Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

despre certificate de garantie

Postări Recomandate

Ma duc de dimineata sa-mi schimb amortizoarele  spate la masina (le comandase service-ul auto de ieri), am luat Monroe ca deh...sunt ceva mai bune. Toate ok, ma suna astia sa-mi iau masina, platesc si cer certificatul de garantie pentru amortizoare. Pai cica Monroe nu da asa ceva? Huh?

Imi fac astia o copie ordinara dupa un certificat de garantie, UNIVERSAL VALABIL si adauga bonul fiscal pe care scrie; amortizoare si atat.

Stau, ma gandesc, sun la una din cele mai mari firme de piese auto din tara si le spun ca vreau sa cumpar 2 amortizoare cu certificat de garantie. Si mumu...nici astia nu dau asa ceva, iar blabla cu unul universal valabil cu factura cu nush ce coduri.

Chiar asa a decazut Monroe? Nu gasesc pe internet reprezentanta lor in Romania. Ceva experiente similare?

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Din cate stiu nu ti se acorda garantie decat cu factura din ateliere specializate pe amortizoare dupa ce le instaleaza si testeaza pe standul lor.
De multe ori acele ateliere umfla un pic pretul.
Eu mi-am luat sachs pt fata 370lei, parca, de luam de la atelier era 460 plus 100 manopera pe o parte. La diferenta asta prefer sa risc.
Mai nasol a fost ca amortizoarele vechi sunt aproape la fel de bune ca cele noi dupa 15 ani de romania, mare diferenta nu e, dar na. mi-am facut damblaua.

Link spre comentariu

Daca merg la magazinul de electrice si cumpar un fierbator , in cutia sigilata gasesc certificatul de garantie sau in cel mai rau caz mi-l da magazinul cu specificatiile obiectului. Piesele auto..nix, am impresia ca sunt facaturi vandute ca fiind de firma.

Link spre comentariu
3 hours ago, fluffy37 said:

Ma duc de dimineata sa-mi schimb amortizoarele  spate la masina (le comandase service-ul auto de ieri), am luat Monroe ca deh...sunt ceva mai bune. Toate ok, ma suna astia sa-mi iau masina, platesc si cer certificatul de garantie pentru amortizoare. Pai cica Monroe nu da asa ceva? Huh?

Imi fac astia o copie ordinara dupa un certificat de garantie, UNIVERSAL VALABIL si adauga bonul fiscal pe care scrie; amortizoare si atat.

Stau, ma gandesc, sun la una din cele mai mari firme de piese auto din tara si le spun ca vreau sa cumpar 2 amortizoare cu certificat de garantie. Si mumu...nici astia nu dau asa ceva, iar blabla cu unul universal valabil cu factura cu nush ce coduri.

Chiar asa a decazut Monroe? Nu gasesc pe internet reprezentanta lor in Romania. Ceva experiente similare?

Ce masina ai? Ai fost la reprezentanta? Acolo SIGUR iti schimba amortizoarele cu ceva ORIGINAL(compatibil) si ai (desigur)GARANTIE !:da Probabil costa ceva mai mult,dar...merita ! Ca o gluma,''obrazul ...subtire,cu cheltuiala se tine..''!!:57

Link spre comentariu

In cazurile in care se evita cu insistenta eliberarea CG ,sunt produse de pe piata gri si nimeni nu isi asuma raspunderea .

Singurul scop este profitul pe orice cale si cu foarte putine obligatii.

Pot da un exemplu concret cu un tel BBERRY vandut de F64 cu garantie .

Tel vandut de producator in SUA si evident neacoperit de garantie in RO.

Dupa rezolutia data de Regenersis ,cea de mai sus , clientul a primit banii inapoi.

Aici este un caz cu CG si insotit de factura ,dar importat pe cai neoficiale si vandut ca ok.

Situatia se repeta in RO la o cota pe care nu o puteti intui.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări