Vizitator Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 (editat) Acum 2 ore, tm07uxo a spus: ... pentru ca il consider ca unul The best DIY project in the World.. Scuzati poate am scris pocit si corectez. The best PROFI project in the World... evident Cel mai bun proiect PROFI din Lumea ta ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- să nu vă sperie "complexitatea" interconectării elementelor din schemă dacă urmăriţi oarecum atent schema găsiţi un defazor parafază urmat de un amplificator diferenţial cuplaj încrucişat şi desigur etajul final (în română) Editat August 5, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
THOMAS Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 (editat) Nu am intervenit aici pentru ca nu a fsot cazul fiind vorba de un musafir.Dupa toate aberatiile tehnice prezentate,ma rog,probabil sunt chestii clasificate si nu trebuesc divulgate,o singura chestie tehnica ma deranjeaza : unde naiba vedeti dv. simetrie "cap"- "coada",atata timp cat avem un defazor ASIMETRIC,nu poate fi vb de simetrie NICIODATA ?!.Un schimbator de faza SIMETRIC se face fie cu CI repetoare fie cel mai elegant si audiofil cu transformator,ATAT ! in rest mai multa modestie nu ar strica,iar ca sa definim o "clona" in tehnica este oarecum aberant pentru ca o clona in definitia limbii Romane se refera numai la chestii biologice,iar ca sa definim o replica ceea ce ar fi mult mai corect,ar insemna realizarea unui amplificator 1:1 cu originalul,deci atata timp cat mergem pe configuratii modificate fie si macar schimband tuburile,nu mai poate fi vorba de o replica a unui amplificator ARC 100%,este o combinatie dintre un magar si un cal. Referitor la defazorul parafaza,daca o sa sapati mai adanc in acest forum o sa gasiti ca eu am fost si sunt adeptul acestei configuratii chiar am afirmat ca este unul dintre cele mai audiofile defazoare,daca pot spune asa. Si sa mai spun ceva; diferenta dintre politete si obedienta este radicala,eu voi fi politicos si cu bun simt dar NICIODATA obedient! Ca sa intaresc cele spuse mai sus de catre colegii nostrii chiar si de catre moderatorul @validae,fiind un forum tehnic si dand la o parte intersele comerciale si de marcheting,hai sa discutam strict tehnic si sa spunem adevarul tehnic.Legile fizicii si matematica sunt universal valabile indiferent de limba vorbita/scrisa,asadar o schema de test pentru acel OT,prezentarea unor date REALE ar fi de bun augur pentru cei care mai stiu ceva carte in acest domeniu! Editat August 5, 2018 de LMOlimpiu 3 Link spre comentariu
validae Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Am crezut că voi găsi puțină înțelegere și veți avea răbdare să revină (sau nu) inițiatorul cu detalii mai amănunțite și eventuale materiale video cu testele reale.Dar văd că scandalul e prea incitant pentru unii......topicul se închide. Va fi deschis fie de moderatorul secțiunii atunci când va fi cazul, fie dacă inițiatorul e dispus să ofere amănuntele cerute. Și prin asta nu mă refer la anumite ,,secrete de fabricație, ale transformatorului folosit, cum ar fi numărul de spire, poziția secțiunilor, etc, ci doar la niște filmări în care se arată cum se testează ,,ca la carte,, parametrii citați anterior. Link spre comentariu
Postări Recomandate