florin mulies Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 buna seara! am primit un monitor lcd model philips i70s6fb ce nu are sursa. fizic, placa lipseste.. mi s-a spus ca a fost dus la reparat si i s-a cerut o suma de bani ce nu merita reparatia.. mi-a fost donat mie stiind ca eu strang orice plastice si electronice.. nu sunt un depanator cu experienta, insa am mai cochetat cu sursele din tv crt si lcd.uri. ce as dori sa stiu, este, daca cumpar o sursa si un invertor universale si sa le atasez placii logice, ar fi ok? sau sa renunt la idee? din cate am gasit pe google, monitorul a fost echipat cu o sursa ce avea tensiuni de iesire de 5 si 12v (revin cu modelul exact de sursa) http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/sursa-tensiuni-130w-p-7994 http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/invertor-lcd-lampi-2h4l-p-8806 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Surse de monitoare se gasesc care au si invertor pe ele pentru lampi , daca vrei te ajut eu cu o sursa de monitor Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 (editat) 170s6fb este modelu corect,sa cumperi o sursa si un invertor cfl pentru acest monitor nu se merita,cu 50-100lei poti cumpara monitoare functionale de acest gen,doar daca nu ai ce face cu banii si timpul atunci e problema ta,ce garantii ai ca monitorul este ok in rest? display ,cfl,mainboard? Editat Iulie 30, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
florin mulies Postat Iulie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2018 pai nu am nici o garantie ca e ok.. ma bazez pe faptul ca fostul proprietar a spus ca atunci cand s-a defectat a fost in urma unei furtuni. as fi dat 50lei sa il fac, mai mult din cauza bucurii ca l-am inviat eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum