Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

1 hour ago, DjLeco said:

Cine va tine in tara?

Free 2 go unde vreti!

Uite Franz e plecat demulticel.

Dupa ce s-a dat liber la plecat ai vazut ca lumea nu a pierdut timpul. 4 - 5 milioane de romani lipsesc astazi la apel. 

Acum sa nu te astepti ca aia plecati sa iti multumeasca pentru sutul in cur care i-a obligat sa plece. Nu toti sunt orfani sau nu toti au putut sa isi care si parintii cu ei. Deci chiar daca au fugit tot mai au de tras cu parintii care au ramas (bani pentru medicamente, o spaga pentru o operatie si lista continua ca batranetea este complicata). 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Sa fie la ei acolo ... Printre noile tendinte , este si revigorarea marxismului . La nivel de putere politica decidenta ... De catre tara unde au trait promotorii ... chestie cel putin curioasa . Sa nu spun altfel ... cel putin pentru mine . Mi - aduc aminte ( am mai scris la fostele bodegi ) de raspunsul lui Soljenitin catre apologetii marxismului si al guvernarilor bazate pe ... in special traiul minunat din URSS . Acesta i - a invitat sa se bucure direct ( de ) la sursa ... nu din fotoliul burghez confortabil , mai ales din Franta ... unde era o tabara puternica de " sustinatori " , asa- zisii gauchisti . Moderati , dupa cum se auto- defineau . Inutil sa scriu ce raspuns ( lipsa ) a primit ...

https://www.express.co.uk/news/world/952181/EU-news-Jean-Claude-Juncker-Karl-Marx-anniversary-Trier-Germany-European-Union

Editat de gauss
Link spre comentariu
1 oră în urmă, gauss a spus:

Sa fie la ei acolo ... Printre noile tendinte , este si revigorarea marxismului . La nivel de putere politica decidenta ... De catre tara unde au trait promotorii ... chestie cel putin curioasa . 

Păi nu știu dacă se mai poate să continuăm cu ”politica struțului”!

Adică să băgam capul în nisip și să ne prefacem că nu vedem unele lucruri care ne displace ...valul va veni peste noi!

Mai ales că la noi sunt mulți ”oportuniști” care folosesc orice prilej pentru a se ”asemăna” celor din vest...de a face orice numai să le facă pe plac!Sunt cazuri când unii de la noi, preiau niște chestii, fără să le ceară nimeni!O fac așa ...din servilism!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 56 minute, Victor a spus:

_UE europa  ?

Asta e legea junglei! Puterile dictează ...iar noi ne supunem sau intrăm în pușcărie pentru că ”am fluierat în biserică”!

Credeți că s-ar putea opune cineva la astfel de ordine!? E imposibil...și nimeni din cei care sunt sau vor fi la putere, nu vor fi în stare decât să execute tot ce li se dictează ...

Acum nu mai contează ”democrația”  ci banul!Altfel, cine știe ce ”cataclism” se poate abate asupra noastră!

Nimeni nu știe cu ce sunt ”strânși cu ușa” cei ce conduc...probabil sunt momiți cu bani ...și cei care refuză, intră în planul B!( sau planul  cucuvelei)

Eu unul nu cred că va exista vreodată un conducător al țării  care să facă doar interesele noastre(a le românilor) ...nu! Toți trebuie să execute ordinele înpuse  din afară  ...de cei, care ne conduc din umbră!Ăștia de la noi, doar mimează democrația ...de fapt, țara e o feudă bananieră!

Editat de elmar
Link spre comentariu
4 hours ago, franzm said:

Am fugit de cei ce muncesc si nu gândesc.

Mai adaugam fuga de o societate manelista si prostia promovata (gustul populatiei nu se discuta).

Nu toti suntem emigranti economici. Multi fac si faceau bani frumosi din munca cinstita si cu aplomb in Ro. E cazul meu. 

Dar cand vezi ce e in jur... ca-n cantecul cu Hotelul California... aicea nu-i de mine...

Unii sunt obsedati de bani, in special de lipsa lor. Da-i dracului de bani, nu-s decat o scula de utilizat in viata, nicidecum un scop. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 3 ore, elmar a spus:

Păi nu știu dacă se mai poate să continuăm cu ”politica struțului”!

Adică să băgam capul în nisip și să ne prefacem că nu vedem unele lucruri care ne displace ...valul va veni peste noi!

Mai ales că la noi sunt mulți ”oportuniști” care folosesc orice prilej pentru a se ”asemăna” celor din vest...de a face orice numai să le facă pe plac!Sunt cazuri când unii de la noi, preiau niște chestii, fără să le ceară nimeni!O fac așa ...din servilism!

Un lucru ne displace , doua lucruri ne displac .

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Thunderer a spus:

Mai adaugam fuga de o societate manelista si prostia promovata

Cine promovează prostia  și cine are dreptul să judece cine e prost și cine nu!?

Cumva ăia autointitulați ”deștepți”!? Ăia care nu sunt în stare să scape de propriile tare/metehne!?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări