Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

13 minutes ago, elmar said:

Dear,you right! But ...

It is not logical to say: you are right, but ...

It's simple: when you're right, then you're right! In computer science there are only TRUE and FALSE.

Daca nu este specialitatea ta, de ce te bagi sa le folosesti? 

Tu ai afirmat: 

Da dece nu vrei tu să înțelegi că logica se schimbă în funcție de cât de repede ne merge mintea

De ce nu dai si niste exemple? 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, elmar a spus:

Omg...Most likely, an error occurred during conception!:57

....................

.......................

va rugam sa scrieti totusi in limba romana! nu de alta, dar noi cei mai in virsta, am invata la scoala doar franceza si rusa! ma gindesc ca poate pierdem cine stie ce chestii intelepte, daca nu intelegem cele scrise!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Ne scremem degeaba ... lumina vine " polarizata " de la Reich :

https://www.dcnews.ro/germania-al-treilea-sex-pe-certificatele-de-na-tere_608155.html

Cum o fi familia alcatuita din persoane cu al treilea sex ? Ca nu stii cum sa mai lauzi (fie si din politete ) pe urmasi ... " Vai ce baietel ( fetitza) frumoasa aveti ! ... ". Sa nu mai zic de cadouri la botez ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Eu zic ca ar trebui sa privim cu ingaduinta echilibristica ( nu de circ , desi ... ) institutiei marelui Reich 4.0 , care evolueaza fara plasa si va constata ( intr - un mod diferit de Newton ) prevederile si efectele incluse ale legii gravitatiei . La cazul in spetza ... a valorificat si omu' deprinderile si competentzele  pe care le avea , intr - o forma institutionala si accesibila . Se stie ca UE alege dintre cei mai buni in domeniu ... aici n - ar fi o exceptie . Sau nu ? ...

Link spre comentariu
On 9/18/2018 at 8:27 AM, gauss said:

Ne scremem degeaba ... lumina vine " polarizata " de la Reich :

https://www.dcnews.ro/germania-al-treilea-sex-pe-certificatele-de-na-tere_608155.html

Cum o fi familia alcatuita din persoane cu al treilea sex ? Ca nu stii cum sa mai lauzi (fie si din politete ) pe urmasi ... " Vai ce baietel ( fetitza) frumoasa aveti ! ... ". Sa nu mai zic de cadouri la botez ...

Nu stiu cum o fi familia, dar am vazut in ce casa traieste, si cum arata orasul in care se afla familia aia:

https://www.google.com/maps/@52.5613392,13.496504,3a,62y,166.43h,81.13t/data=!3m6!1e1!3m4!1s4zkJ8Xx24vwidu_Y6F4x0w!2e0!7i13312!8i6656

Desigur sunt privati de "farmecul" toaletei din fundul gradinii(45% din casele romanesti), autobuzul vine cu +/- 2 minute fata de programul afisat in statie, parintii nu-si arunca copiii in fantana si nici nu-i bat sa-i bage in spital, iar membrii familiei "ciudate" au toti dintii in gura(se duc de doua ori pe an la stomatolog), nU dau nici morti un salariu mediu pe un telefon mobil, autostrazile sunt excelente, etc, etc

Dar in dragnistan problema de baza e legata de consumatorii de marijuana si de homosexuali, restul e oricum imposibil de rezolvat.

Editat de Spitfire
Link spre comentariu

Ce sa zic ... aveti dreptate . Sincer , ma simt ( oarecum ) nedreptatit , si un pic frustrat . Nu apartin nici uneia din categoriile pe care le mentionati a fi de interes ( aici la noi ) ... sant mai de moda veche . Adica imi plac ( sincer ) femeile , mai ales cele atragatoare ... , si carora le plac ( doar ) barbatii , iar cu " iarba " se ocupa ( din ce am inteles ) altii , mai luminati , cu simt civic , al dreptatii , justitiei etc . :

https://www.dcnews.ro/droguri-la-rezist-herjeu-daca-nu-tragi-un-joint-e-ti-un-nimeni_613043.html

Acum ... c-o fi , ca n-o fi ... am inteles ca nu a negat nimeni . Ar fi fost destul de greu , exista inregistrari audio , atat de dragi statului de drept .  Vedem daca le - o valorifica , in buna traditie binecunoscuta ... Ba chiar s - au oferit explicatii ca e civilizat , benefic , viitorul ( chiar si in UE ) etc . Au disparut intre timp ( postarile de pe conturi ... ) , dar am retinut esenta ... cat inteleg eu din ea . Adica foarte putin ... Ma rog ... cine stie ce ( ne) mai rezerva viitorul !

P.S. -  parca mai era o tanti , din os prezidential , deputata in parlamentul european , care milita pentru " iarba " ... cunoscand de la mama ei ( a ierbii ... ) beneficiile et comp . :

https://www.gandul.info/politica/elena-basescu-ar-sustine-legalizarea-marijuanei-am-inteles-ca-nu-da-dependenta-4464698

Editat de gauss
Link spre comentariu
On 9/2/2018 at 9:53 PM, franzm said:

" Nu doar în materie de steaguri Germania este un bun comerciant antiromânesc "  Oare cum a stabilit autorul acestor afirmatii ca Germania, adica statul german, vinde textile pe ebay? A citit în globul de cristal?

" Germania vrea să dezmembreze Romania, la fel cum a procedat cu Iugoslavia şi Cehoslovacia! " Cine a ordonat si comis atrocitatile din Iugoslavia? Oare autorul a discutat vreodata cu populatia de rând din tarile mentionate? Ar fi aflat multe despre ura dintre natiunile ce traiau acolo. Dar e mai usor sa consulti globul de cristal.

Nemtii le cam au cu dezmembrarile, au aplicat metoda si cand au rupt nordul Transilvaniei si l-au atribuit Ungariei hortiste. Se cred mai de rasa decat decat noi, dar se fac ca uita ca ne tragem din aceeasi populatie care a trait in Europa in urma cu mii de ani. Chestia ca i-a ridicat pe vestici este catolicismul. Atat ! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări