Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Unde repar un TV Smart LCD Philips 55" ? multumesc anticipat

Vizitator anaossy

Postări Recomandate

Vizitator anaossy

Buna ziua , am si eu o rugaminte, cine ma poate ajuta si pe mine , am Smart TV LED PHILIPS de 55" care jumatatea ecranului din partea stanga ( pe verticala) se vede in umbra iar jos ( pe orizontala) sunt 3 dungi transparente .Va rog sa-mi spuneti daca se mai poate repara , cam la ce pret si unde? VA ROG DIN SUFLET IMI PUTETI DA O RECOMANDARE UNDE IL POT REPARA ?Mentionez ca sunt din Bucuresti . Jos va atasez cateva poze cu TV. Va multumesc ptr amabilitate. Va doresc o zi buna.

20180729_115636.jpg

20180729_115634.jpg

20180729_115627.jpg

20180729_115623.jpg

Editat de anaossy
modificare titlu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca erai din Buzau iti reparam eu displayul, fara sa te jupoi prea mult de piele.....:rade:

Prin Bucuresti, nu am ideie cine repara displayuri.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator anaossy
Acum 20 minute, Costica LCD a spus:

Daca erai din Buzau iti reparam eu displayul, fara sa te jupoi prea mult de piele.....:rade:

Prin Bucuresti, nu am ideie cine repara displayuri.....

Ok , daca vin cu Tv la dvs cat ma costa sa-l repartai si in cat timp? Puteti va rog sa-mi dati nr de tel ca sa va sun ? Acesta este nr meu de tel. 0761.728.568

Editat de anaossy
modificare
Link spre comentariu

Eu zic sa mai astepti, poate se gaseste vre-un coleg din Bucuresti sa te ajute, nu stiu sigur daca remedierea va fi de 100%, e posibil ca acele dungi orizontale sa ramina, asa ca de ce sa te pun pe drumuri.......intre timp treceti si dvs, locatia la profil.

Link spre comentariu

Daca vii cu tv-ul la mine til repar fara probleme , dar sunt si din Bucuresti care repara display si acestia sunt 

1 dany 

2 cata82

daca vreti sa dati de iei atunci mai vorbim

Link spre comentariu
Vizitator anaossy
Acum 13 ore, Florinel TV a spus:

Daca vii cu tv-ul la mine til repar fara probleme , dar sunt si din Bucuresti care repara display si acestia sunt 

1 dany 

2 cata82

daca vreti sa dati de iei atunci mai vorbim

Va multumesc din tot sufletul pentru sfaturi, as veni la dvs dar este foarte departe. Daca ma puteti ajuta , va rog frumos, sa iau legatura cu unul din baietii mentionati de dvs. Inca o data va multumesc , o zi buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări