eugenius Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Acum 50 minute, Marele Savant a spus: Asta??? ''In anul 1999, mama avea de 4 ori varsta ficei, iar in 2007, cand mama va avea varsta pe care tatal o avea in 2003, fiica va avea cu 4 ani mai putin decat jumatate din varsta mamei. Sa se afle in ce an e nascut fiecare'' Fata e născută în 93, mama în 73 și tatăl în 69. Frumoasă problema Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 11 minutes ago, Victor said: Nu , ci lipsa lor . Deci sa inteleg ca aia care posteaza link-uri in care scrie ca, carnea de porc si de peste e cancerigena, trebuie sa ia pastile ? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 4, 2018 Autor Partajează Postat August 4, 2018 Depinde de producator . Nu generaliza ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 La tine ba depinde de producator, ba de cantitate.... niciodata un raspuns clar. Link spre comentariu
alcon Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 1 hour ago, Victor said: Nu , ci lipsa lor . Sper ca stiti de gluma ! Consumul de pastile, trebuie sa fie facut cu moderatie si intr-un mediu controlat, gen Obregia. Sper ca stiti de gluma ! Link spre comentariu
Spitfire Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 (editat) 10 hours ago, Giuseppe Bagarella said: Ok, uite o chestiune mai on topic... Se dau urmatoarele: - carnea de porc e cancerigena (nustiu de ce) - carnea de pasare nu e buna (are antibiotice) - carnea de somon e cancerigena (ca nu se gaseste salbatic, doar din crescatorie) - carnea de sardine la conserva e cancerigena (pt ca are BPA) - vitamina B12 (esentiala vietii) se gaseste doar in carne..... Puteti intui intrebarea mea ? Vitamina B12 se gaseste si in polen, in drojdie de bere, in icrele pestilor...oricum, degeaba bagi pe cale orala vitamina B12, daca celulele parietale din zona fundica a stomacului nu mai produc glicoproteina numita factor intrinsec, pentru ca le-ai zapacit pe bietele celule cu Coca-Cola, fast-food, nesomn, etc.Nu mai are cine sa fixeze si sa transporte cianocobalamina (B12) in zona illeara, deci ciuciu eritropoetinoza... Editat August 4, 2018 de Spitfire Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Da, s-o mai gasi si in altceva, dar in cantitati nesemnificative. Principala sursa de B12 e carnea. Sa fim seriosi... cati dintre noi mancam zi de zi polen, drojdie sau icre ? La mine se fixeaza, ca nu consum nici sucuri nici fast-food si dorm destul... Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Acum 2 ore, eugenius a spus: Fata e născută în 93, mama în 73 și tatăl în 69. Frumoasă problema era propusa pentru clasa a patra de gimnaziu! Acum 11 minute, Spitfire a spus: Vitamina B12 se gaseste si in polen, in drojdie de bere, in icrele pestilor...oricum, degeaba bagi pe cale orala vitamina B12, daca celulele parietale din zona fundica a stomacului nu mai produc glicoproteina numita factor intrinsec, pentru ca le-ai zapacit pe bietele celule cu Coca-Cola, fast-food, nesomn, etc.Nu mai are cine sa fixeze si sa transporte cianocobalamina (B12) in zona illeara, deci ciuciu eritropoetinoza... si daca se constata totusi o extorsiune a unui degajament asa cum a spus un actual ministru??? Link spre comentariu
morocanosul Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 On 8/1/2018 at 6:29 PM, Giuseppe Bagarella said: Exact ! N-am zis ca esti sanatos daca bagi untura pe paine si muncesti... Doar ca poate nu creste circumferinta. @morocanosul, Eu incerc sa mai fac si sport... cat de mult pot. Dar problema e ca nu prea ma ajuta geneticul.. sau oi fi bolnav ceva, nustiu... Ca ieri dupa prima serie de biceps, eram mort deja. Eu trebuie sa ma chinui mult ca sa fac ce altii fac lejer. Incearca sa ai si o activitate intelectuala intensa,acum multi ani cand ma mai ocupam de constructia unor montaje electronice(ex),nu ma opream pana nu-l terminam....! Pur si simplu aveam o foame de ...2X..lup !! Link spre comentariu
morocanosul Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 On 8/1/2018 at 7:48 PM, Faust2018 said: 96...100kg in viu 192cm , greutatea variază in functie de ce pofte am , burtă evidenta , la înălțimea si virsta mea sunt cit de cit ok kilogramele .......numai că sunt cam multe pe burtă. Sport fac de doua , trei ori pe săptămână , de două ori cu niște saci sau sparing , cind pot ma duc si cu juniorul la inot , juniorul se duce de trei ori pe săptămână ( obigatoriu ) . Pentru copii inotul este foarte bun , al meu face inot de cinci ani , are un corp frumos , a facut ceva patratele pe burtă si este mult mai lat in spate decit alți copii de virsta lui . Pana la urma si copii ....invata parintii...cel putin,parintii ar trebui sa ia in considerare acest lucru...! PS.Daca vezi ceva activitate care ii face bine copiilor tai,ia in calcul ca si tu esti copil,inchipuieste-ti ca mai ai si tu varsta lui ! Nu -ti fie RUSINE sa fii ...copil si tu...! Copilul sunt sigur ca va aprecia asta..! Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 1 hour ago, morocanosul said: Incearca sa ai si o activitate intelectuala intensa Sa incerc !? Eu asta fac in 90% din timpul unei zile... Link spre comentariu
morocanosul Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 8 minutes ago, Giuseppe Bagarella said: Sa incerc !? Eu asta fac in 90% din timpul unei zile... Si...cate ..Kg ai...acumulat ?? Circumferinta ''bindeului''(a abdomenului) este...??? Poti sa pui ...XXX(necunoscuta) ca mai adaugam noi ---L !!! Link spre comentariu
Untold Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 (editat) Ca sa slabiti, eliminati din hrana proteinele animale si grasimile animale. Plus munca multa si somn putin, atat cat poate fi suportat de organism. (max 6 ore pe noapte, preferabil 4-5). Asta e reteta calugareasca, majoritatea fluiera cand ii bate vantul dintr-o parte. Editat August 5, 2018 de Untold Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Mda... Eliminati proteinele si grasimile... si mancati doar... ce ? ...ca doar carbohidrati au mai ramas (zahar). Link spre comentariu
Spitfire Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Doamne fereste...@Untold e ironic, sper...de grasimi animale te poti lipsi la perfectie, ba chiar si de proteine animale, daca pui in meniu ciuperci si oua, peste si carne de pui crescut in batatura, nu de ala de la Avicola, plin de hormoni si penicilina V. Incet-incet, omenirea se va intoarce la o alimentatie naturala, cu produse din gospodaria proprie. Industrializarea alimentatiei s-a dovedit un fiasco, la fel ca restul utopiilor din sec. XX. Link spre comentariu
Postări Recomandate