Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Bravo! Faci cu brio din categoria.....

"Doar ca eu nu fac parte din categoria aia..."

"

Romania nu o mai salvezi decit cu unul ca Ceausescu sau Vadim Tudor, ori cu dictatura militara stricta!

Cum armata nu mai avem, bucurati-va la unde am ajuns."

Editat de viobio
Link spre comentariu

Romania are cea mai mare emigratie din lume . Peste 4 milioane de oameni ... Exceptand , bineinteles , Siria . Numai ca acolo e RAZBOI . Cu sange , morti , orfani , boli , foamete si alte cele . 40 % din terenul agrar romanesc are proprietari straini . Avem milioane de oameni cu dubla cetatenie , primul loc la analfabeti functionali , la TBC , morti in accidente rutiere si spitale ... si ar mai fi . Sa zicem sporul negativ sever la populatie , si tendinta accelerata de "a pleca ". Care nu - s motive de mandrie ... Cum suna ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 2 minute, DjLeco a spus:

Promiti ca ramii fidel elforum?

Da.

Acum 2 minute, gauss a spus:

Romania are cea mai mare emigratie din lume . Peste 4 milioane de oameni ... Exceptand , bineinteles , Siria . Numai ca acolo e RAZBOI . Cu sange , morti , orfani , boli , foamete si alte cele . 40 % din terenul agrar romanesc are proprietari straini . Avem milioane de oameni cu dubla cetatenie , primul loc la analfabeti functionali , la TBC , morti in accidente rutiere si spitale ... si ar mai fi . Cum suna ? ...

Este bine că suntem pe primul loc la cite ceva :rade:

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 5 minute, DjLeco a spus:

Da asa e, bine ca beti acum apa "filtrata"  sau "de firma" si mincati rosii fara gust, ardei grasi cit bostanul de mari, numai cacaturi artificiale, in ideea asta toate pe vremea comunista erau proaste/toxice/mizerii, de aia ati ajuns la virste de aproape 50 ani si peste si n-aveti bolile pe care le are generatia post decembrista 89, de prost ce ati mincat si baut in acele vremuri...

Bine ca acum peste 75% din tineret sint grasi/obezi, niste incuiati mintal, habar nu au de nimic decit de facebook si whazzap.

Pe vremea impuscatului unii nu ingerau substanțe toxice din alimente pentru simplul motiv că nu aveau ce mânca :85

Link spre comentariu

Pacat . Nu sant lamentari , doar un regret care ( la mine cel putin ) a crescut cu varsta . Nu asta mi - am dorit in '90 . In fine ...

7 minutes ago, Faust2018 said:

Pe vremea impuscatului unii nu ingerau substanțe toxice din alimente pentru simplul motiv că nu aveau ce mânca :85

Rabdare ... Apare replica cum ca toti aveau frigiderele pline . 

P .S . - mi - amintesc ca la fostul job ... ala comunist , la vreo ora dupa inceperea programului , veneau " bucurestenii ". Cei care faceau naveta din Capitala . Inca vreo jumatate de ora ... se regularizau listele cu SALAMUL DE VARA , cate vreun calup adus din Bucuresti ... Dupa un timp , la ultima parte din '89 ... lucrurile s - au linistit . Se dadea doar pe buletin , si taiat felii ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
12 minutes ago, DjLeco said:

Si nici nu as ma da drept de vot la diaspora (unde s-au facut cele mai mari fraudari).

Nu esti in tara, nu votezi, scurt pe 2!

Cele mai mai fraudari la vot nu s-au facut cu diaspora. La ambasada nu pot vota decat cateva mii de oameni! Macar un minut iti trebuie ca sa votezi (dar lasam un minut) si daca ai 5 cabine de vot in 20 de ore => 6000 voturi. Deci? Nu mai zic ca nu sunt 5 cabine de vot intr-o ambasada si nu voteaza un am la fiecare minut. 

Cel mai mult s-a furat in tara. 

Diaspora trebuie totusi impartita in doua: cei care s-au stabilit pentru lung timp si cei care sunt temporar in strainatate. Cei care s-au stabilit pentru lung timp nu se obosesc sa se deplaseze pentru a vota (o cheltuiala in plus). Ceilalti care insa stau temporar in strainatate au tot dreptul sa voteze (mai ales ca au carte de identitate sau buletin). Sa nu uitam totusi ca aceasta diaspora A FOST DE DEPARTE CEL MAI TARE INVESTITOR IN ROMANIA!!! Din 2007 pana in 2018 aceastia au adus in tara peste 55 MILIARDE de euro! Atentie, sunt multi bani intrati in tara care nici nu au fost contabilizati. Multi s-au dus si au muncit cateva luni si s-au intors cu banul in buzunar (fiind platit la negru dincolo) pe care l-au cheltuit in RO. Totusi un pic de respect la adresa lor pentru ca Romania a avut si are inca de castigat de pe urma lor. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 5 minute, franzm a spus:

Ardeti-le casele, siluiti-le muierile si ucideti pruncii.

Nu te supăra domnule , Cap de Piatră  dorește dictatură , poate si retragerea cetateniei romanilor care lucrează in alte tari , unu care își dorește dictatură ......crezi că are ceva in capul de piatră ? 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 5 minute, adrian_pic a spus:

Cele mai mai fraudari la vot nu s-au facut cu diaspora. La ambasada nu pot vota decat cateva mii de oameni! Macar un minut iti trebuie ca sa votezi (dar lasam un minut) si daca ai 5 cabine de vot in 20 de ore => 6000 voturi. Deci? Nu mai zic ca nu sunt 5 cabine de vot intr-o ambasada si nu voteaza un am la fiecare minut. 

Cel mai mult s-a furat in tara. 

Diaspora trebuie totusi impartita in doua: cei care s-au stabilit pentru lung timp si cei care sunt temporar in strainatate. Cei care s-au stabilit pentru lung timp nu se obosesc sa se deplaseze pentru a vota (o cheltuiala in plus). Ceilalti care insa stau temporar in strainatate au tot dreptul sa voteze (mai ales ca au carte de identitate sau buletin). Sa nu uitam totusi ca aceasta diaspora A FOST DE DEPARTE CEL MAI TARE INVESTITOR IN ROMANIA!!! Din 2007 pana in 2018 aceastia au adus in tara peste 55 MILIARDE de euro! Atentie, sunt multi bani intrati in tara care nici nu au fost contabilizati. Multi s-au dus si au muncit cateva luni si s-au intors cu banul in buzunar (fiind platit la negru dincolo) pe care l-au cheltuit in RO. Totusi un pic de respect la adresa lor pentru ca Romania a avut si are inca de castigat de pe urma lor. 

Lege timpita si cu votatul in altă țară , in 2016 chiar in ziua alegerilor mă aflam in Londra , cu Adrian ( zal pe Elforum ) am fost la ambasadă dar nu am putut vota , legea zice că trebuie să fii rezident , eu fiind turist nu am putut vota .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări