surubarila Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Tocmai ce "l-a luat apa" acum cateva ore , vedeti pe ProTV.Parca era unu' care spunea ca va trai in cort acolo , pana va vedea autostrada Comarnic-Brasov construita. El o mai fi traind ? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Nu cumva este DN1A ? Este alta ruta . Link spre comentariu
eugenius Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/video-dn1-inchis-din-cauza-aluviunilor-974068 Link spre comentariu
surubarila Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 Salut Razvan ! E posibil , am auzit doar titlul de la inceput.Traficul a fost deviat prin orasul unde locuiesc si spuneau (soferii) ca s-a surpat in zona Nistoresti.Mai urmaresc si daca am gresit o sa-mi cer scuze. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 E mai grav pe DN1A. Link spre comentariu
morocanosul Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 (editat) On 8/2/2018 at 7:11 PM, surubarila said: Tocmai ce "l-a luat apa" acum cateva ore , vedeti pe ProTV.Parca era unu' care spunea ca va trai in cort acolo , pana va vedea autostrada Comarnic-Brasov construita. El o mai fi traind ? Si eu care ma pregateam sa ma duc pe ...litoral-(ul)...grecesc/turcesc/marocan etc..! Trebuie sa fac un ocol acum pe Coasta de Azur,Tenerife,I-le Bermude,Brazilia...si daca nu se repara drumurile..''noastre toate.''.Gica Petrescu),am sa ma duc la Unchiul...PUTIN ! In SIBERIA ! Editat August 5, 2018 de morocanosul Link spre comentariu
icar Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Quote El o mai fi traind ? Da, si inca bine, mersi! E drept, e putin legat la pripon, dar nu-i duc grija! Quote drumurile..''noastre toate.''.Gica Petrescu Nu , Dan Spataru! Link spre comentariu
Postări Recomandate