codrut Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 model:TV190LED mb:CV7050L-N display:M185BGE-L23 sursa:KW-PLE240403J Acest tv este adus din Italia si nu prinde nici un post,in meniu apare doar DTV. Cum se intra in meniul de services?se poate schimba ceva de acolo? Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Avind in vedere ca e sasiu chinezesc, sunt sanse mari sa mearga cu secventa MENU + 1147 de pe telecomanda sau apasat MENU de pe tastatura Tv si 1147 de pe telecomanda Editat August 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 nu cred sa poti face ceva.e doar dvb-t Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Eu pina acum nu am intilnit doar dvb-t, daca e asa, doar sa schimbe softul din 25Q16, presupunind ca tunerul stie si ATV http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/akai/akai_tv190led_shassi_main_board_cv7050l_n/334-1-0-32914 Editat August 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 am intalnit tot akai 3buc, si inca o firma fantoma nu mai exact cum se numea ,esentiel sau ceva de genul,la care nu am gasit dumpuri sa miste ceva si chiar un philips crt Link spre comentariu
codrut Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 Poate cineva sa dea softul jos?nu am cont .As incerca sa scriu softul totusi sa vad daca rezolv ceva.In meniu nu apare decat DTV.Acum dupa ce scriu softul sa vad dc selectorul stie si ATV cum spune Costica sau daca se poate activa din meniul services. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Pai ai reusit sa intri in service, cu MENU + 1147 ? Editat August 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
codrut Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 Dupa ora 16.00 ma apuc iar de el. Link spre comentariu
Vizitator Zoli Bor Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Daca te uiti mai atent e doar dvb-t si nu t2 cum e la noi.Sunt multe din Italia care au problema asta la noi. Menu sau sursa 2580 incercati. Am mai scris asta acum cateva ore pe grup dar cum se misca Yahoo.. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 8 hours ago, codrut said: Poate cineva sa dea softul jos?nu am cont .As incerca sa scriu softul totusi sa vad daca rezolv ceva.In meniu nu apare decat DTV.Acum dupa ce scriu softul sa vad dc selectorul stie si ATV cum spune Costica sau daca se poate activa din meniul services. Vad ca userul de pe Remont care a urcat dumpul, pentru tv-ul tau, este italian(Napoli), asa ca sansele nu sunt prea mari, dar totusi e bine sa incerci....si celalalt dump de aici, tot de el este urcat http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/prochee/innohit_ih240_shassi_main_board_cv7050l_n/248-1-0-40363 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Eu am vazut doar DVB T. Foto cu eticheta ? Link spre comentariu
codrut Postat August 3, 2018 Autor Partajează Postat August 3, 2018 Am intrat in services cu MENU 7050,dar nu am ce sa modific acolo.Se pare ca doar atat stie sa faca. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) Nu cred ca are rost, sa-ti mai bati capul cu el, daca dumpurile erau puse de vre-un rusnac, era sanse sa fie alt soft...., asa daca sunt puse de user italian, mai mult ca sigur ca e acelasi soft.....asta e parerea mea, tu poti sa faci cum vrei....... Editat August 3, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum