cornel1962 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Are cineva un dump salvat ptr. aceasta masina de spalat ?....ramane programatorul blocat intre A si B ( cu apa in cuva ), daca il ajut cu mana trece mai departe. Am verificat cam tot ce se poate pe masina . Am dat jos placa si am inlocuit conc.de 1uF, cei electrolitici sunt f.buni(verificati cu esr-metru), am desfacut si curatat contactele argintate din programator,....nu stiu ce sa-i mai fac !!! Cand mi-a adus masina , nu bloca usa (inlocuit zavor) si nu evacua apa, deoarece elicea de la pompa se rotea pe ax, probabil a fost blocata cu diverse. Am inlocuit si pompa, iar acum surpriza cu blocatul intre programe...!!! Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Incearca cu acesta Whirlpool FL5105A.rar Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 multumesc mult Florin, sper sa ma ajute !!! Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 nu merge, nu invarte motor ...! Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Cred ca nu se potriveste ca mai are un A la urma , deci dumpul este ok probat , eu asta am avut mai asteapta poate are un coleg si te ajuta Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 Ok , multumesc !...poate are cineva unul salvat de pe acest model. Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 postez dump-ul meu aici: whirlpool fl5105.bin Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 1, 2018 Autor Partajează Postat August 1, 2018 Nu dump-ul a fost cauza defectului, deci se poate folosi ( cel postat de mine ) cu toata increderea ! Link spre comentariu
gymy Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Electroliticii se schimba.Verificarea cu esr- metru e apa de ploaie Link spre comentariu
cornel1962 Postat August 3, 2018 Autor Partajează Postat August 3, 2018 I-am schimbat , dar in privinta esr-metrului ...nu este chiar asa . Cert este, ca defectul venea din alta parte , mai clar ...de la un buton de pe panoul frontal, care ramasese pe inchis. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum