bobo Postat Iulie 27, 2018 Partajează Postat Iulie 27, 2018 (editat) Buna ziua. Detine cineva acest tuner?... sau daca stiti cu ce il pot inlocui. Tunerul provine dintr un lcd combo Denver. Multumesc. Editat Iulie 27, 2018 de bobo Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 27, 2018 Partajează Postat Iulie 27, 2018 Sanatate permanenta ! Am un lcd combo dar nu mai stiu ce marca e.Maine ma uit si daca e ce va trebuie vi-l dau. Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2018 Multumesc. Si eu am cautat ieri acel intrgrat pe niste ecrane sparte dar nu l am gasit.asta in situatia daca se dovedeste a fi el in scurt.aveam de gand daca il gaseam sa vi l trimit gratis. Link spre comentariu
surubarila Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 Acesta e tunerul despre care v-am zis. Link spre comentariu
bobo Postat Iulie 29, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2018 Buna ziua. Din pacate nu sunt compatibile. Mai astept de la colegi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum