hpavictor Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 CC Catch . A implinit 54 de ani ( s-a născut în Olanda pe data de 31 iulie 1964 ) . E căsătorită, locuieşte la Londra , dar face turnee în toată Europa şi Asia . [ Imagine ] Ieri, 22:58 A cântat în grupul Optimal şi pe cont propriu (sub pseudonimul Carol Dean ) , dar gloria o cunoaşte din vara lui ' 85 , când o melodie antrenantă ( " I Can Lose My Heart Tonight " ) ia cu asalt topurile şi discotecile din întreaga lume . Numele acestei soliste: Caroline Catherine Müller , cunoscută melomanilor sub moniker-ul dat de Dieter Bohlen , C. C. Catch. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) La multi ani!00 Moderntolching feminin! preferatä Editat August 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Picture blue eyes si Tears won't wash away my hearteache, sint preferatele mele! Rupeam bairamele prin 87 cu ele! Ce vremuri, ce muzica, ce oameni... Editat August 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Chiar si ani 90 erau mai linistiti ,am o nostalgie! Editat August 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Taaaaci! Ca ma apuca zanga! Mi-e sila de muzica actuala si ca sound si ca masterizare, toate sunetele la nivel de 0db spre clipping, inclusiv vocea... O harmalaie... Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Vocea.... care voce!? ca e doar pc! Editat August 1, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Mai sint unele trupe care cinta. Dau exemplu ultimul album Coldplay, masterizarea, o MIZERIE! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Apropo de voce Desi nu fac parte din acelasi timp/gen au astia o voce de te ... Link spre comentariu
alcon Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 4 hours ago, Victor said: CC Catch . A implinit 54 de ani ( s-a născut în Olanda pe data de 31 iulie 1964 ) . E căsătorită, locuieşte la Londra , dar face turnee în toată Europa şi Asia . [ Imagine ] Ieri, 22:58 A cântat în grupul Optimal şi pe cont propriu (sub pseudonimul Carol Dean ) , dar gloria o cunoaşte din vara lui ' 85 , când o melodie antrenantă ( " I Can Lose My Heart Tonight " ) ia cu asalt topurile şi discotecile din întreaga lume . Numele acestei soliste: Caroline Catherine Müller , cunoscută melomanilor sub moniker-ul dat de Dieter Bohlen , C. C. Catch. Aoleo, vai mie, ce tineri eram atunci, eu eram fascinat de: Sniff 'n the tears - Driver's seat (full song H.Q.) Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Eu eram mai mult cu Sabrina. Cred ca intelegeti de ce... Link spre comentariu
morocanosul Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 5 hours ago, DjLeco said: Taaaaci! Ca ma apuca zanga! Mi-e sila de muzica actuala si ca sound si ca masterizare, toate sunetele la nivel de 0db spre clipping, inclusiv vocea... O harmalaie... Si eu am ''trait'' acele vremuri...! EXCEPTIONAL ! Muzica actuala...o fi buna..pt.generatia noua ! Cine mai asculta posturile de radio pe FM,constata ca tot muzica anilor 80 este...la moda ! SI va mai fi inca ceva timp...!! Link spre comentariu
ionutb71 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 asa este.nu ai cum sa schimbi postul atata timp cat se aude muzica din 80. fiica mea are 18 ani si o prind mereu ascultand muzica mea. on topic cc cath e invitata in fiecare an la rusi pt celebrul concert discoteka 80 Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Dieter Bohlen ( un fel de Moga ) , un mascarici care se credea compozitor , toate melodiile lui C.C Catch , Modern Talking , Cris Norman , sunau la fel , acelasi ritm , acelasi refren repetat de două ori , a doua oară repetat cu o octavă mai sus .O mizerie de muzica 100% comercială , partea bună este că am facut gramezi de bani cu muzica asta de doi lei , inregistrind casete si benzi . Uitasem de alta comă din aceasi perioada Bad Boys Blue . Cred ca mai am si acum benzile " matrițe " după care inregistram pentru alții. Din fericire, pentru cei care doreau muzică de caliate , in perioada aia aparusera sau deja existau multe trupe rock de valoare sau alti interpreti valorosi . Editat August 1, 2018 de viobio Link spre comentariu
Postări Recomandate