Marele Savant Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Acum 2 ore, Untold a spus: Ca sa slabiti, eliminati din hrana proteinele animale si grasimile animale. Plus munca multa si somn putin, atat cat poate fi suportat de organism. (max 6 ore pe noapte, preferabil 4-5). Asta e reteta calugareasca, majoritatea fluiera cand ii bate vantul dintr-o parte. mie mi s-au parut bortosi majoritatea! Link spre comentariu
Untold Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Aia bortosi is popii...calugarii-s slabanogi... Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Inseamna ca am vazut numai manastiri de popi! Link spre comentariu
Untold Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Sau de puturosi, aciuati acolo. Link spre comentariu
morocanosul Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 On 8/5/2018 at 12:57 PM, Giuseppe Bagarella said: Mda... Eliminati proteinele si grasimile... si mancati doar... ce ? ...ca doar carbohidrati au mai ramas (zahar). NU,veti manca ...soia,fasole de orice tip etc...atentie la ...''gazele reziduale..,adica ..VANTURI)'',mai pe ardeleneste...''besini''..multeee..! DAR,nimic nu este mai bun fara...un CIOLAN(functie PUBLICA) al celor de la PUTERE ! Eu oricum sunt in ..''opozitie'',asa ca m-am obisnuit cu...tacamuri(de...peste)!?,acum daca mai avem(unii)problema pestei porcine vom manca...DOAR leguminoase,abia astetp sa revin la greutatea care o aveam in....1989 !!! Link spre comentariu
gica70 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 La 04.08.2018 la 10:44, eugenius a spus: Hei nea Gică da ghici ce consumă politicienii, asta de la Stalin se trage care ar fi spus membrilor de partid citez "că nu e nici o afacere să mâncați pâine și să faceți căcat trebuie să mâncați căcat și să faceți pâine", din păcate partea doua nu le-a ieșit. Sa fii tu sanatos de cand dejectiile sunt folosite la ingrasarea pamantului! Link spre comentariu
hpavictor Postat August 8, 2018 Autor Partajează Postat August 8, 2018 https://zlu.ro/consuma-aceste-5-alimente-pentru-a-opri-imbatranirea-in-numai-20-de-zile/ Link spre comentariu
morocanosul Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 On 8/6/2018 at 7:02 PM, gica70 said: Sa fii tu sanatos de cand dejectiile sunt folosite la ingrasarea pamantului! Da,ai dreptate ! Bunicii mei locuiau intrun...sat cu aprox. 250 de ''fumuri''(case),nu a existat CAP...niciodata(din cauza reliefului),asa ca fiecare la muncit singur sau in ''claca''(regionalism,insemnand ca ma ajuti tu...te ajut si eu..la arat,secerat,cosit etc...) ! Asa ca nu aveau nevoie nici de subventii,nu existau...AJUTOARE SOCIALE,prin anii 70,deabia sa instalat ..CURENTUL ELECTRIC ! De ..FACEBUCI....nu se punea problema,daca stiai sa ..''joci'',(a ..dansa pe muzica(cat)mai ..populara..), erai echivalentul lui ...MICHAEL JACKSON ! ''Diskoteca'' se facea ..saptamanal, cu un ..pick-up cu doza de mult uzata,etc! On 8/6/2018 at 7:02 PM, gica70 said: Sa fii tu sanatos de cand dejectiile sunt folosite la ingrasarea pamantului! Link spre comentariu
Postări Recomandate