Blacksmith Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 Vara asta m-am uitat la campionatul mondial de fotbal Rusia 2018. A fost o luna de vis... Super meciuri in fiecare zi... Simteai ca ai un motiv in plus sa traiesti... Ca un copil mic care asteapta o bomboana ca drept rasplata pentru ca i-a ajutat pe parinti in gospodarie... Asa am asteptat eu fiecare meci. Pentru ca a fost atat de bine, acum dupa ce s-a terminat ma simt foarte trist... Eu nu ma pricep la fotbal, n-am urmarit nimic altceva in afara de cateva World Cup-uri si Euro, pana acum. As vrea sa va intreb daca mai exista ceva campionate care se mai joaca acum sau urmeaza sa vina, mai mici, evident, dar de calitate. Am mai auzit eu ca ar exista niste ligi d-asta misto prin Anglia sau ceva de genu... Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 (editat) Ce te opreste sa pui de-o miniliga in urbea ta? Daca nu exista inca una, sigur gasesti amatori. Si ajuta enorm la conditia fizica. De-as mai putea alerga cum puteam in generala... FIFA.com UEFA.com Editat Iulie 23, 2018 de Thunderer Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 23, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2018 Pai joc in fiecare zi fotbal cu catelul prin curte. Ca am unul la care ii place fotbalul... Dar as urmari si un meci de calitate la tv in HD, pe tunerul ala nou... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Ai un (catel) caruia ii place fotbalul. Vroiai sa ne spui cumva ca ai tuner nou si nu stiai cum?!? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Iulie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2018 4 hours ago, DjLeco said: Vroiai Voiai sa ne spui cumva ca ai tuner nou si nu stiai cum?!? Aoleeeu numai eruditi pe forumul asta care ma corecteaza pe mine.... Nu eruditule, nu voiam sa va spun ca am tuner nou, ca asta am facut-o deja intr-un alt topic dedicat. Sint foarte surprins sa constat lipsa de interes fata de fotbal pe forumul asta. La cat de jos e nivelul acestui forum, ma asteptam sa fie mult fotbalisti pe aici... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 22 minutes ago, Giuseppe Bagarella said: ... lipsa de interes fata de fotbal pe forumul asta. La cat de jos e nivelul acestui forum ... problema din enunt consider ca are ipoteze gresite . corect ar fi asa ... interesul fata de fotbalul care se practica in rsr este , pe acest forum , direct proportional cu calitatea acestuia . daca fotbalul din rsr are calitatea epsilon , ghici ciuperca virgula cam cit ar trebui sa fie interesul ? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 (editat) Dar la tenis de câmp nu te uiți ?, că e un sport frumos și lipsit de durități și înjurături, cum e fotbalul.Nu mai pui că toată vara și toamna sunt turnee internaționale, Roland Garros, Wimbledon, US Open....putem să le urmărim pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Sorana Cârstea, etc. Eu cred că fetele astea aduc o imagine mai bună României decât orice fotbalist plin de tatuaje și fasoane..... Editat Iulie 24, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 (editat) 1 hour ago, Giuseppe Bagarella said: Aoleeeu numai eruditi pe forumul asta care ma corecteaza pe mine.... Nu eruditule, nu voiam sa va spun ca am tuner nou, ca asta am facut-o deja intr-un alt topic dedicat. Sint foarte surprins sa constat lipsa de interes fata de fotbal pe forumul asta. La cat de jos e nivelul acestui forum, ma asteptam sa fie mult fotbalisti pe aici... Imi place ca esti atent! Bravo! *vroiam *vroiai *vroia etc. voiam voiai voia etc. Formele *vroiam etc. sînt foarte frecvente în uz, dar nu sînt acceptate de norma actuală. Ele sînt un hibrid între formele a două verbe diferite, sinonime: a voi și a vrea. La indicativ imperfect se preferă de obicei a voi, dar se pot folosi și formele lui a vrea: eu vream, tu vreai, el vrea, pronunțate cu diftongul ea; se observă că la persoana a III-a singular apare o coincidență supărătoare între imperfect și prezent. Pe vremea mea la scoala si profa de limba si literatura romana scria vroiam. Doamna Popescu Lucia, asa o chema daca o mai trai... Ca o fi fost bine, ca nu, naiba stie... Editat Iulie 24, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Pe Buzarnescu cand o apuca injura de mama focului . Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Da, se mai exteriorizează uneori și jucătorii de tenis, dar măcar nu-și rup unul altuia picioarele, iar de faze spectaculoase nu se duce lipsă în tenis. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Intradevar in tenis exista bun simt ,educatie si lipsesc cocalarii ,nici in tribune nu exista asa ceva.Daca "greseste" cineva ,e poftit afara de la turneu .Exista amenzi pentru orice exteriorizare,probabil acest fapt contribuie la buna desfasurare a turneelor,oricum la fotbal doar echipele de afara mai sunt de urmarit ,la noi.... Link spre comentariu
validae Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Cum am mai scris, la fotbal mi s-a cam luat de la ,,talentele,, și ifosele noii generații.....acum dacă nu sunt acoperiți până la fălci de tatuaje ca pușcăriașii, dacă nu-și etalează mașini ridicol de scumpe și niște tunsori ridicole, parcă nu se simt destul de bărbați......nu mai vorbesc de sumele cheltuite în transferuri, a ajuns fotbalul cea mai tare afacere.La campionatele europene sau mondiale, susțin mai mult echipele ,,outsider,, care mai fac surprize uneori, bătând echipe cu nume ,,grele,,..... De naționala noastră nu prea am ce zice, mai e foarte mult până să ajungă pe aproape de valoarea ,,generației de aur,,.....eu cred că ar trebui să pună înainte de toate pasiunea pentru sport, nu doar pentru bani și ifose. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 (editat) Apropo ,pentru ca e un topic cu comunisti marxisti etc,imi aduc aminte tocmai de asta pentru ca nu ai cum sa nu faci comparatii cu trecutul,si doar pentru ca asta e realitatea istorica,prin anii 70-80 cand era ii luat un interviu unui fotbalist ,vorbea ala asa de academic incat credeam ca este prof.universitar (de azi). O adevarata placere sa ii vezi jucand si vorbind. Sa nu uitam ce antrenori am avut, printre ei Stefan Kovacs..De jucatori nu mai vorbesc sunt oricum(unii dintre ei) cunoscuti. Dar ei jucau fotbal pentru ca le placea nu pentru bani gagici sau sa apara in cancan! Ps : de cand e a disparut Rapidul ,nici mie nu imi mai place ,nici nu prea are ce sa imi placa! Editat Iulie 24, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 1 hour ago, validae said: Cum am mai scris, la fotbal mi s-a cam luat de la ,,talentele,, și ifosele noii generații.....acum dacă nu sunt acoperiți până la fălci de tatuaje ca pușcăriașii, dacă nu-și etalează mașini ridicol de scumpe și niște tunsori ridicole, parcă nu se simt destul de bărbați......nu mai vorbesc de sumele cheltuite în transferuri, a ajuns fotbalul cea mai tare afacere.La campionatele europene sau mondiale, susțin mai mult echipele ,,outsider,, care mai fac surprize uneori, bătând echipe cu nume ,,grele,,..... De naționala noastră nu prea am ce zice, mai e foarte mult până să ajungă pe aproape de valoarea ,,generației de aur,,.....eu cred că ar trebui să pună înainte de toate pasiunea pentru sport, nu doar pentru bani și ifose. Big like! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Fotbalul nu mai exista in forma pe ca o stiati , in prezent este un biznis pentru cei cu activitate cerebrala redusa ... A disparut sportivitatea . Link spre comentariu
Postări Recomandate