Den Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Daca a mai vazut cineva tipul asta de oscilator,pare ca ceva vibreaza in el la soc.Am pus poza si la montajul de unde vine.Nu am reusit identificare. Link spre comentariu
franzm Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Posibil sa fie un oscilator cu rezonator mecanic (diapazon). Încercati sa masurati între pini; întâi rezistenta si pe urma, daca aveti cu ce, inductivitatea. Link spre comentariu
Sorin - Viorel Mares Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 ceva din centrale telefonice? am avut niste placi dintr-o centrala dezafectata si erau pline de filtre de toate felurile, in carcase metalice groase complet inchise, facute sa reziste mia de ani.... am taiat cateva din ele din curiozitate... un otel foarte al naibii de greu de taiat, si inauntru niste lamele suspendate... daca sunt tot genul acela probabil vibreaza la soc lamelele... pana nu il desfaceti ramane un mister... Link spre comentariu
Ticu Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 (editat) Filtru (releu) rezonant ? https://books.google.ro/books?id=GfP3CwAAQBAJ pag. 221-222 Editat August 1, 2018 de Ticu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum