok.. as fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva macar in gasirea schemei sursei BN44-00746A,sau in ce mod pot remedia aceasta problema.. main board BN94-07150B... Editat August 3, 2018 de Vizitator greseala gramaticala Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Ai facut testul, cu mufa dintre sursa si main scoasa, sa vezi daca backlightul e ok? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 da,am facut testul asta. insa nu da vreun semn.. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) Deconecteaza firul de la pinul 6 Dim de la mufa sursa si vezi ce se intimpla, pinul 6 regleaza backlightul....daca ramine aprins la maxim, e problema de dump..... Editat August 3, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Ai rezolvat pina la urma tv-ul? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 13, 2018 Partajează Postat August 13, 2018 Puteai macar sa spui ca l-ai abandonat.....degeaba esti vechi pe forum, ca n-ai invatat nimic.......altadata sa-ti raspunda care-o vrea....... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 (editat) La 13.08.2018 la 13:03, Costica LCD a spus: Puteai macar sa spui ca l-ai abandonat.....degeaba esti vechi pe forum, ca n-ai invatat nimic.......altadata sa-ti raspunda care-o vrea....... Buna ziua D-le Costica. imi pare sincer rau pentru absenta raspunsului meu,dar din lipsa de timp nu pot raspunde..problema a fost rezolvata intru-un final. am primit a doua zi un tv lafel cu relativ aceiasi problema,dar un led nu facea contact cu celelalte leduri pe circuit si lumina doar cand voia. am pus sursa TV-ului cu problema ledului la TV-ul cu problema discutata si tot asa se manifesta. am citit memoria TV-ului venit si apoi am scris-o in tv-ul cu problema de care am vorbit aici. asta a fost tot . deci am realizat ca problema era din dump,dupa cum ati spus si DVS. Imi cer sincer rau inca o data pentru absenta raspunsurilor mele,dar uneori chiar nu dispun de timp suficient pentru a raspunde si se intampla sa uit... Editat August 26, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Pai si nu pui dumpul aici poate mai are cineva nevoie de el Link spre comentariu
Vizitator Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 Acum 22 ore, Florinel TV a spus: Pai si nu pui dumpul aici poate mai are cineva nevoie de el desigur. maine il voi cauta in PC,azi nu sunt la atelier.sper sa fie salvat,recent am reinstalat windows-ul pc-ului... Link spre comentariu
nelu12 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 va salut! si eu am un defect asemanator va rog sa puneti dumpul sa vad daca asta o fi si la mine mersi Link spre comentariu
nelu12 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 sau poate il are careva eu nu am reusit sa il gasesc pe net Va rog! Link spre comentariu
nelu12 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 nu il are nimeni? va rog Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Uite aici http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/samsung/samsung_ue24h4003aw_shassi_main_board_v236bj1_le2_rev_c5/241-1-0-31157 Link spre comentariu
nelu12 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Mersi fain Florinel, o sa il incerc maine si revin. Cum se face ca eu nu am gasit? Ati cautat direct pe remont? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Da am cautat direct la ei pe remont , sper ca ai cont , si la urma punel aici pe forum ca poate mai are cineva nevoie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum