anaflorian52 Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 O tableta E-Board mx 19 cu touchou defect se poate debloca ecranul și sa se poata folosi cu un maouse pe usb ? Mulțumesc anticipat pentru intervenții. Costica Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Da se poate daca ai cablu micro usb la usb Link spre comentariu
anaflorian52 Postat Iulie 25, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2018 Ei!Dacă îmi spuneți și Cum este ok! Am un adaptor micro usb la usb. Link spre comentariu
anaflorian52 Postat Iulie 25, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2018 Am încercat sa pun un maouse și nu-la vede tableta! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Este posibil sa fie defect cablu , eu am pus la tableta Vonino (nu mai stiu ce model) un cablu cu maouse si mergea perfect arata sageata ca la un Laptop , PC. , sau poate nu toate Tabletele vede maouse , revin cu poze vineri seara sau pe Duminica ca il am la atelier acel cablu si pina vineri nu ajung la atelier PS; mai am o tableta Alcatel si am sa incerc si la ia sa vad daca merge Se aprinde ledul la maouse cind este conectat la tableta? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Este cablu OTG ,are pin ID conectat la masa si pe pinul de incarcare livreaza 5V pentru alimentare . Dar ,daca tableta nu are functia OTG nu se poate folosi mouse . Link spre comentariu
vasiletodosi Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Am folosit si eu mouse/ul la 3 tablete diferite si a mers. Link spre comentariu
anaflorian52 Postat August 7, 2018 Autor Partajează Postat August 7, 2018 Am rezolvat problema! Am schimbat touchescreenul ! Se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum