Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

12 minutes ago, elmar said:

Și eu la fel... și poate, are legătură cu altruismul ...ai putea să-ți dai singur seama,dacă o să-ți storci un pic mai mult IQ-ul ăla mare...!:rade:

Nu prea inteleg eu legatura dintre sustinerea unor excroci si altruism, poate ma luminezi (daca esti capabil). 

De ce nu incerci sa fii corect si sa spui deschis: sunt bugetar si excrocii astia MIE mi-au dat cel mai mult. Daca ai fi spus asta nu aveam ce sa comentez. 

P.S. Se pare ca esti si nesigur, in afirmatia ta apare cuvantul POATE. Pai ce faci, actionezi fara sa fii convins 100%? 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Așa îți spune ție IQ-ul? ...că susțin excrocii!?  Te înșeli.... sau se înșeală IQ-ul!?:57

Acum 9 minute, adrian_pic a spus:

P.S. Se pare ca esti si nesigur, in afirmatia ta apare cuvantul POATE. Pai ce faci, actionezi fara sa fii convins 100%? 

Aaa acum ai priceput acest ”detaliu” ...cred că-ți convine! Mai deunăzi ...te făceai că nu înțelegi!Ce s-a întâmplat? Ți-a mai crescut mintea întretimp!?:85

Link spre comentariu

Pai dupa afirmatia ta => suntem condamnati pentru eternitate. Atunci te intreb: ce rost mai are sa continui? Ce rost mai predici altruismul si celelalte bazaconii? Nu sunt chestii in van?

Oricum, eu vad ca tu nu esti inca "sedimentat" in gandire. Vii si spui ca nu-i sustii insa mergi la vot si concluzionezi ca orice ai face va fi naspa. Basca ca te mai opui si robotilor cu AI. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Bre, nu mai incerca sa debitezi ineptii extrapoland aiurea. Uite daca vrei sa inveti cei cu RELATIVITATEA:

Faimoasa Teorie a Relativităţii enunţată de Albert Einstein este compusă de fapt din două teorii. Teoria sa specială despre relativitate, publicată în anul 1905 în periodicul The Electrodynamics of Moving Bodies şi teoria sa generală despre relativitate, publicată în anul 1916 sub titlul de Fundamentele Generale ale Teoriei Relativităţii. Einstein a căutat să înţeleagă şi să explice situaţiile în care fizica pe principii newtoniene era inutilă în încercarea de a înţelege fenomenul relativităţii. Teoria lui Einstein a dus la schimbări revoluţionare în conceptele omeneşti despre timp, spaţiu şi gravitaţie.

Conceptul de bază prezent în aceste două teorii este acela că timpul şi distanţele unui eveniment oarecare măsurate de doi obsevatori distincţi au, în general, valori diferite, dar se supun întotdeauna aceloraşi legi fizice. Teoria relativităţii se mai bazează pe două mari postulate, primul susţine că viteza luminii este constantă pentru toţi observatorii, iar al doilea susţine că observatorii care se mişcă la viteze constante se supun aceloraşi legi fizice. Urmând această logică, Einstein a teoretizat că timpul se schimbă conform vitezei unui anume obiect faţă de punctul său de observaţie. Cercetătorii au testat ulterior teoria prin experimente, demonstrând spre exemplu că un ceas atomic ticăie mai încet atunci când circulă cu viteze mari decât în lipsa oricărei mişcări. 

Esenţa teoriei lui Albert Einstein este că atât spaţiul, cât şi timpul sunt concepte mai degrabă relative decât absolute. Materia şi energia sunt echivalente una alteia, şi o singură particulă de materie poate fi transformată într-o cantitate imensă de energie. Cum teoria relativităţii funcţionează doar în lipsa unui câmp gravitaţional, Einstein s-a străduit timp de 11 ani să introducă factorul gravitaţional în ecuaţia sa pentru a descoperi în cele din urmă cum teoria relativităţii poate funcţiona şi în aceste condiţii.

Deci dupa cum vezi, logica o deformezi tu ca sa te scoti nevinovat. Oricum voi aveti o boala sa nu recunoasteti ceva cand sunteti luati la bani marunti. Aceasta apare ca o deformare profesionala la bugetari care sunt obligati sa-si pupe sefu' cur si in acelasi timp sa se scoata in fata celorlalti. 

Link spre comentariu
Citat

Einstein a teoretizat că timpul se schimbă conform vitezei unui anume obiect faţă de punctul său de observaţie. Cercetătorii au testat ulterior teoria prin experimente, demonstrând spre exemplu că un ceas atomic ticăie mai încet atunci când circulă cu viteze mari decât în lipsa oricărei mişcări.

Da dece nu vrei tu să înțelegi că logica se schimbă în funcție de cât de repede ne merge mintea!?Probabil că tu fiind mai ”deștept” mintea îți merge mai încet ...o fi blocată  într-o buclă temporală!(If else ...):rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu

Am spus pe celalat topic ca if...than....else nu este bucla! Dar na, dupa "logica" ta si a unora este bucla. (bucla este do .... while). Oricum stiu ca ai sa o intorci ca la Ploiesti ca sa ai dreptate cu bucla (chit ca nu vad ghilimele).

E clar ca daca tu nu stii niste lucruri simple (sustii si tu ca if ... else = bucla) n-are rost sa sa continuam discutia despre logica. 

Uite aici exemplu de logica: cat timp sustii niste ineptii (if ... else = bucla) este logic ca esti prost. 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

Am spus pe celalat topic ca if...than....else nu este bucla! Dar na, dupa "logica" ta si a unora este bucla. (bucla este do .... while). Oricum stiu ca ai sa o intorci ca la Ploiesti ca sa ai dreptate cu bucla (chit ca nu vad ghilimele).

E clar ca daca tu nu stii niste lucruri simple (sustii si tu ca if ... else = bucla) n-are rost sa sa continuam discutia despre logica. 

Uite aici exemplu de logica: cat timp sustii niste ineptii (if ... else = bucla) este logic ca esti prost. 

Omg...Most likely, an error occurred during conception!:57

Link spre comentariu

Tell me where the error is (if you are able to do that). 

I was fair and I showed you the error you made (if ... else it's not a loop).

A conditional statement, symbolized by p q, is an if-then statement in which p is a hypothesis and q is a conclusion. The logical connector in a conditional statement is denoted by the symbol . The conditional is defined to be true unless a true hypothesis leads to a false conclusion.

What is an if then else statement?

In computer science, conditional statements, conditional expressions and conditional constructs are features of a programming language, which perform different computations or actions depending on whether a programmer-specified boolean condition evaluates to true or false.

Take a look:

INEPȚÍE, inepții, s. f. Faptă sau vorbă prostească, stupidă; prostie, stupiditate, absurditate. – Din fr. ineptie.

It's logical that if you claim stupidity you are stupid!

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Dear,you right! But ...nu înțelegi ce am vrut eu să spun scriind în engleză!

Am vrut să spun că vorbim limbi diferite ...și chestia cu limbajul de programare, a fost așa ...o glumă! De care tu te-ai agățat ...fără să recunoști că am dreptate în restul frazei!E mai ușor să despici firul în patru ...pentru o chestie ...care nu e de specialitatea mea!

Asta e diferența dintre logica ta ( îngustă,rigidă) și logica mea !(if you are capable understand  to that!?):scarpin

Editat de elmar
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări