Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Led LG model: 37LE4508

ROBEERT

Postări Recomandate

Buna ziua stimati colegi. Am primit la reparat televizorul din titlu echipat cu urmatoarele:

-model: 37LE4508

-mainboard: EAX61 766102 ( 0 ) ( sasiu LD01D )

-sursa: LGP3237-10Y

-panel: T370HW04  V.4

-T-con: 37T06-C01

-corector gamma: RM5101

Defectul o sa-l vedeti in filmuletele din linkurile de mai jos ( este vorba de imaginea aia rosiatica care se deplaseaza de la dreapta la stanga si de dunga aia orizontala care se ridica in sus. Intr-una din filmari ( pe la sfarsit ), se poate observa ca si-a revenit, dar defectul reapare oricand:

Are momente cand functioneaza corect. De exemplu ieri a functionat cca. 3 ore pana l-am oprit. Corectorul gamma nu se incinge. Eu unul as crede ca este vorba de corectorul gamma defect ( RM5101 ). Am relipit tot ce este integrat pe t-con, dar defectul reapare. Ce-i drept, condensatorii de filtraj nu i-am verificat.

Niste idei din partea colegilor sunt binevenite referitor la acest defect.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

3

• attilaa0

1

Buna ziua tuturor. Azi am desfacut displayul si as crede ca driverul de jos din dreapta este cu probleme. Rog pe careva care a mai reparat displayuri modelul T370HW04  V.4 sa-mi explice cam ce strapuri sa fac si care sunt respectivele drivere cu probleme. O singura data am " zgandarit " driverul sus amintit si mi-a facut defectul " stop cadru ", dar acum iar functioneaza corect chiar daca umblu la drivere. O documentatie ( eventual prin MP ) referitor la metoda de reparare a acestui tip de display este binevenita.

Multumesc.

Link spre comentariu

Buna seara tuturor. Este o vorba din batrani: " imi iau altul ". A venit hotarat clientul spunandu-mi aceasta vorba. I l-am dat inapoi nerezolvat. Oricum, multumesc celor care au avut intentia sa ma ajute cu acest display.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări