hpavictor Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 Cei mai " disco " erau Digital Emotion https://en.m.wikipedia.org/wiki/Digital_Emotion CC Catch era chiar OK fata de gunoiul actual , numit muzica comerciala ... Parerea mea . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Acum 9 ore, DjLeco a spus: Mai sint unele trupe care cinta. Dau exemplu ultimul album Coldplay, masterizarea, o MIZERIE! Auzi Leco , cam ce treabă are muzica ca compozitie ,mesaj , text , cu masterizarea ? Este problema trupei că injinerul de la botoane este bou si nu aude bine ? 1 oră în urmă, Victor a spus: Cei mai " disco " erau Digital Emotion https://en.m.wikipedia.org/wiki/Digital_Emotion CC Catch era chiar OK fata de gunoiul actual , numit muzica comerciala ... Parerea mea . Exagerezi .....nu asculți tu ce trebuie . Comercial inseamna in primul rind ce se da pe radio , că acolo se face promovarea si se spală creierul muzical . Astea sunt naspa ? Editat August 1, 2018 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Pai Vio, degeaba muzica e buna daca masterizarea e de 2 lei... Te (ma) zgirie la ureche. Si eu cind trageam pe casete trageam la nivel mare pentru dinamica buna, pe CrO2 ma duceam uzual in +3db iar pe Metal chiar si +6db. Problema actuala este alta, nu neaparat nivelul mare ci toate instrumentele/sunetele/sampe-urile au acelasi nivel, suna inghesuit, amestecat, harmalaie. De ex, pacat de piesa Sex On Fire, a celor de la KOL, piesa excelenta, masterizare sub orice critica. Si pot umple citeva pagini de piese bune cu sunet infect. Link spre comentariu
maxente Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) 4 hours ago, Victor said: Cei mai " disco " erau Digital Emotion https://en.m.wikipedia.org/wiki/Digital_Emotion L.E. Apropo de muzica veche din anii '80. Poate mai sunt printre noi oameni care le place genul synthpop, se pare ca s-a mai adus la viata de generatiile noi. Incercati sa ascultati The Midnight, e genul ala de muzica de il auzeam prin filmele americane din anii '80 The Midnight - Gloria The Midnighat - The Comeback Kid The Midnighat - Sunset FM-84 - Running In The Night (feat. Ollie Wride) Editat August 1, 2018 de maxente Link spre comentariu
hpavictor Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 Alta melodie " disco " , are " aerul " anilor '80 . Total inconfundabil , pentru cei ce au trait epoca respectiva : Desigur , nu straluceste . Banal , poate ca este chiar manelarie , dar are ceva ... Link spre comentariu
alcon Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Anul 1978, oricat ai vrea, nu poti sa-l uiti. Editat August 1, 2018 de alcon Link spre comentariu
gauss Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) In anii respectivi era la putere curentul disco . A avut un debut si o dezvoltare in avalansa ... incepand cu piese de Dona Summer ( mentiune la intamplare ... au fost mai multi interpreti ) , era ceva asteptat , cu implicatii si in alte aspecte ale vietii sociale . A fost promovat si de filme celebre ( cu Olivia Newton - John , John Travolta , Bee Gees etc . ) , cu subiecte facile dar continut muzical cu impact puternic . Asta se cerea , succesele au fost devastatoare . A fost muzica unei generatii ... n - a fost respinsa nici de ceilalti consumatori de muzica pop . Desigur ... ca intotdeauna erau ( si ) cei care ascultau muzica ( poate ) mai elaborata , mai frazata , cu continut si mesaj . Asa a fost intotdeauna . Asta n - a schimbat nimic , avalansa muzicii disco a maturat toate clasamentele si vanzarile , condusa inteligent de cei cu bani din industria muzicala , si fenomenul discotecilor aparute ca ciupercile dupa ploaie ( concept diferit de ceea ce insemna " discoteca " pe meleagurile noastre ) . Din cei cu notorietate au facut parte si C.C. Catch ... si Modern Talking . Mie mi - au placut ultimii ... mai ascult piese si acum . Au avut si doua come - back - uri de succes , dupa ani semnificativi . Separati ... aduna si acum ascultatori , dupa decenii ... nepotii primilor fani . Oare spune asta ceva ? Muzica e un fenomen social , traieste prin consumatori . Notorietatea si circulatia pieselor nu inseamna neaparat " valoare " , mai ales in opinia celor ce au alte gusturi . Masa sustinatorilor are pareri exact opuse . Nimic nou ... fotbalul , politica , audio( filia ) functioneaza dupa aceleasi reguli . Chiar si chestii mai " serioase " . Asta este ... sa dam cezarului ce este al cezarului ... asa functioneaza lucrurile ! Editat August 2, 2018 de gauss Link spre comentariu
franzm Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 3 hours ago, gauss said: ...Modern Talking . Separati ... aduna si acum ascultatori , dupa decenii ... nepotii primilor fani . Oare spune asta ceva ? Da. Plagiat bine facut. Zic muzicologii, nu noi, astia de rând. Important e ca ne place si ne ajuta sa ne destindem. Link spre comentariu
gauss Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Puteti sa detaliati cu zicerea muzicologilor , si , in general , care e ideea cu plagiatul efectuat de Moden Talking ? ... Se extinde si asupra celor doua come - back - uri , sau numai asupra primei perioade ? Ultima e relevanta ... stiti germana mult mai bine ca mine . Editat August 2, 2018 de gauss Link spre comentariu
daniels Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Dacă nu confund, parca avea un clip in piscină si ii tot sarea o tata afara. Imi plăcea cand eram in liceu Link spre comentariu
hpavictor Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 NU ! Faza aia era in videoclipul cu Sabrina ... Link spre comentariu
franzm Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 6 hours ago, gauss said: Puteti sa detaliati cu zicerea muzicologilor , si , in general , care e ideea cu plagiatul efectuat de Moden Talking ? ... Se extinde si asupra celor doua come - back - uri , sau numai asupra primei perioade ? Cu vreo 6-10 ani în urma erau pline stirile de acuzatiile ce i se aduceau. S-a ajuns si la tribunal. Nu stiu exact care perioade sunt afectate pt ca nu ma intereseaza muzica lui. https://www.welt.de/kultur/pop/article117808699/Nichts-als-die-Wahrheit-Dieter-Bohlen-klaut.html https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gE-zGiqIOUg http://www.musiker-online.com/dieter-bohlen-alles-nur-gestohlen-2/ https://www.tonspion.de/news/dsds-opel-wirbt-mit-david-guetta-plagiat-von-dieter-bohlen https://www.schlagerplanet.com/news/schlager-news/plagiatsvorwurf-dieter-bohlen-laesst-sich-gerne-inspirieren-4192.html Link spre comentariu
gauss Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Ma rog ... Intelesesem din postare ca e un verdict clar , asumat si definitiv . La bruma mea de germana , inteleg ca lucrurile nu - s asa limpezi . In genul coruptiei de pe la noi ... catuse , detentie si achitare definitiva . Sincer , aici am auzit de alegatiile respective . De aceea si cererea mea , multumesc ca ati furnizat ceva material . Eu am urmarit cu interes grupul si evolutia , apoi carierele separate ale celor doi componenti . Chiar pot sa spun ca - mi place muzica lor ... ma rog , nu in integralitate si neconditionat . Mi s - a parut un succes impresionant pentru artisti din zona germana ... nu se intampla prea des . Farse mult mai consistente si elaborate au fost " trecute cu vederea " ... mai ales de public si fani . Frank Farian este ( era ) maestru ... de ceremonii ! De multe ori , mai ales in aceasta zona milioanele de auditori judeca cu inima , nu cu briciul ratiunii ... Editat August 2, 2018 de gauss Link spre comentariu
hpavictor Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 Cu inima ? Link spre comentariu
gauss Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Nu prea inteleg ... vina mea . O gospodina balena ... face un ban ca dizeuza . Ma rog , incearca . Sigur are publicul ei ...Personal , diger mai greu divertismentul in germana . De obicei , vreau sa vad si versurile ce spun . Probabil bariera lingvistica actioneaza prohibitiv . Din alte zone ... nici o problema , chiar cu text criptic : Nu e chiar Edith ... dar merge ! Nu e chiar Harry Nilsson ... dar merge ! Editat August 2, 2018 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate