Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

Exact, @validae, asta e singurul lucru care imi displace si mie la fotbal: tatuajele si tunsorile ridicole. In rest, competitiile astea mari chiar sint frumoase. WC2018, ti-am zis, chiar mi-a placut. Nu au existat incidente (doar o data, parca in finala, au intrat niste suporteri pe teren), galeriile au fost disciplinate, nu cum vezi la noi cand joaca Rapidul cu Dinamo, galerii in flacari cu benere "Muie Steaua!", cu cretini din aia de ultrasi, etc.... Au fost oameni normali, ca noi, oameni simpli care s-au dus sa vada un spectacol.

Ce sa zic, tenisul nu prea imi place...

Link spre comentariu
11 hours ago, Giuseppe Bagarella said:

Deci nu se pricepe nimeni la fotbal pe forumul asta, da ? Numai intelectuali pe-aici...

Ba da. Dar am terminat semintele si iau o pauza pâna-mi aduce "monstrul din bucatarie" altele. În timpul asta fac o tura cu bicicleta. 25km pe o pista de rumegus. Îs mult mai câstigat.

Link spre comentariu
2 hours ago, daniels said:

nu e greu, daca spunai ca iti place ca ai jucat în curtea scolii sau ca mai joci pe bere era altceva. Tu ai spus ca iti place ca ai HD si ca joci cu câinii.

Sa mor daca inteleg unde bati cu asta... Eu sint mai greu de cap... Spune direct, ca nu ma supar. Nu ma lua cu ghicitori...

Ce e rau ca imi place sa ma uit la meciuri in HD ?

Ce e rau ca joc cu catelu in curte ca sa fac sport ?

Pe bune, nu inteleg...

Ok, daca nu m-am facut inteles din prima, mai explic o data de ce am deschis topicul asta: Vreau sa imi spuna cei care se pricep daca mai sint alte campionate mai mici care se joaca acum si care se dau la tv, si daca da, pe ce post. Dar cred ca se subintelege ca nu ma intereseaza meciuri romanesti.

Editat de Giuseppe Bagarella
Link spre comentariu

TELEKOM SPORT
Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Cupa României, Cupa Franței, campionatul Angliei, campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Cupa Angliei

DIGISPORT
Champions League, Europa League, Liga 1, Liga 2, Cupa României, campionatul Franței, campionatul Belgiei, campionatul Germaniei, Supercupa Spaniei, Cupa Italiei, Cupa Ligii Franței, Cupa Ligii Angliei

Viitorul pe TVR, CFR pe Telekom!

Primele echipe româneşti care vor intra în cupele europene sunt Viitorul şi CFR. Clubul lui Hagi va întâlni în această seară, în deplasare, pe Racing Luxembourg, în primul tur preliminar din Europa League. Meciul va fi transmis de TVR 1 şi TVR HD. Apoi, pe 24 iulie, în turul 2 preliminar din Champions League, CFR va evolua acasă cu campioana Suediei, Malmo. Partida va începe la ora 19:00 şi va fi pe Telekom Sport. 

Din august incep mai toate campionatele,si le poti urmari prin transmisie live prin streaming sopcast/acemedia.(ce nu se vede la noi).

Mai putin Rusia unde se desfasoara altfel ,dkn cauza vremii si fusurilor orare.Mai este si China ,Arabia .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Foltbalul nu ma intreseaza. Din tot compionatul, pur intimplator, am vazut doar cele 10 lovituri la poarta, dupa meciul egal, Croatia Rusia. Daca si altora nu le place fotbalul, nu vad cum ar scade (scadea??) asta nivelul forumului...de electronica!

Cit despre voia/vroia, DEX-ul spune ca forma vroia nu este acceptata. Dar, ca si "primul ministru, presidintie sau imunoglonina" pot fi acceptate, in situatii... jenante!

Validae ai un like!

Link spre comentariu

Ba voi vorbiti serios cand spuneti de fotbal ? Care fotbal bre ? Unde ? In Romania ???  

Pai noi nu am fost in stare sa ne mai calificat de 20 de ani la niste mondiale si vorbim de fotbal ???  :85

Fotbal se joaca la altii, nu la noi.

Mai bine ne-am concentra pe tenis, parca mai repede vin de acolo niste rezultate.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, Giuseppe Bagarella a spus:

Sa mor daca inteleg unde bati cu asta... Eu sint mai greu de cap... Spune direct, ca nu ma supar. Nu ma lua cu ghicitori...

Ce e rau ca imi place sa ma uit la meciuri in HD ?

Ce e rau ca joc cu catelu in curte ca sa fac sport ?

Pe bune, nu inteleg...

Ok, daca nu m-am facut inteles din prima, mai explic o data de ce am deschis topicul asta: Vreau sa imi spuna cei care se pricep daca mai sint alte campionate mai mici care se joaca acum si care se dau la tv, si daca da, pe ce post. Dar cred ca se subintelege ca nu ma intereseaza meciuri romanesti.

La Campionatul Mondial din SUA 1994, daca va amintiti, in primele meciuri cand transmisia tv era asigurata de americani se punea accent pe accidentari, contact fizic, chestii din astea. Se pierdeau chiar faze importante de joc cand erau reluate din toate unghiurile cu slow motion tot felul de accidentari. FIFA s-a sesizat si a adus echipe tv din Europa. La fel, la toate olimpiadele, meciurile de handbal se transmit de catre televiziunea Olandeza. 

De ce ar trebui sa te pricepi la fotbal ca sa afli cine cu cine joaca pe pamantul asta?

Editat de daniels
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări