Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema POWER AMPLIFIER KENWOOD KAC-425

Postări Recomandate

Va salut colegi,va rog sa ma ajutati si pe mine cu schema acestui amplificator auto care este echipat cu Finali:TA7250,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

9

• cornel1962

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Va salut colegi si buna dimineata,chiar nu se poate gasi aceasta schema?am cautat si eu pe google in fel si chip dar degeaba,nu de altceva ca la cat este de simplu il puneam pe foaie cu creionul dar sunt ceva rezistente in partea de preamplificare care sunt lipsa si vreau sa-l fac exact dupa schema,ca nu-mi era greu sa anticipez valorile acestora dar....

Link spre comentariu

Dacă sunt componente lipsă doar pe un canal, poți să vezi ce valoare au pe celălalt canal.Schema aceea, pe net se găsește doar de vânzare, din ce am văzut și eu, dar sigur o are și fizic cineva, numai că respectivul poate nu e membru Elforum, sau poate nu vrea s-o posteze....

Editat de validae
Link spre comentariu

Tocmai aceasta este problema,ampliful nu a mai functionat pe nici un canal si cu ocazia aceasta sa umblat pe ambele canale(preamplificatoare)va dati seama ca imi era foarte usor sa ma orientez dupa un canal functional ca apoi sa-l complectez pe celalalt,problema cred ca cine era in masura sa posteze scheme nu mai este prezent aici pe acest forum,si nu ma refer strict la o singura persoana,va dati seama sigur la cine ma refer,asta e,fiecare este stapan pe el insusi sa faca ce vrea.

Link spre comentariu

... daca problema este in etajul de pramplificare/corectie, atunci spune cu ce componente sunt realizate si poate gasim pe alte scheme. Am cateva scheme de la amplificatoalere Kenwood !!!

Link spre comentariu

Acest amplif este prevazut si cu protectie la iesire cu releu,asta pentru a nu distruge defuzoarele in cazul in care apara vreo componenta de curent continua,in cazul in care vreun final intra in scurt.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări