Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV lcd Toshiba 26AV615DG

petreelectronic

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• petreelectronic

5

• iuliantv

3

• surubarila

2

Sa mai inmuiem discutiile,tot un TOSHIBA cu placa de baza PE1032-1 la care se restarteaza imaginea si sunetul in ceva timp regulat,dar totusi ledul de control ramane pe (ON).:scarpin

Link spre comentariu
10 hours ago, clement said:

Eu cred ca iuliantv a incurcat discutiile la un moment de furie cu (petre),suport din partea mea cu scuzele de rigoare.Se mai intampla...:dsgfds

715G3431-1 (WK:0901) AV Board for Toshiba 26AV615DG,32AV615DB,Hannspree HSG1115

Link spre comentariu

da, sasiul este 715G3431-1

era scris pe spate si m-a dus in eroare

am gasit inca de alaltaieri tot ce trebuie la rusi dar nu am obtinut nici un rezultat

multumesc de ajutor

Link spre comentariu

Eu am resoftat citeva de pe stick usb cu soft de pe site-ul oficial, parca tin minte ca am avut si unul cu acest sasiu 715G3431-1 (WK:0901)....stiu ca m-am chinuit mult pina am gasit site-ul Toshiba de europa, ca pe Toshiba.com nu era modelul meu....parca sa zic, ca modelul era TOSHIBA 32AV615DG si tot asa statea ledul pe verde si nu iesea din st-by.....

Daca gasesti site-ul ca sa descarci firmware-ul pentru stick sau daca il are vre-un coleg, rezolvi si tv-ul.

Firmware-ul trebuie cautat pe site-ul Toshiba de europa.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Sanatate permanenta ! Pe site-ul toshiba.eu>support>television modelul 26AV615DG nu e in lista.Am gasit pt. modelul 32AV623D , mai "jos" de 623 (615) la fel nu e.Daca stiti ca se potriveste , il pun pe forum.

Link spre comentariu

Nici vorba sa se potriveasca, are alt sasiu, merge de la TOSHIBA 32AV615DG ....pina la urma s-o gasi un soft, dar stai sa vedem ce zice colegu' Petre, poate ca nici nu mai are tv-ul......Mare greseala am facut, ca am avut softurile si le-am sters, am zis ca la nevoie, le descarc iar de pe site-ul oficial Toshiba...uite ca s-au smecherit si le-au scos de la download, probabil ca sunt modele mai vechi.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

am incercat cu cel de la 26DV733G...nici o miscare, nici macar nu se aprinde ledul de la stik, nu am 5v pe mufa usb

cred ca o sa-l desfac iar

Link spre comentariu

Fara sa fiu rau voit,din propie experienta am luat teapa cu scheme pentru anumite modele de tv LCD care nu respecta schita si componentele ei,ca valoare si pozitie.Va rog sa fiu scuzat,dar sigur asa sa intamplat.    https://elektrotanya.com/hannspree_hsg1117_dump.zip/download.html    Tind sa cred ca pentru schitele de modele noi,cei de la lincul mentionat in spate,isi bate joc de cineva.Asta este parerea mea,si sa o luati ca o simpla nemultumire.Cu stima pentru d-tra !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări