ROBEERT Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Buna ziua stimati colegi. Am primit la reparat televizorul din titlu echipat cu urmatoarele: -model: 37LE4508 -mainboard: EAX61 766102 ( 0 ) ( sasiu LD01D ) -sursa: LGP3237-10Y -panel: T370HW04 V.4 -T-con: 37T06-C01 -corector gamma: RM5101 Defectul o sa-l vedeti in filmuletele din linkurile de mai jos ( este vorba de imaginea aia rosiatica care se deplaseaza de la dreapta la stanga si de dunga aia orizontala care se ridica in sus. Intr-una din filmari ( pe la sfarsit ), se poate observa ca si-a revenit, dar defectul reapare oricand: Are momente cand functioneaza corect. De exemplu ieri a functionat cca. 3 ore pana l-am oprit. Corectorul gamma nu se incinge. Eu unul as crede ca este vorba de corectorul gamma defect ( RM5101 ). Am relipit tot ce este integrat pe t-con, dar defectul reapare. Ce-i drept, condensatorii de filtraj nu i-am verificat. Niste idei din partea colegilor sunt binevenite referitor la acest defect. Editat August 2, 2018 de ROBEERT Link spre comentariu
attilaa0 Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Eu zic ca nu e din corectorul gamma ,mai degraba din display ,drivere sau trasee cu probleme. 1 Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 3, 2018 Autor Partajează Postat August 3, 2018 Buna ziua tuturor. Azi am desfacut displayul si as crede ca driverul de jos din dreapta este cu probleme. Rog pe careva care a mai reparat displayuri modelul T370HW04 V.4 sa-mi explice cam ce strapuri sa fac si care sunt respectivele drivere cu probleme. O singura data am " zgandarit " driverul sus amintit si mi-a facut defectul " stop cadru ", dar acum iar functioneaza corect chiar daca umblu la drivere. O documentatie ( eventual prin MP ) referitor la metoda de reparare a acestui tip de display este binevenita. Multumesc. Link spre comentariu
ROBEERT Postat August 7, 2018 Autor Partajează Postat August 7, 2018 Buna seara tuturor. Este o vorba din batrani: " imi iau altul ". A venit hotarat clientul spunandu-mi aceasta vorba. I l-am dat inapoi nerezolvat. Oricum, multumesc celor care au avut intentia sa ma ajute cu acest display. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum