Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) In nici un caz nu o sa deformez palele cu aer cald, am zis asa la deruta fara sa gindesc prea mult..... o sa urmez ultimul sfat, daca iese ceva, bine, daca nu zboara direct pe olx, asa cum a zburat si aerul conditionat mobil.... la ala mi-am recuperat toti bani, dar la lustra asta cine imi da mie 600 lei....macar jumatate sa mai iau pe ea.....cind am cumparat-o, l-am intrebat pe individ la telefon, daca ventileaza bine, a spus asa: "Vai de mine!, face aer de nu poti sa stai in camera", cred ca asa o sa spun si eu cand oi vinde-o... Uite asa te pacalesti in viata, ori cit te-ai feri..... https://www.elforum.info/topic/132265-achizitie-aer-conditionat-mobil/ Editat August 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Ar fi bine ca înainte de a cumpăra ceva, să vezi la altcineva cum funcționează, sau măcar te documentezi la cei ce au mai cumpărat......Acum poți vedea în magazinele de profil cam orice lucru expus pe standuri.....altfel vânzătorul nu va face decât să-și laude marfa, câtă vreme nu ai nicio idee despre ea. Link spre comentariu
mac01 Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) Costica...tot nu te-ai lecuit sa cumperi de pe site-ul ala? De ce nu cumperi tu de la magazin?....in caz ca nu-ti place poti returna produsul in 30 de zile fara sa te doara capul! La o prima cautare pe net "Lustra cu ventilator" mi-a afisat lustre noi la juma de pret cat ai dat tu pe ea pe olx. Acum astepti sa se gaseasca cineva s-o cumpere... Editat August 3, 2018 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) 1 hour ago, validae said: Ar fi bine ca înainte de a cumpăra ceva, să vezi la altcineva cum funcționează, sau măcar te documentezi la cei ce au mai cumpărat......Acum poți vedea în magazinele de profil cam orice lucru expus pe standuri.....altfel vânzătorul nu va face decât să-și laude marfa, câtă vreme nu ai nicio idee despre ea. Corect, asa am sa fac de acum in colo.....totusi cu lustra asta, sunt convins ca multi s-au pacalit, din cauza ca are trei trepte de turatie si omul e tentat sa creada, ca pe turatia maxima va face super ventilatie, dar de fapt el nu stie ca acel ventilator e "fals" 31 minutes ago, mac01 said: Costica...tot nu te-ai lecuit sa cumperi de pe site-ul ala? De ce nu cumperi tu de la magazin?....in caz ca nu-ti place poti returna produsul in 30 de zile fara sa te doara capul! La o prima cautare pe net "Lustra cu ventilator" mi-a afisat lustre noi la juma de pret cat ai dat tu pe ea pe olx. Gasisem la Dedeman cu 400 lei, dar am zis sa iau ceva de calitate, cea de pe olx, zicea ca la costat 1400 lei si mi s-a parut un pret foarte avantajos 600 de lei...... Editat August 3, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
modoran Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Pai spune si tu modelul "lustrei" si site-ul unde costa 1400 de lei sa vedem si noi minunatia asta. Link spre comentariu
mac01 Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) Acum 57 minute, Costica LCD a spus: .....totusi cu lustra asta, sunt convins ca multi s-au pacalit, din cauza ca are trei trepte de turatie Majoritatea lustrelor au atarnate un lantisor de care tragi si se schimba cele trei turatii. Si cele mai ordinare lustre chinezesti au aceasta facilitate. Da chiar...vorba lui modoran...ce lustra e, de costa atatea paralele? Cum se numeste sau ce firma a facut-o? Editat August 3, 2018 de mac01 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) Mda, trebuia sa spun asa: " totusi cu lustrele astea cu ventilator....", e greseala mea ca m-am grabit si sa inteles altceva, desigur ca stiam, ca toate modelele au 3 turatii.....Nu stiu ce model de lustra este, ca nu am gasit nici o eticheta pe ea, doar o urma de eticheta, lustra seamana 100% cu cea din linkul de jos, oricum am scapat de ea, am dat-o la un vecin care are bar, pe 200 de lei si 5Kg branza de oaie, Multumesc celor care au raspuns http://www.globo-lighting.ro/corpuri_de_iluminat_id9471_Lustra-Ventilator-cu-telecomanda-Primo-0305.html Editat August 3, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Macar branza ai testat-o sau trebuie sa o dai pe 3 kile de faina? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) Branza e de foarte buna calitate, cu asta nu m-am pacalit.... Editat August 3, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
blazeu Postat Mai 3, 2019 Partajează Postat Mai 3, 2019 Nu fiti suparat, orice lectie costa!! Daca v-as spune de cate ori m-am <fript> si eu! Pana la urma, asta e <materia prima> pentru amintiri amuzante in amurgul vietii.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum