Vizitator Valeria Trifu Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 Buna ziua, alalteri am spalat cu masina matusei mele foarte putine rufe si este din masinele cu capac sus si care au un nivel de apa.Aveam gandit sa pun apa pana la nivelul minim dar mama mia folosit parte din apa si mam gandit ca nu se intampla nimic daca spal cu mai putina apa .Sa fi ramas o palma dedesupt la nivelul minim de apa adica unde pune L care eu cred ca este nivelul minim.Ieri mama a spalat cu masina si mia zis ca ce iam facut ca nu mai invarte cum trebuie ca este mai lenta.Cand am puso eu la spalat vibra masina dar umpluta de mama nu mai vibra.Ma simt prost ca poate sa defectat din cauza ca nu iam pus sificienta apa si as vrea sa stiu daca este din cauza asta si ce problema ar putea avea masina fiindca matusa mea sta intrun sat indepartat de orase si e greu sa ajunga aicia cineva sa repare.Daca stiti si preturi aproximative.Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 Ați încercat să o umpleți normal și să vedeți dacă mai funcționează ? Nu cred că se poate să depistăm orice problemă de la distanță, dar se poate încerca....dar tot e nevoie de cineva cu minime cunoștințe de depanare. Link spre comentariu
Vizitator Valeria Trifu Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 Multumesc pentru raspuns.Da, a incercat mama sa o umple normal fiindca ieri a spalat dupa ce o folosisem eu ziua anterioara si se invarte mai lent decat normal.Este posibil sa se fi stricat din cauza ca am spalat prea putine rufe si nu am ajuns la nivelul minim de apa? Link spre comentariu
Den Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 Unele masini de genul asta au un comutator intre spalare intensiva/delicate.Sa nu fie de acolo. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 (editat) Nu cred că asta a fost neapărat cauza.Dacă scrieți exact modelul mașinii și ce vechime are, poate găsim o cauză posibilă.Nu există nimeni prin zonă, care să se priceapă s-o inspecteze măcar vizual pe dedesubt ? Eu bănuiesc că s-a prins ceva (nasture, scame, monede) între tamburul de spălare și cuva mașinii și acum cureaua motorului patinează din cauza frecării suplimentare.Eu aș culca mașina pe o parte și aș roti cu mâna tamburul de câteva ori, poate se deblochează.Urmăriți dacă se rotește greu și dacă se poate verificați dacă nu cumva cureaua motorului e slăbită sau crăpată pe alocuri... Editat Iulie 23, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Valeria Trifu Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 (editat) Modelul este Arctic WTT5P si nu stiu cat este de veche masina.Es un om in sat dar nu stiu daca se pricepe la masini de spalat .Stiu ca repara pompe. Editat Iulie 23, 2018 de Valeria Trifu Link spre comentariu
validae Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 Cred că o verificare minimă o poate face și acel om, fiindcă nu oricine repară pompe.Chemați-l să se uite măcar, iar eu cred că ar trebui verificate în primul rând cureaua, motorul de antrenare și dacă nu cumva tamburul de spălare nu e blocat de ceva scame sau obiecte căzute din rufe.Unii uită șervețele sau bani în buzunare, iar dacă ajung între tambur și cuvă, pot încetini prin frecare mișcarea normală.... Dar centrifuga se rotește normal, sau tot așa încet ? Întreb fiindcă nu știu dacă nu cumva au motoare separate, dacă e același motor pentru ambele incinte se vor învârti ambele încet acum.... Link spre comentariu
Vizitator Valeria Trifu Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 (editat) Nu am incercat centrifugarea fiindca nu cunosc masina asta de spalat e prima data cand am folosito fiindca este masina matusei mele si nu a fost cateva zile acasa.Se poate sa fie scumpa reparatia sau nu se stie? O sa chemam pe omul care repara pompele sa se uite. Exista posibilitatea ca sa se faca vreo problema din cauza ca am splat cu apa sub nivelul ala care pune masina?Miati zis ca nu neaparat este din cauza aia deci inseamna ca sar putea?Multe multumiri pentro timpul care vati luat sami raspundeti. Editat Iulie 23, 2018 de Valeria Trifu Link spre comentariu
validae Postat Iulie 23, 2018 Partajează Postat Iulie 23, 2018 (editat) E posibil să fie cureaua slăbită și să trebuiască schimbată, dar asta n-ar costa mult.E posibil să fi fost forțată oarecum și din cauza nivelului mic de apă.Dar până nu o verifică cineva la fața locului nu putem ști nimic sigur. Editat Iulie 23, 2018 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum