Blacksmith Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Pai si unde sa-l aiba, la intrarea in curte ? Dupa cate vad, se pare ca nu avem de unde sa mai bem apa. Aia cumparata nu e buna, aia din fantana la fel... De unde sa mai luam apa, de pe Luna ? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 3, 2018 Autor Partajează Postat August 3, 2018 Da , la intrare . Evident , veceul trebuie amplasat fix deasupra unei fose septice , a carei gura de igienizare poate fi conectata la autovidanja de pe strada . Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 1 minute ago, Victor said: Da , la intrare . Serios, de unde sa mai bem apa ? Un aparat din ala cu osmoza conectat la fantana din curte ar fi o solutie ? Link spre comentariu
hpavictor Postat August 3, 2018 Autor Partajează Postat August 3, 2018 Citeste aici despre filtre : http://aqua-welt.ro/shop1/index.php/filtre-apa-osmoza-inversa-c-22?gclid=EAIaIQobChMIx7v9sYrR3AIVwqiaCh2UlA7TEAAYAyAAEgIAJvD_BwE Link spre comentariu
eugenius Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Eu spun la toată lumea că apa nu e bună nici în pantofi, eu beau în cursul zilei numai ceai rece iar după servici dacă nu trebuie să conduc beau numai bere sau cidru. Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Mda, ca alcoolul sau chimicalele din ceai sint bune rau.... Link spre comentariu
hpavictor Postat August 3, 2018 Autor Partajează Postat August 3, 2018 Nimeni nu a afirmat asa ceva ... Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 (editat) Eh, nu. Vezi ce a zis Eugenius mai sus, ca apa nu e buna deloc si ca doar berea si ceaiul sint (ala cumparat, care numai ceai nu e (ca nu cred ca sta el sa culeaga tei acum)). Editat August 3, 2018 de Giuseppe Bagarella Link spre comentariu
eugenius Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Deci să mă las și de ceai să beau numai bere ? Link spre comentariu
franzm Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Din cauza apei infestate, din evul mediu si pâna pe la sfârsitul sec. XIX în marile orasele europene situate la nord de Alpi, lumea obisnuia sa bea bere subtire. Inclusiv copii. În sud, vin sau cidru. Pe timpul scolii am stat la Timisoara si în primii cinci ani am baut numai ceai sau infuzii de plante medicinale. Facut de mine. Spre sfârsit am baut de câteva ori apa de la robinet (nefiarta) si am facut prompt lambliaza. De atunci, la munca, tot cu ceaiuri. Preparate proaspat. Acasa bere tulbure. Proaspat scoasa din frigider. Dupa lovilutie, la Timisoara au aparut specialisti straini însarcinati sa analizeze apa din reteaua de apa potabile. Li s-a furat tot echipamentul din masina parcata în fata hotelului. Parcare cu paznic. Link spre comentariu
eugenius Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Acum 32 minute, franzm a spus: Din cauza apei infestate, din evul mediu si pâna pe la sfârsitul sec. XIX în marile orasele europene situate la nord de Alpi, lumea obisnuia sa bea bere subtire. Inclusiv copii. În sud, vin sau cidru. Noi ca noi dar îți dai seama ce infestată o fi apa la ruși că sunt nevoiți săracii să bea numai votcă. Link spre comentariu
Marele Savant Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 si ceaiul sau berea cresc direct in copac, nu folosesc apa? Link spre comentariu
Blacksmith Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Nu, apa pt bere e adusa de pe Marte, sint niste ghetari acolo in emisfera sudica care au apa pura din aia din paleolitic. Link spre comentariu
eugenius Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Acum 6 minute, Marele Savant a spus: si ceaiul sau berea cresc direct in copac, nu folosesc apa? Ei din câte știu pentru a face ceai trebuie să fierbi apa deci sunt sterilizate bacteriile, iar berea trece la fel printr-un proces de pasteurizare, un fel de șoc termic care la fel are scopul de a distruge bacteriile. Link spre comentariu
franzm Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Drojdiile, adica ciuperci monocelulare, prin compusii chimici pe care-i produc, împiedica alte microorganisme sa se înmulteasca sau le omoara (bacteriostatice respectiv bactericide). Saccharomyces cerevisiae var. boulardii AKA Saccharomyces cerevisiae Hansen CBS 5926, strâns înrudit cu drojdia de bere obisnuita, este folosit în tratarea dizenteriei microbiene si amoebiene ("Perenterol"). Asa ca berea nefiltrata, tulbure, asa cum era ea în vremurile de demult, nu numai ca n-are agenti patogeni în cantitati periculoase dar are si proprietati antibiotice. La fel si vinul care, împreuna cu mierea de albine, se foloseste din antichitate la tratarea ranilor. Berea a aparut mai la nord pt. ca acolo pe de-o parte nu prea se fac struguri de calitate, pe de alta, se poate pastra suficienta gheata necesara fabricarii si stocarii berii. Link spre comentariu
Postări Recomandate