gica70 Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Incet, incet ajungem rumegatoare? Asta ar fi evolutia omului? Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 (editat) Mai rău ... Nu se spunea, acum vre-o 30 și ceva de ani, că o să ajungem să luăm o pastilă în loc de mâncare!Ei bine, nu s-au înșelat prea mult ...mâncarea arată (oarecum) ca una normală ...dar e făcută sintetic cu fel de fel de chimicale(care mai de care mai cancerigene) Editat Iulie 29, 2018 de elmar Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Si voi vreti sa traiti vesnic ? Ce ati face daca ati trai vesnic ? Ati discuta vesnic teoriile conspiratiei la Bodega ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 29, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2018 Nu . Dar despre amplificatoare audio cu GU50 sau cu finali bipolari , gârlă . Asa , ca sa faca unii tensiune arteriala peste valorile normale . Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Cu cita paine v-ati otravit azi ? Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 (editat) Amidonul, zaharul, nicotina, etc... sunt otravuri bune. Nu exagera! Editat Iulie 29, 2018 de Thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 (editat) Nu stiu ce i-a apucat pe toti in perioada asta credeam ca e de la eclipsa aia ...Altii se injura dupa palinca prin Audio pe tuburi(oricine lua ban instant numai aia nu) ,altii pe aici viseaza cai verzi pe pereti! E ceva in aer de la atata ploaie ,ca la englezi ,de aia ii apuca nebunia pe unii si beau toata ziua! Editat Iulie 29, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Noi oamenii ne cam otrăvim voluntar de când am început să cugetăm (cel puțin ...pentru că, probabil , de atunci ne-am dat seama) Așa suntem noi ...ne place să trăim periculos,să sfidăm moartea ...altfel, ne-am plictisi și o viață ne-ar părea o veșnicie! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 (editat) Eu cred ca e de la bautura si vreme combinate:) Editat Iulie 29, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
elmar Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Te înseli ...e vorba de efectul Casimir ...asta îi face să se apropie prea mult unii, față de alții...și de obicei în astfel de situții, ies scântei! De..vidul din tuburile electronice e devină! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 29, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2018 1 oră în urmă, maresaldeflota a spus: Altii se injura dupa palinca prin Audio pe tuburi(oricine lua ban instant numai aia nu) ,altii pe aici viseaza cai verzi pe pereti! E ceva in aer de la atata ploaie ,ca la englezi ,de aia ii apuca nebunia pe unii si beau toata ziua! De aia nu au userii Elforum in discutie subiecte serioase , cu exceptia celor deschise de mine . Sper ca stiti de gluma ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 1 hour ago, Thunderer said: Amidonul, zaharul, nicotina, etc... sunt otravuri bune. Total gresit ! Amidonul nu este nici o otrava. Amidonul este cel mai de calitate carbohidrat, pentru ca este unul complex facut din mii de molecule de glucoza, care se digera si se absoarbe treptat in organism si nu produce spike-uri de insulina. Si alt avantaj e ca nu contine fructoza. Organismul uman are nevoie sa-si ia 50% din energia necesara din carbohidrati, de preferat din aia complexi cum e amidonul si nu din cei simpli cum e zaharul. Amidonul consumat in cantitati recomandate si din surse de calitate, nu face nici un rau. Daca mananci o paine alba intreaga la o masa, e una, iar daca mananci 2 felii de paine integrala facuta in casa e alta. Pentru cine nu are intoleranta la gluten, painea integrala aduce o groaza de nutrienti corpului, mai ales vitamine din complexul B. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 29, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2018 Oare ? Amidoza se transforma in dextroza si apoi in glucoza . Ca toate astea sa se intample , e nevoie de o procesare dificila la nivel metabolic ( ficat + pancreas ) . A , ca unele surse de amidon au o eliberare lenta de energie glucozica gen orezul sau unele graminee si altele sunt bombe glucozice ( cartoful etc ) e destul de complicat de explicat . Pana si graul e diferit ... In Italia se cultiva inca grau " bun " cu eliberare lenta de energie glucozica , dar in România se cultiva un soi de grau , hibrid american , care este rezistent la multi factori climatici sau daunatori , ofera o productie fenomenala la hectar , dar este toxic pentru pancreasul nostru , in special daca faina este albita cu clor . De ce ? Pai bacteria e.coli aflata in colon , in combinatie cu faina albita cu clor produce un reziduu toxic numit aflatoxina care distruge ireversibil insulele Langerhans din pancreas , alea care produc hormonul numit insulina . Ca urmare , daca mananci paine din faina albita cu clor ( trei nule ) vei avea deficiente de insulina , in timp . E de preferat sa cauti o alternativa mai putin nociva sau sa renunti la painea din faina alba ! Sau vei capata multrâvnitul diabet zaharat noninsulinodependent tip 2 , la fel ca 60% din populatia României ce depaseste varsta de 55 de ani . Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Asta e ce ai gasit tu la prima cautare pe google ? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2018 Cate clase ai absolvit ? Acum 3 ore, Giuseppe Bagarella a spus: ... ai gasit tu ... Despre folosirea prenumelui de politete si faptul ca te crezi intr-un subiect deschis de tine , no comment . Link spre comentariu
Postări Recomandate