eugenius Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Acum 9 ore, franzm a spus: Da. Plagiat bine facut. Zic muzicologii, nu noi, astia de rând. Important e ca ne place si ne ajuta sa ne destindem. Este veche povestea cu plagiatul, eu zic că uneori chiar ajută în domeniul muzical, ar fi o pierdere ca o piesă de calitate să nu fie reprodusă și savurată și de alte popoare. Uite ce zici de asta. Editat August 2, 2018 de eugenius Link spre comentariu
gauss Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Eeeee ... sant si mai subtile ! Trebuie doar cultura muzicala solida , si ceva " ureche " educata : La Festivalul Mamaia , eram in sala . Cu ceva amici de familie , melomani si ei ... o tanti cu conservatorul , solista la Filarmonica din Ploiesti , am avut toti constiinta savarsirii manarelii ... Asta este ! ... liceeanul Catalin n - avea de unde sa stie ( oare ? ) ... era prea crud . Editat August 2, 2018 de gauss Link spre comentariu
eugenius Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Poate Crișan nu știa atunci dar Aurel Manolache era autorul, cred că ăsta știa de unde i-a venit inspirația. Editat August 2, 2018 de eugenius Link spre comentariu
morocanosul Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 On 8/1/2018 at 7:58 PM, ionutb71 said: asa este.nu ai cum sa schimbi postul atata timp cat se aude muzica din 80. fiica mea are 18 ani si o prind mereu ascultand muzica mea. on topic cc cath e invitata in fiecare an la rusi pt celebrul concert discoteka 80 Cand ma apuca nostalgia(destul de des) am o multime de piese ale anilor -70/80/90 ..! Si cand ma gandesc ce preturi plateam ca sa inregistrez de pe o banda inregistrata profesional...ultimele ''noutati'' din ..VEST! Dar degeaba,mag-ul meu era doar..UNITRA M2450 S ! Poloneze,dar la vremea lor(85-89) erau ...bune ! Pt. pretentiile mele ca amator,se comporta OK! Chiar si acum il mai am,finalii distrusi din cauza regulatorului serie,un BD 355...! Cand am sa-l restaurez,amsa folosesc componente mai...moderne ! Problema e ca nu stiu unde mai gasesc curele..?? Vreo idee ?? Mercy. Link spre comentariu
eugenius Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Uite și varianta Metal Link spre comentariu
gauss Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Adevarata ... ce sa zic ! ... Vad ca are audienta ... Link spre comentariu
eugenius Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 (editat) La 06.08.2018 la 8:55, gauss a spus: Adevarata ... ce sa zic ! ... Vad ca are audienta ... Tarja Turunen, normal că are audiență este una din puținele voci moderne adevărate, adevărul este că experiența operei își spune cuvântul, se vede cum sună o voce "educată", ea a creat stilul symphonic metal iar Fantoma este una din piesele de rezistență care îi pune în evidență vocea, nu sunt multe soprane care să susțină așa aria de încheiere. Editat August 7, 2018 de eugenius Link spre comentariu
Postări Recomandate