widoo Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Mi-am cumparat de curand un mouse optic Delux KLM-318BT si merge prea repede chiar daca i-am dat viteza la minim din Control Panel.Stiti vreun program care sa reduca si mai mult viteza mouse-ului?? Link spre comentariu
zal Postat Iulie 6, 2007 Partajează Postat Iulie 6, 2007 Poate trebuie sa schimbi suprafata pe care il misti, incearca ceva textil. Link spre comentariu
widoo Postat Iulie 7, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2007 Nu merge. Am PAD din panza, nici nu ma gandesc cum ar aluneca pe unul din plastic. Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 ce rezolutie are mouse-ul..?? Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Iulie 7, 2007 Partajează Postat Iulie 7, 2007 cauta pe net, la producator, poate ii trebuie driver special, si rezolvi problema :yawinkle: Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Am incercat si eu sa il caut pentru el, insa nu prea am reusit sa gasesc producatorul...de model nici nu mai zic Link spre comentariu
one Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 1. banuiesc ca ai modificat "pointer speed", nu alta viteza.2. este posibil ca mousul sa mearga numai la rezolutia monitorului mai mare 1280x1024. Nu scrie nimic pe cutie sau in manual?3. este posibil sa fie defect. Link spre comentariu
Blind Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Am mai intalnit si eu sobolani la care miscai ~ 1 cm pe pad (sau masa, sau orice alt tip de suprafata) iar pe ecran ti se misca de la un capat la celalalt. Nu era din setarile din calculator....pur si simplu asa se misca el. Nu mi-a trecut prin minte sa vad ce rezolutie avea... Link spre comentariu
hugo Postat Iulie 8, 2007 Partajează Postat Iulie 8, 2007 Incearca(pentru XP) din Device Manager/Mice and other pointing devices/PS2 Compatible Mouse/Advanced Settings sa te joci cu Sample Rate si Buffer Length poate gasesti o combinatie satisfacatoare. Altfel, poti incerca un driver de la soriceii mai vechi Logitech(MouseWare) si te joci cu acceleratia.Insa chiar daca vei rezolva problema vitezei o sa te lovesti de o alta problema... precizia. Link spre comentariu
widoo Postat Iulie 9, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2007 Am rezolvat problema cu Logitech Mouseware. Mersi baieti! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum