Vizitator Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 1 hour ago, elmar said: Frățică nu așa elimini hoții și corupția din țară ! Omul, odată ajuns să gândească ca un hoț...așa va fi toată viața ...și va da din coate ca să-și facă legi care să-l apere pentru propriile furtișaguri! [...] Știu că pentru mulți, asta, nu le pică bine ...dar eu insist! WTF????? Doar n-o veni sfarsitul lumii?! Domnu' Dragneaaa!... Domnu' tata lu' fiu' lu' Dragneaaaa! Domnu' Dragnea..., veniti repede, e dezastru: elmar a dezertat si va vorbeste de rau pe elforum!!!! Repede, declarati-l ca e platit de Soros, asa cum v-a invatat domnu' Orban! Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Vezi-ți de treabă că nu numai dedy face furtișaguri ...sunt unii care se dau mari democrați și care dau „tunuri” de miloane de euro! Pe ăia nu-i mai vede nimeni ...toți cu tunul pe dady! E și normal ...ei nu vor să dispară corupția-furtul ...ei vor să-și înlăture rivalul politic și cam atât!Abia așteaptă să ajungă la butoane și să se înfrupte din mierea din borcanul cel mare! Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 1 hour ago, elmar said: Vezi-ți de treabă că nu numai dedy face furtișaguri ...sunt unii care se dau mari democrați și care dau „tunuri” de miloane de euro! Anapoda treaba...iar ai dreptate. Numai ca el vrea s-o legalizeze, si de aici ne duce la next level.Cei care dau tunuri acum, dupa asta vor fi copii neprihaniti. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 (editat) Crezi că alții (dacă ar fi avut puterea lui) n-ar face-o!?Și probabil, atunci nu s-ar mai ”opări” nimeni! Dedy are dece s-o facă ...situația îl constrânge ...dar altii sunt mult mai perverși ca el ...or să schimbe legile ca să nu ajungă în situația lui! Editat Septembrie 8, 2018 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 2 minutes ago, elmar said: Crezi că alții (dacă ar fi avut puterea lui) n-ar face-o!? Ma, pe la putere s-au perindat multe scursuri si totusi N-AU FACUT-O!!! (nu ca nu visau 25 de ore din 24 la asta) Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 (editat) N-au făcut-o pentru că se credeau invincibili ...de acum, o va face sigur! Și tocmai ăia pe care îi credeați ”curați”! Editat Septembrie 8, 2018 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 15 minutes ago, elmar said: N-au făcut-o pentru că se credeau invincibili ...de acum o va face sigur! Și tocmai ăia care îi credeați ”curați”! Mama ce le mai potrivesti! Tu crezi ca exista hot care se crede invincibil??? Tu crezi ca exista hot care nu se pune la adapost daca ii sta in putinta? Hai, nu-i mai desconsidera in asa hal pe cei dinaintea lui dracnea. Au incercat ei diferite tertipuri (varanu' cand era parlamentar cand isi dadea demisia) dar au luat-o in freza in final. P.S. Imi pare rau sa-ti spun dar cel mai prost hot (atentie nu din asta marunt ci din aia care dau tunuri) este mult mai inteligent ca tine. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 (editat) Acum 8 minute, adrian_pic a spus: P.S. Imi pare rau sa-ti spun dar cel mai prost hot (atentie nu din asta marunt ci din aia care dau tunuri) este mult mai inteligent ca tine. Serios!?E bine de știut! Vrei să-mi dau și eu cu părerea asupra inteligenței tale !?...Hmmm... mai bine mă abțin! Las pe alții s-o facă! Editat Septembrie 8, 2018 de elmar Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 (editat) 52 minutes ago, elmar said: Dedy are dece s-o facă ...situația îl constrânge ...dar altii sunt mult mai perverși ca el ...or să schimbe legile ca să nu ajungă în situația lui! Vorbesti de parca mutilarea justitiei dupa placul lui ar fi o scuza...ca nah, a fost fortat de imprejurari.Implicit recunosti ca un escroc a ajuns sa conduca o tara.Noi stim asta, cam de mult, numai ca voiam sa te lamurim si pe tine(si altii care gandesc ca tine). Editat Septembrie 8, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Eu recunosc că numai excroci au condus-o ...de la loviluție încoace! Și din păcate ...tot hoți vor fi și viitorii conducători...oricât ați zice voi că unii ar fi mai buni/mai corecți. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 (editat) 21 minutes ago, elmar said: Serios!?E bine de știut! Vrei să-mi dau și eu cu părerea asupra inteligenței tale !?...Hmmm... mai bine mă abțin! Las pe alții s-o facă! Tu poti DOAR sa-ti dai cu parerea dar vei fi departe de adevar. Daca nu stiai, la angajare pe la unele firme se mai "poarta" teste de IQ deci fiecare stie bine cate parale face el si cate parale face colegul. Nu-s printre cei din varf dar nici codas nu sunt. Oricum daca vrei, eu oricand sunt dispus sa facem niste teste de IQ ca asa poate mai revii la realitate. Just now, elmar said: Eu recunosc că numai excroci au condus-o ...de la loviluție încoace! Și din păcate ...tot hoți vor fi și viitorii conducători...oricât ați zice voi că unii ar fi mai buni/mai corecți. Pai si atunci de ce le tii (unora) partea? Editat Septembrie 8, 2018 de adrian_pic Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Sigur ...cine e mai deștept din țară!? Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Acum 9 minute, adrian_pic a spus: Pai si atunci de ce le tii (unora) partea? Păi tu nu faci la fel!? Link spre comentariu
adrian_pic Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 4 minutes ago, elmar said: Păi tu nu faci la fel!? Pai eu imi urmaresc interesul meu, tu parca ziceai ceva de altruism si chestii din astea. Link spre comentariu
elmar Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Acum 1 minut, adrian_pic a spus: Pai eu imi urmaresc interesul meu Și eu la fel... și poate, are legătură cu altruismul ...ai putea să-ți dai singur seama,dacă o să-ți storci un pic mai mult IQ-ul ăla mare...! Link spre comentariu
Postări Recomandate