Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led AKAI

codrut

Postări Recomandate

model:TV190LED

mb:CV7050L-N

display:M185BGE-L23

sursa:KW-PLE240403J

Acest tv este adus din Italia si nu prinde nici un post,in meniu apare doar DTV.

Cum se intra in meniul de services?se poate schimba ceva de acolo?

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

4

• iuliantv

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Avind in vedere ca e sasiu chinezesc, sunt sanse mari sa mearga cu secventa MENU + 1147 de pe telecomanda sau apasat MENU de pe tastatura Tv si 1147 de pe telecomanda

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

am intalnit tot akai 3buc, si inca o firma fantoma nu mai exact cum se numea ,esentiel sau ceva de genul,la care nu am gasit dumpuri sa miste ceva si chiar un philips crt

Link spre comentariu

Poate cineva sa dea softul jos?nu am cont .As incerca sa scriu softul totusi sa vad daca rezolv ceva.In meniu nu apare decat DTV.Acum dupa ce scriu softul sa vad dc selectorul stie si ATV cum spune Costica sau daca se poate activa din meniul services.

Link spre comentariu
Vizitator Zoli Bor

Daca te uiti mai atent e doar dvb-t si nu t2 cum e la noi.Sunt multe din Italia care au problema asta la noi.
Menu sau sursa 2580 incercati.
Am mai scris asta acum cateva ore pe grup dar cum se misca Yahoo..

Link spre comentariu
8 hours ago, codrut said:

Poate cineva sa dea softul jos?nu am cont .As incerca sa scriu softul totusi sa vad daca rezolv ceva.In meniu nu apare decat DTV.Acum dupa ce scriu softul sa vad dc selectorul stie si ATV cum spune Costica sau daca se poate activa din meniul services.

Vad ca userul de pe Remont care a urcat dumpul, pentru tv-ul tau, este italian(Napoli), asa ca sansele nu sunt prea mari, dar totusi e bine sa incerci....si celalalt dump de aici, tot de el este urcat  http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/innohit_ih240_shassi_main_board_cv7050l_n/248-1-0-40363

Link spre comentariu

Nu cred ca are rost, sa-ti mai bati capul cu el, daca dumpurile erau puse de vre-un rusnac, era sanse sa fie alt soft...., asa daca sunt puse de user italian, mai mult ca sigur ca e acelasi soft.....asta e parerea mea, tu poti sa faci cum vrei.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări