kablu Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 La rugamintea unor useri, deschid un topic cu descrierea unui amplificator cu lampi, PP. Acest amplificator a putut fi audiat de participantii intalnirii de la Hódmezővásárhelyi, prezentata in detaliu si pe forum. Amplificatorul este o adaptare a aplificatorului M60 de la Audio Research ( http://www.arcdb.ws/M60/M60.html) Scopul a fost constructia unui amplificator PP cu o putere de 20 până la 30 de wat (cu 2x6L6 in final puterea debitata este undeva pe la 40W), sa utilizeze lampi care sunt in productia curenta, sa poata fi dezvoltat/imbunatatit si pe viitor, usor de reglat si nu in ultimul rand sa fie cat mai ieftin posibil. "Calitatea" sunetului sa fie comparabila cu a unui amplificator de "fabrica" din categoria de pret 3000-5000eur. Principalele modificari se refera la cicuitul de intrare prin adaptarea lui la niste lampi mai usor de procurat (in loc de 6FQ7 s-a folosit ECC88 sau ECC83), folosirea unui alimentator care a "demostrat" si in alte amplificatoare. Amplificatorul "original" era monoblock, cel prezentat aici a fost realizat "single" block ( sper ca m-am exprimat corect Detalii privind schema, lista de componente recomandate de dezvoltator (Dyscus), reglaje, poze si bineinteles masuratori de tot felul vor fi prezentate in acest topic de catre Dyscus. ...eu doar am deschis topicul Poza cu setup-ul ce l-am putut asculta la intalnire este in poza de mai jos: Raspberry PI3 Volumio/digiberry/DAC AD1865N-K cu I/V cu trafo made by Dyscus/ amplificatorul DIYer Amp / boxe dezvoltate to de Dyscus. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Audio Research imi este cunoscut, am avut cateva aparate la restaurat. Schemele sunt foarte interesante, iar daca @dyscus a ales schema lui M60, pot sa spun ca a facut o alegere buna. Chiar imi place ce vad in poza de mai sus, atat boxele cat si amplificatoarele, arta curata.Felicitari @dyscus !!! Link spre comentariu
Toader Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Am fost si sunetul era frumos de tot.Inalete Heil AMT sunau frumos de tot. Cred ca asta e modelul https://www.ebay.com/itm/ESS-Heil-Air-Motion-Transformer-AMT-Tweeter/153032805528?epid=1900414927&hash=item23a1774c98%3Ag%3Ac7gAAOSwqDhbBIUX&_sacat=0&_nkw=Heil+AMT&_from=R40&rt=nc&_trksid=m570.l1313 Link spre comentariu
dyscus Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Vă mulțumesc pentru lauda voastră, voi încerca să vă servesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Acum 3 minute, dyscus a spus: Vă mulțumesc pentru lauda voastră, voi încerca să vă servesc. please use english before you google translate, or put your text in english ,because google translate is bad. Sa ne serveasca cu o bere cu o tuica cu ce !? Link spre comentariu
dvb Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Razesi si diversi pasoptisti!, nu mai pierdeti vremea sa brodati pe marginea traducerii... eu unul am inteles ce vrea sa spuna chiar daca suna nostim/ciudat... Nu pierdeti vremea cu prostii, vreau sa zic... Link spre comentariu
dyscus Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Nu știu în engleză, dar e în regulă. Unul dintre prietenii mei va traduce principalele lucruri, aștept cu nerăbdare primul post. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 De curiozitate,ce tole -tara de provenienta,sunt folosite la transformatoare si ce sarma . Link spre comentariu
dyscus Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Trebuie să am răbdare. O să scriu totul, dar când intrăm și ieșim, atunci nu vom urmări subiectul. Link spre comentariu
THOMAS Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 17 minutes ago, mishulink said: Şi-amu ce facem, ne apucăm să învăţăm maghiara?Dacă dyscus poate comunica cu noi în română bine dacî nu asta e. Unii din colegii care cunosc magiara se puteau autosesiza să facă serviciul de traducere fără să fie rugaţi. Rog un moderator să şteargă ce este sris în maghiară, nu de alta dar eu "nem tudom magyar". Cred că trabe aplicat reglementul. Este oarecum corect,eu am cumparat un uTracer de la Ronald Dekke (Olanda) si nu am fost obligat sa comunic in Olandeza,este vb de acel uTracer cumpart de un grup mai mare de colegi de pe ELFORUM. Trebuie sa subliniez ca acest domn din Olanda este extrem de deschis la comunicari pe tema produsului sau prin mail si bineinteles totul in limba engleza,vb in cunostinta de cauza! Link spre comentariu
gheo23 Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 dyscus translation straight from Hungarian to Romanian with google translation is very bad. It's better to translate from Hungarian to English, then place the translation here. Like this, we will understand much more. Iata ce a scris adrian_pic . Deci hai sa nu ne imflamam si sa vedem mai multe din experienta lui dyscus. Fobiile de acest gen nu fac bine nimanui ! Link spre comentariu
radasous Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 (editat) @gheo23 are mare dreptate, nu prea este frumos sa luam pe cineva la suturi doar pentru ca nu cunoaste limba romana si nici engleza. Dl. @adrian_pic i-a facut o recomandare corecta, sa puna traducere din maghiara in engleza, asta functioneaza mult mai bine la google si nu mai apar combinatii de cuvinte ciudate, ca mai sus. Eventual, daca chiar se topeste regulamentul de la topicul asta, se poate muta in sectiunea cosmopolita a forumului. Personal cred ca dl @dyscus ar trebui tratat ca un oaspete macar pe topicul propriu, asa cum au fost tratati si vizitatorii romani la expozitia din Ungaria. Editat Iulie 26, 2018 de radasous Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Acum 1 minut, radasous a spus: @gheo23 are mare dreptate, nu prea este frumos sa luam pe cineva la suturi doar pentru ca nu cunoaste limba romana si nici engleza. @Dl. @adrian_pic i-a facut o recomandare corecta, sa puna traducere din maghiara in engleza, asta functioneaza mult mai bine la google si nu mai apar combinatii de cuvinte ciudate, ca mai sus. Eventual, daca chiar se topeste regulamentul de la topicul asta, se poate muta in sectiunea cosmopolita a forumului. Personal cred ca dl @dyscus ar trebui tratat ca un oaspete macar pe topicul propriu, asa cum au fost tratati si vizitatorii romani la expozitia din Ungaria. Sigur ca da, aceasta este normalitatea, invitatia lui adrian_pic este fireasca, orice musafir ce posteaza pe acest forum trebuie sa fie binevenit si respectat Link spre comentariu
kablu Postat Iulie 26, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2018 Salut stimati colegi, Voi incerca sa fac acea traducere mai mult sau mai putin tehnica inpreuna cu cativa cunoscuti, din pacate timpul liber ma cam incetineste (azi am fost liber de la serviciu, dar doar acum am putut sa intru pe forum, asta in timp ce iau pranzul ). Totusi, va pot promite un prim "episod" maine seara tarziu, mai repede nu prea cred. Putintica rabdare va rog. Multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2018 Partajează Postat Iulie 27, 2018 Ar putea posta in engleza pe sectiunea asta https://www.elforum.info/forum/171-diy-tube-amplifiers/.Si nu s-ar ma i supara nimeni,dar el nu atie engleza,poata doar tradus,macar nu poceste limba romana,sa o poceasca pe englezeste! (Normal ca traducatorul o da in bara ,masturbare spirituala!?.) Link spre comentariu
Postări Recomandate