Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nustiu de ce am avut o presimtire ca de acolo e... De fapt cred ca stiu de ce. Pentru ca momentan exista doar o adunatura de spalati pe creier (probabil fosti ultrasi ale galeriilor de fotbal) care au ca obsesie PSD-ul. Acestia se ocupa toata ziua (poate sint chiar platiti) cu cautarea de informatii care sa scoata in evidenta cat de rau e PSD-ul. Daca nu gasesc, le mai si inventeaza.

De ce nu apar "filmulete" si cu gafe ale PNL-ului, USR-ului sau alte partide ? Sint oare acestea imaculate ? Nu. Fiecare partid isi are prostii lui, dar nu sint scosi in evidenta decat cei ai PSD-ului, pentru ca asta e marea durere a obsedatilor.

Link spre comentariu
9 minutes ago, Giuseppe Bagarella said:

Nustiu de ce am avut o presimtire ca de acolo e... De fapt cred ca stiu de ce. Pentru ca momentan exista doar o adunatura de spalati pe creier (probabil fosti ultrasi ale galeriilor de fotbal) care au ca obsesie PSD-ul. Acestia se ocupa toata ziua (poate sint chiar platiti) cu cautarea de informatii care sa scoata in evidenta cat de rau e PSD-ul. Daca nu gasesc, le mai si inventeaza.

De ce nu apar "filmulete" si cu gafe ale PNL-ului, USR-ului sau alte partide ? Sint oare acestea imaculate ? Nu. Fiecare partid isi are prostii lui, dar nu sint scosi in evidenta decat cei ai PSD-ului, pentru ca asta e marea durere a obsedatilor.

Colegu' cred ca stii ca fum fara foc  nu exista. Apoi intr-o alta ordine de idei,cam toti sint facuti din acelasi aluat! Fiecare, la vremea lor,au aratat ce pot! Asa ca .........

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări