Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED samsung UE24H4003AW

Vizitator

Postări Recomandate

Salutare. 

Am pe masa de lucru un tv SAMSUNG LED, model UE24H4003AW. 

A fost traznit recent, problema consta in lipsa de blacklight. 

sursa lucreaza bine,mosfetul de comanda a baretei de led este ok.. primeste semnal pe BLU_PWM(2,4V) se aprinde blacklightul pt o treime de secunda apoi raman aprinse foarte slab incat nu se observa nimic pe ecran. 

mentionez ca tv-ul nu are mai multe barete de led-uri,are doar una singura pe laterala din dreapta ele lucrand la o tensiune maxima de 20v.... Toate ledurile sunt ok.. as fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva macar in gasirea schemei sursei BN44-00746A,sau in ce mod pot remedia aceasta problema.. main board BN94-07150B...

Editat de Vizitator
greseala gramaticala
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nelu12

7

• Florinel TV

4

• dan-a2

1

Deconecteaza firul de la pinul 6 Dim de la mufa sursa si vezi ce se intimpla, pinul 6 regleaza backlightul....daca ramine aprins la maxim, e problema de dump.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 13.08.2018 la 13:03, Costica LCD a spus:

Puteai macar sa spui ca l-ai abandonat.....degeaba esti vechi pe forum, ca n-ai invatat nimic.......altadata sa-ti raspunda care-o vrea.......

Buna ziua D-le Costica. imi pare sincer rau pentru absenta raspunsului meu,dar din lipsa de timp nu pot raspunde..problema a fost rezolvata intru-un final. 

am primit a doua zi un tv lafel cu relativ aceiasi problema,dar un led nu facea contact cu celelalte leduri pe circuit si lumina doar cand voia. am pus sursa TV-ului cu problema ledului la TV-ul cu problema discutata si tot asa se manifesta. am citit memoria TV-ului venit si apoi am scris-o in tv-ul cu problema de care am vorbit aici. asta a fost tot . deci am realizat ca problema era din dump,dupa cum ati spus si DVS.

Imi cer sincer rau inca o data pentru absenta raspunsurilor mele,dar uneori chiar nu dispun de timp suficient pentru a raspunde si se intampla sa uit...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 22 ore, Florinel TV a spus:

Pai si nu pui dumpul aici poate mai are cineva nevoie de el

desigur. maine il voi cauta in PC,azi nu sunt la atelier.sper sa fie salvat,recent am reinstalat windows-ul pc-ului...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări