george2014 Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 buna ziua, la o tableta e-boda supreme x80 toch-ul actioneaza deplasat cu aprox. 1 cm. spre stanga sau dr. fata de pozitia initiala de pe display.Comanda se poate face numai pe 1/2 din ecran,pe cealalta jumatate nu actioneaza tuch-ul. Ciudat este faptul ca pot glisa fundalul pe toata suprafata ecranului. Defectul a aparut dupa o usoara cazatura de la mica innaltime,...dar a a mai avut probleme cu touch-ul, dupa garantie, ,,,,,,,,atunci ,uneori, touch-ul se bloca total,,..si se rezolva din reset. Am inlocuit tochscreen digitizer si defectul este acelasi. Poate fi si display-ul cauza?????????????,......atunci nu mai merita,...... cu stima DG Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Vezi contactele unde intra mufa de la touchscreen pe placa de baza. Link spre comentariu
george2014 Postat Iulie 26, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2018 Acum 51 minute, modoran a spus: Vezi contactele unde intra mufa de la touchscreen pe placa de baza. ,,contactele sant bune ,..am apasat in acea zona,,,,mai mult n-am cum sa verific,,,,am inlocuit touchscreen-ul dar fara succes,. intrebarea este daca poate fi display-ul cauza????? ,pe placa nu vad nimic suspect. Defectul poate fi si din soft?? multumesc pt. ajutor cu stima DG Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 27, 2018 Partajează Postat Iulie 27, 2018 Poate fi inclusiv din placa de baza, traseu fisurat sau ceva pini BGA dezlipiti. Daca a cazut cred ca asta s-a intamplat. Displayul nu cred ca are treaba. Link spre comentariu
george2014 Postat Iulie 27, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2018 Acum 2 ore, modoran a spus: Poate fi inclusiv din placa de baza, traseu fisurat sau ceva pini BGA dezlipiti. Daca a cazut cred ca asta s-a intamplat. Displayul nu cred ca are treaba. pot gasi pe undeva semnificatia pinilor de la acest model ,,sau de la alt model,,,soclu are 40 pini,,banda sta bine in locas,pinii au continuitate pe cablaj,, dar mai departe e "ceata" totala,...... multumesc,..din nou Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum