Vizitator Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Acum 3 minute, flomar60 a spus: Dupa revolutie suprafata arabila care a revenit parintilor-aprox, 2ha- a fost cultivata in regim propriu...greu,foarte greu,sa procuri samanta ,sa semeni....etc,etc...in '96 am dat suprafata respectiva in arenda la o societate comerciala locala-fost IAS- si primesc anual o cantitate echivalenta de grau....de aici inainte este treaba mea....dus la moara si schimbat graul pe faina... Painea o face mama-Dumnezeu sa-i dea sanatate!- dupa reteta clasica-faina ,drojdie ,apa,sare....lasata la dospit si apoi coapta in cuptor electric...se scoate din cuptor si cat e inca calda se unge cu un pic de ulei pe deasupra...asa nu face crusta crocanta....rezista 2 zile fara probleme...mai mult nu este nevoie pentru ca se mananca! Doua paini coapte in aceeasi tava si o turta impunsa cu furculita din care tocmai am taiat o bucata!....pofta mare! Aia cu turte de malai (maia uscata) tine 5-6 zile Link spre comentariu
Untold Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Acum 19 ore, Marele Savant a spus: desigur ca este extrem de vertical. la fel si cind iese cu toporul la cei care ar indrazni sa vina la poarta lui cind isi rupe in bataie nevasta sau copii, iar daca ar sta la bloc ar iesi cu ciomagul la cei care indraznesc sa-i sune la usa pentru ca ii inunda de trei zile! Aveti etaloane interesante! N-ati inteles nimic, domnule savant. Sau ati inteles gresit. Sa nu confundam verticalitatea cu nebunia. Eu faceam referire strict la oamenii sanatosi la cap si mosul ala era sanatos, poate mai sanatos ca noi, cei cu mentalitate de sclavi: "Lasa ba, ca asta este!" Cine gandeste asa si nu se opune atacului gratuit, isi merita soarta. Eu am invatat de la Nicu Covaci: "Invatati sa spuneti NU!! " Si inchei cu asta: "Cel ce mărşăluieşte vesel în rând cu trupa, deja şi-a câştigat dispreţul meu. I s-a dat ditamai creierul din greşeală, din moment ce măduva spinării i-ar fi ajuns." - Albert Einstein. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 1 hour ago, Untold said: Eu am invatat de la Nicu Covaci: "Invatati sa spuneti NU!! " Paţurcă mai curand? AEIOU... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Acum 1 oră, Untold a spus: N-ati inteles nimic, domnule savant. Sau ati inteles gresit. Sa nu confundam verticalitatea cu nebunia. Eu faceam referire strict la oamenii sanatosi la cap si mosul ala era sanatos, poate mai sanatos ca noi, cei cu mentalitate de sclavi: "Lasa ba, ca asta este!" Cine gandeste asa si nu se opune atacului gratuit, isi merita soarta. Eu am invatat de la Nicu Covaci: "Invatati sa spuneti NU!! " Si inchei cu asta: "Cel ce mărşăluieşte vesel în rând cu trupa, deja şi-a câştigat dispreţul meu. I s-a dat ditamai creierul din greşeală, din moment ce măduva spinării i-ar fi ajuns." - Albert Einstein. e fix tot aia, atita timp cit este vorba de o molima foarte grava si cu raspindire rapida, iar cei care actioneaza o fac absolut legal! La fel procedeaza si dobitocii care pun botul la intoxicarile altor cretini si nu isi vaccineaza copii! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 2 hours ago, Untold said: Eu am invatat de la Nicu Covaci: "Invatati sa spuneti NU!! " Nu cred ca exista cineva care sa nu stie sa spuna NU. Daca nu ar pierde nimic oricine ar zice NU la ce nu-i convine. Buba este ca atunci cand spui NU mai vine ceva la pachet care nu convine. In viata este greu: Sa ai curajul sa spui DA Sa ai taria sa spui NU ....... Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Acum aproape 10 ani lucram la o firmă de internet în țară, am băgat atunci net și la o fabrică de pâine privată și stând de vorbă pe acolo cu câteva persoane am aflat și câteva rețete de pâine. Să vă spun una. Pâinea nevândută la chioșcurile și magazinele locale era colectată a doua zi (când deja era tare ca piatra), era băgată încă odată în cuptor să se mai ardă puțin apoi era malaxată și cenușa aia ce rezulta acolo era folosită ca ingredient la un soi de pâine mai neagră numită graham sau cam așa ceva. Eu personal nu sunt interesat de pâine nu mănânc decât foarte rar și atunci trebuie să fie ceva deosebit, pâine de casă sau ceva bun, eu prefer să fac burtă de la bere nu de la pâine Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Mdea, abia acum zici? Am mancat si eu paine graham si nu stiam de ce are un gust asa de naspa. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 (editat) Poate așa or face unele brutării mici, dar fabricile mai mari vând pâinea nevândută la preț mic, ca hrană pentru animale.De exemplu în Craiova, firma Pangrup vinde retururile în fiecare săptămână cu 1,2 Lei/kg.Și probabil alte firme fac la fel, eu de asta știu, fiindcă am un vecin ce lucrează la ei...Pâinea ca pâinea, dar să vezi ce ,,reciclează,, marile magazine carnea expirată sau pe cale să expire a doua zi. Puii întregi sunt fripți la grill (să vezi cum stau rumânașii la coadă de parcă e mană cerească), pulpa de porc expirată se unge cu tot felul de sosuri condimentate și marinate și se vinde la pungi vidate....resturile de carne de lucru devin mititei ,,proaspeți,,.. Editat Iulie 30, 2018 de validae Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Si cred ca asa e si cu somonul colorat cu chimicale. Nu cred ca toate firmele baga colorant in peste. Daca iei de la nea Ion din colt e posibil sa fie colorat, dar nu cred ca Lidl baga asa ceva... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Pai nu trebuie scos maxim din maxim! Am zis! Totusi parca aveam niste organe de control, nu? Ca nu poti sa scoti maxim din maxim daca nu te ai bine cu organul ... de control. Link spre comentariu
eugenius Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Acum 4 minute, Giuseppe Bagarella a spus: Si cred ca asa e si cu somonul colorat cu chimicale. Nu cred ca toate firmele baga colorant in peste. Daca iei de la nea Ion din colt e posibil sa fie colorat, dar nu cred ca Lidl baga asa ceva... Poate la Lidl au hering colorat http://www.mediafax.ro/economic/scandalul-hering-colorat-vandut-ca-somon-protectia-consumatorilor-a-amendat-ocean-fish-cu-10-000-de-lei-17248005 Acum 1 minut, adrian_pic a spus: Pai nu trebuie scos maxim din maxim! Am zis! Totusi parca aveam niste organe de control, nu? Ca nu poti sa scoti maxim din maxim daca nu te ai bine cu organul ... de control. Trebuie să storci la maxim să ai de unde să dai și organului. Link spre comentariu
alcon Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 On 7/29/2018 at 1:13 AM, Victor said: https://ziarulonline.com/alimentatia-de-zi-cu-zi-otrava-administrata-populatiei-de-dragul-profitului/ Fără 'şto, noi ce mai mâncăm? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Daca stai la oras (la bloc) e mai greu, ca nu poti sa-ti cultivi in curte fructe si legume. Dar oricum ar fi, nu trebuie sa o iei chiar in tragic, asa cum pare din propaganda asta de 2 lei din ziare si TV. Pentru ca si ei fac asta ca sa vanda, si cel mai bine se vand lucrurile care baga oamenii in frica. Deci s-ar putea ca stirile astea sa fie "ajustate" un pic in sensul negativ, ca sa impresioneze mai bine. Eu nici nu deschid linkurile astea de le postati voi pe aici, ca nu am ce sa citesc... De fapt, eu nu citesc nici o stire. Nu cred ca cineva chiar nu mai poate dormi noaptea de grija mea ca nu sint informat corespunzator. Ce poti sa faci ? Lasa stirile la o parte si ia si te intereseaza care sint alimentele cat de cat sanatoase, dar nu din ziare ci din manuale de nutritie scrise de oameni de stiinta. In rest, faptul ca alimentele de le mancam nu mai sint produse chiar 100% natural, asta e. Chiar daca marul e stropit cu pesticide, il iei si il speli bine si... cat o sa mai ramana pe el ? N-o sa mori din asta. Mai repede poti sa te imbolnavesti mancand produse fara nici un continut nutritional, pline de zahar, sare si grasimi trans. Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 1 minute ago, Giuseppe Bagarella said: ... De fapt, eu nu citesc nici o stire. Nu cred ca cineva chiar nu mai poate dormi noaptea de grija mea ca nu sint informat corespunzator... Damn it! Ma simt ca mamutul din Ice Age cand descopera ca nu e unicul exemplar in viata. Daca nu citesti stirile zilei, unde e extraordinarul din viata ta?! Link spre comentariu
Postări Recomandate