Vizitator anaossy Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Buna ziua , am si eu o rugaminte, cine ma poate ajuta si pe mine , am Smart TV LED PHILIPS de 55" care jumatatea ecranului din partea stanga ( pe verticala) se vede in umbra iar jos ( pe orizontala) sunt 3 dungi transparente .Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate repara , cam la ce pret si unde? VA ROG DIN SUFLET IMI PUTETI DA O RECOMANDARE UNDE IL POT REPARA ?Mentionez ca sunt din Bucuresti . Jos va atasez cateva poze cu TV. Va multumesc ptr amabilitate. Va doresc o zi buna. Editat August 2, 2018 de anaossy modificare titlu Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Daca erai din Buzau iti reparam eu displayul, fara sa te jupoi prea mult de piele..... Prin Bucuresti, nu am ideie cine repara displayuri..... Editat August 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator anaossy Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Acum 20 minute, Costica LCD a spus: Daca erai din Buzau iti reparam eu displayul, fara sa te jupoi prea mult de piele..... Prin Bucuresti, nu am ideie cine repara displayuri..... Ok , daca vin cu Tv la dvs cat ma costa sa-l repartai si in cat timp? Puteti va rog sa-mi dati nr de tel ca sa va sun ? Acesta este nr meu de tel. 0761.728.568 Editat August 2, 2018 de anaossy modificare Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Eu zic sa mai astepti, poate se gaseste vre-un coleg din Bucuresti sa te ajute, nu stiu sigur daca remedierea va fi de 100%, e posibil ca acele dungi orizontale sa ramina, asa ca de ce sa te pun pe drumuri.......intre timp treceti si dvs, locatia la profil. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Daca vii cu tv-ul la mine til repar fara probleme , dar sunt si din Bucuresti care repara display si acestia sunt 1 dany 2 cata82 daca vreti sa dati de iei atunci mai vorbim Link spre comentariu
Vizitator anaossy Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Acum 13 ore, Florinel TV a spus: Daca vii cu tv-ul la mine til repar fara probleme , dar sunt si din Bucuresti care repara display si acestia sunt 1 dany 2 cata82 daca vreti sa dati de iei atunci mai vorbim Va multumesc din tot sufletul pentru sfaturi, as veni la dvs dar este foarte departe. Daca ma puteti ajuta , va rog frumos, sa iau legatura cu unul din baietii mentionati de dvs. Inca o data va multumesc , o zi buna Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Ai mesaj privat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum