hpavictor Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Sa punem centenarul pe tricoaele noastre : Aici aveti tot articolul : https://pressone.ro/un-centenar-de-slugarnicie-ministrul-sportului-premiat-inaintea-unor-campioni-europeni/ Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Vai de capul lui ,dobitocul dracului! Chiar atit de prost poate fi? Asta e unul dintre absolventii de liceu care ,la bacalaureat a luat un 5 tras de coada,dupa ce parintii lui au ''cotizat corespunzator''. Editat August 2, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
hpavictor Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 Este prost , pentru ca poate . Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 De unde e asta, de la PSD ? Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Este o vorba care spune ca: Orice boala are-un leac, prostia-n schimb,n-are! 1 minute ago, Giuseppe Bagarella said: De unde e asta, de la PSD ? De unde-ar putea fi de altundeva! Nu ca altii ar fi mai breji! Editat August 2, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Nustiu de ce am avut o presimtire ca de acolo e... De fapt cred ca stiu de ce. Pentru ca momentan exista doar o adunatura de spalati pe creier (probabil fosti ultrasi ale galeriilor de fotbal) care au ca obsesie PSD-ul. Acestia se ocupa toata ziua (poate sint chiar platiti) cu cautarea de informatii care sa scoata in evidenta cat de rau e PSD-ul. Daca nu gasesc, le mai si inventeaza. De ce nu apar "filmulete" si cu gafe ale PNL-ului, USR-ului sau alte partide ? Sint oare acestea imaculate ? Nu. Fiecare partid isi are prostii lui, dar nu sint scosi in evidenta decat cei ai PSD-ului, pentru ca asta e marea durere a obsedatilor. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) 9 minutes ago, Giuseppe Bagarella said: Nustiu de ce am avut o presimtire ca de acolo e... De fapt cred ca stiu de ce. Pentru ca momentan exista doar o adunatura de spalati pe creier (probabil fosti ultrasi ale galeriilor de fotbal) care au ca obsesie PSD-ul. Acestia se ocupa toata ziua (poate sint chiar platiti) cu cautarea de informatii care sa scoata in evidenta cat de rau e PSD-ul. Daca nu gasesc, le mai si inventeaza. De ce nu apar "filmulete" si cu gafe ale PNL-ului, USR-ului sau alte partide ? Sint oare acestea imaculate ? Nu. Fiecare partid isi are prostii lui, dar nu sint scosi in evidenta decat cei ai PSD-ului, pentru ca asta e marea durere a obsedatilor. Colegu' cred ca stii ca fum fara foc nu exista. Apoi intr-o alta ordine de idei,cam toti sint facuti din acelasi aluat! Fiecare, la vremea lor,au aratat ce pot! Asa ca ......... Editat August 2, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Pai si daca toti sint la fel (de prosti), de ce doar cu PSD-ul apar filmulete ? Nu e cumva nedrept ? Link spre comentariu
validae Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Hai cu politica în altă parte, ăsta e forum tehnic..... Link spre comentariu
Postări Recomandate