Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mâncarea , încotro ?

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Untold a spus:

Ca sa slabiti, eliminati din hrana proteinele animale si grasimile animale. Plus munca multa si somn putin, atat cat poate fi suportat de organism. (max 6 ore pe noapte, preferabil 4-5). Asta e reteta calugareasca, majoritatea fluiera cand ii bate vantul dintr-o parte.

mie mi s-au parut bortosi majoritatea!

Link spre comentariu
On 8/5/2018 at 12:57 PM, Giuseppe Bagarella said:

Mda... Eliminati proteinele si grasimile... si mancati doar... ce ? ...ca doar carbohidrati au mai ramas (zahar).

NU,veti manca ...soia,fasole de orice tip etc...atentie la ...''gazele reziduale..,adica ..VANTURI)'',mai pe  ardeleneste...''besini''..multeee..!:qetrwe DAR,nimic nu este mai bun fara...un CIOLAN(functie PUBLICA) al celor de la PUTERE !:dsgfds Eu oricum sunt in ..''opozitie'',asa ca m-am obisnuit cu...tacamuri(de...peste)!?,acum daca mai avem(unii)problema pestei porcine vom manca...DOAR leguminoase,abia astetp sa revin la greutatea care o aveam in....1989 !!!:85:ras:

Link spre comentariu
La 04.08.2018 la 10:44, eugenius a spus:

Hei nea Gică da ghici ce consumă politicienii, asta de la Stalin se trage care ar fi spus membrilor de partid citez "că nu e nici o afacere să mâncați pâine și să faceți căcat trebuie să mâncați căcat și să faceți pâine", din păcate partea doua nu le-a ieșit.

Sa fii tu sanatos de cand dejectiile sunt folosite la ingrasarea pamantului!

Link spre comentariu
On 8/6/2018 at 7:02 PM, gica70 said:

Da,ai dreptate ! Bunicii mei locuiau intrun...sat cu aprox. 250 de ''fumuri''(case),nu a existat CAP...niciodata(din cauza reliefului),asa ca fiecare la muncit singur sau in ''claca''(regionalism,insemnand ca ma ajuti tu...te ajut si eu..la arat,secerat,cosit etc...) ! Asa ca nu aveau nevoie nici de subventii,nu existau...AJUTOARE SOCIALE:da,prin anii 70,deabia sa instalat ..CURENTUL ELECTRIC !:freaza: De ..FACEBUCI....nu se punea problema,daca stiai sa ..''joci'',(a ..dansa pe muzica(cat)mai ..populara..), erai echivalentul lui ...MICHAEL JACKSON ! :27''Diskoteca'' se facea ..saptamanal, cu un ..pick-up cu doza de mult uzata,etc!:39

On 8/6/2018 at 7:02 PM, gica70 said:

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări