Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caroline Catherine Müller

Postări Recomandate

CC Catch .

A implinit 54 de ani ( s-a născut în Olanda pe data de 31 iulie 1964 ) .

E căsătorită, locuieşte la Londra , dar face turnee în toată Europa şi Asia . 

[ Imagine ] Ieri, 22:58

A cântat în grupul Optimal şi pe cont propriu (sub pseudonimul Carol Dean ) , dar gloria o cunoaşte din vara lui ' 85 , când o melodie antrenantă ( " I Can Lose My Heart Tonight " ) ia cu asalt topurile şi discotecile din întreaga lume .

Numele acestei soliste: Caroline Catherine Müller , cunoscută melomanilor sub moniker-ul dat de Dieter Bohlen , C. C. Catch. 

mix1.jpg 

Link spre comentariu

Picture blue eyes si Tears won't wash away my hearteache, sint preferatele mele! Rupeam bairamele prin 87 cu ele!

Ce vremuri, ce muzica, ce oameni... :tryre

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Taaaaci! Ca ma apuca zanga!

Mi-e sila de muzica actuala si ca sound si ca masterizare, toate sunetele la nivel de 0db spre clipping, inclusiv vocea...

O harmalaie...

Link spre comentariu
4 hours ago, Victor said:

CC Catch .

A implinit 54 de ani ( s-a născut în Olanda pe data de 31 iulie 1964 ) .

E căsătorită, locuieşte la Londra , dar face turnee în toată Europa şi Asia . 

[ Imagine ] Ieri, 22:58

A cântat în grupul Optimal şi pe cont propriu (sub pseudonimul Carol Dean ) , dar gloria o cunoaşte din vara lui ' 85 , când o melodie antrenantă ( " I Can Lose My Heart Tonight " ) ia cu asalt topurile şi discotecile din întreaga lume .

Numele acestei soliste: Caroline Catherine Müller , cunoscută melomanilor sub moniker-ul dat de Dieter Bohlen , C. C. Catch. 

mix1.jpg 

Aoleo, vai mie, ce tineri eram atunci, eu eram fascinat de:
Sniff 'n the tears - Driver's seat (full song H.Q.)

Link spre comentariu
5 hours ago, DjLeco said:

Taaaaci! Ca ma apuca zanga!

Mi-e sila de muzica actuala si ca sound si ca masterizare, toate sunetele la nivel de 0db spre clipping, inclusiv vocea...

O harmalaie...

Si eu am ''trait'' acele vremuri...! EXCEPTIONAL !:aplauze Muzica actuala...o fi buna..pt.generatia noua ! Cine mai asculta posturile de radio pe FM,constata ca tot muzica anilor 80 este...la moda !:26 SI va mai fi inca ceva timp...!!:dsgfds

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dieter Bohlen  ( un fel de Moga ) ,  un mascarici care se credea compozitor , toate melodiile lui C.C Catch , Modern Talking , Cris Norman , sunau la fel , acelasi ritm , acelasi refren repetat de două ori , a doua oară repetat cu o octavă mai sus .O mizerie de muzica 100% comercială , partea bună este că am facut gramezi de bani cu muzica asta de doi lei , inregistrind casete si benzi .

Uitasem de alta comă din aceasi perioada Bad Boys Blue .

Cred ca mai am si acum benzile " matrițe " după care inregistram pentru alții.

Din fericire, pentru cei care doreau muzică de caliate  , in perioada aia aparusera sau deja existau multe trupe rock de  valoare sau alti interpreti valorosi .

Editat de viobio
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări