Vizitator Andrei Dj Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Va salut. Am intrat in posesia unui tuner sony st-jx205L care se aude foarte incet cand prinde posturile, intre posturi fasie foarte tare. Posturile le prinde bine, clar, dar nu se aprinde nici stereo nici tuned si se aude foarte incet. Sunt incepator si nu stiu unde sa caut. Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 (editat) Sanatate permanenta ! Eu iti dau link-ul catre schema : https://elektrotanya.com/sony_st-jx205l_st-jx220l.pdf/download.html Antena FM e OK ? Mai departe vom putea sa te ajutam functie de cate detalii ne oferi , asta dupa ce masori oaresce prin el : sursa , finali audio (daca sunt integrati in aparat) etc. Editat Iulie 31, 2018 de surubarila Link spre comentariu
Vizitator Andrei Dj Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Sursa e ok, are tensiunile din schemă. Se aude foarte încet când e pe frecvența, când nu, fâșie tare, deci partea de amplificare a semnalului e bună. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum