Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

500 DE EURO pe lună pentru că ÎŞI PUNE VIAŢA ÎN PERICOL în faţa calculatorului

Postări Recomandate

Just now, Giuseppe Bagarella said:

Poate ca nu are pregatire pentru functia de premier, poate ca nu se pricepe la meseria asta, nustiu..

Erau suficiente astea doua motive sa nu-si puna caciula asa mare...cine pana mea te pune sa te angajezi pilot de avion de vanatoare daca tu habar n-ai sa mergi nici pe bicicleta? Nu te gandesti ca-ti rupi gatul si odata cu al tau, involuntar si al altora?

Daca nici asta nu-i trece prin cap, atunci ce calitati o recomanda in functia de premier?

Link spre comentariu
34 minutes ago, doru3160 said:

Sa ne fereasca dumnezeu de sarantocul ajuns bogat si de prostul ajuns sef...de ce te feresti, de aia nu scapi. Si n-am scapat.

Likeeeeeeee Doru!

Si celei de linga ea, ii e jena de ''porumbeii'', care ies din gura Vioricutei!

Fă,Vioricooo! Incet cu mobila pe scari ,că-i din lemn!

Si cind te gindesti, ca asta chiar crede,ca e foarte buna in functia pe care o ocupa! Doamne fereste de omu' prost ,ajuns in functie!

Cred ca musiu Dragnea a ''mototolit-o'' pe  Vioricuța, ca prea o ridica-n slavi!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Si se mai mira lumea ca avem ceva cu ea ! 

Frate, nu trebuie sa fii hastagist sau mai stiu eu ce, ca sa te enerveze duduia asta cand scoate pe gura numai tampenii. Doi neuroni daca ai, si tot vei fi enervat de oameni ca asta. Daca avea bun simt, se cerea afara din functia aia. Vai de capu' nostru ! :84

Link spre comentariu
1 hour ago, doru3160 said:

Erau suficiente astea doua motive sa nu-si puna caciula asa mare...cine pana mea te pune sa te angajezi pilot de avion de vanatoare daca tu habar n-ai sa mergi nici pe bicicleta? Nu te gandesti ca-ti rupi gatul si odata cu al tau, involuntar si al altora?

Pai, Doru, daca tara ta intra in razboi si e nevoie urgenta de piloti de avion iar cei care se ofera sa piloteze sint doar cativa vai de capul lor, pe cine trimiti in lupta ? Sau nu mai trimiti deloc si te predai ? Aia e, n-ai ce sa faci, trimiti ce ai disponibil... Asa e si cu premierul. Tara trebuie condusa de cineva, ca nu se poate pune pe pauza. Cand s-au facut recrutarile pentru prim ministru de ce nu s-au prezentat aia bunii sa conduca... ?

Dar, sa se inteleaga, eu n-am zis ca Dancila e buna de premier. Nici macar nu o cunosc... De unde sa o cunosc daca eu nu urmaresc stirile ? Pe mine ma deranjeaza doar ca se face misto prea usor in ziua de azi. Presedintele tarii este facut de kkt de orice prost care se crede jurnalist, si nu numai. Pai daca pe presedinte poti sa-l injuri si sa nu patesti nimic, noi oamenii astia simpli ce facem, putem sa ne si omoram intre noi ?

P.S: Sper ca nu te superi pe mine din cauza discutiilor astea contradictorii dintre noi. Tu m-ai ajutat de multe ori cand am avut nevoie si n-as vrea sa te pierd ca prieten. Si asta e valabil si pentru ceilalti. Eu cand ma refer la grupul ala de mitocani rezistenti nu va includ si pe voi cei de aici de pe forum. :)

Editat de Giuseppe Bagarella
Link spre comentariu
40 minutes ago, maxente said:

Doi neuroni daca ai, si tot vei fi enervat de oameni ca asta. ....Vai de capu' nostru ! :84

Pai de unde frate atatia oameni cu doi neuroni? Daca lumea este calma si nu este deranjata => neuronul este singuratic! (sau lipseste cu desavarsire)

1 hour ago, Giuseppe Bagarella said:

Da, recunosc, ca femeie e destul de sexy. :)

5 minutes ago, Giuseppe Bagarella said:

Dar, sa se inteleaga, eu n-am zis ca Dancila e buna de premier. Nici macar nu o cunosc... De unde sa o cunosc daca eu nu urmaresc stirile ?

Pai nu o cunosti dar recunosti ca este destul de sexy?

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
14 minutes ago, adrian_pic said:

Pai nu o cunosti dar recunosti ca este destul de sexy?

Pai nu cunosc ce pregatire profesionala are, cum e ca om, cum e ca ministru... Dar o poza cu ea ca sa-mi dau seama cat de sexy e, tot am vazut si eu, ca e peste tot. Ce dreacu... :rade:

Oricum, nu o intrece pe Kovesi. Din punctul meu de vedere Kovesi e cel mai sexy politician... sau ce e ea acolo.

Editat de Giuseppe Bagarella
Link spre comentariu
18 minutes ago, Giuseppe Bagarella said:

Pai, Doru, daca tara ta intra in razboi si e nevoie urgenta de piloti de avion iar cei care se ofera sa piloteze sint doar cativa vai de capul lor, pe cine trimiti in lupta ? Sau nu mai trimiti deloc si te predai ? Aia e, n-ai ce sa faci, trimiti ce ai disponibil... Asa e si cu premierul. Tara trebuie condusa de cineva, ca nu se poate pune pe pauza. Cand s-au facut recrutarile pentru prim ministru de ce nu s-au prezentat aia bunii sa conduca... ?

Uita-te in guvernul dancila si vezi cati sunt sub veoreica si cati sunt peste veorica. Deci sa presupunem prin absurd ca nu avem alti oameni competenti si ca astia reprezinta ce are mai bun Romania. Pai atunci de ce nu se face rocada intre un ministru care este cu n-spe clase peste veorica? 

Uite colea:

Ana Birchall este licențiată în științe juridice și șefă de promoție. A ales să urmeze cursurile de masterat în drept la Yale Law School SUA. A absolvit masteratul în drept cu mențiunea „magna cum laude” în cursuri precum „Dreptul falimentului”, „Reorganizare financiară – bancară și comercială și dreptul internațional”.

Ana Birchall și-a continuat studiile la Yale Law School, urmând cursurile de doctorat sub îndrumarea decanului facultății, Anthony T. Kronman. Tema lucrării ei de doctorat este „Dreptul falimentului aplicat sistemelor bancare din țările Europei centrale și de est”, o analiză comparativă a dreptului falimentului aplicabil sistemului bancar din SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, România, Ungaria, Polonia și Cehia. Pe întreaga perioadă a studiilor de doctorat, Ana Birchall a beneficiat de bursa „Goldman Scholarship”, acordată de Yale Law School.

După terminarea doctoratului, Ana Birchall a lucrat ca avocat pe Wall Street în New York cu casa de avocatură White & Case, în cazuri precum: ENRON, MCI-Worldcom, United Airlines, US AIR și UPC[5].

Pai asta in engleza stie clar mai mult decat He, Hehe, nu? 

Nu-ti mai spun (daca nu ai vazut-o) ca esti si mai tanara decat veorica. Sau tu esti cu ..... gaina batrana face zama mai buna? :rade:

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări