Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

Vizitator Victor

Se pare că doar tu ai înțeles așa , pentru că asta îți doreai :) .

Cumva , e real , folosind  acel username + avatar  am postat prima oara pe Elforum , tot cu el am încheiat .

Nu îți pot explica totul , nu sunt sigur că ai putea înțelege , nu îmi pierd vremea cu explicații aiurea , nu dau socoteală nimănui , nu e nimic ilegal etc  .

Link spre comentariu
On 9/2/2018 at 10:13 PM, elmar said:

Oare dece se urau!? Nu crezi că această ură a fost ”însămânțată” de unii care avea tot înteresul să-i dezbine!?

Cum se face asta ?Foarte simplu...ajutând(economic-financiar) doar pe unii, spunându-le cât de deștepți și de muncitori sunt ei ...și arătându-le cine îi trage în jos!

Eu stiu pe unii care de ani buni propovaduiesc ura fata de UE, NATO, fata de firmele mari, fata de alti cetateni (cum ar fi cei iesiti in strada) etc. cu fel si fel de manipulari, dintre care unele le-am povestit si dovedit prin zona, dar ca raspuns la aceste constatari mereu am fost apostrofat de catre niste intelijanti cu justificarea ca... eu as fi de dreapta! Stii cumva cine anume in Ro "a insamnatat" si "insamanteaza" zi de zi aceasta ura?

Iar eu stiu unii  pe aici care mereu nu fac decat sa-si exprime ura si psihozele lor personale fata de ceilalti, ba fata de bogati, ba fata de patroni, ba fata de unii care vorbesc engleza nu stiu cum, etc. dar mereu afirmand ca numai ceilalti -si mereu altii decat ei insisi- ar fi caracterizati de ura... acum si Germania!

11 hours ago, Victor said:

Asta-i nimic!

Pe vremurile "bune", atunci cand atat la nivel central cat si la nivelurile locale era pura haiducie (si nu din cauza sau dorintele UE, NATO sau urii Germaniei asa cum ne invata unii azi!), in unele resedinte de judet se "colabora" foarte bine, ma refer la putere si opozitie.

De exemplu, in resedinta judetului in care un anumit Ghita (altul decat cel cu pesta de azi!) a dat primul sau tun mare vanzand statului un soft de 50000$ cu 1 milion (sau cat o fi fost), la o anumita vreme cand de cele trei litere DNA nu se auzise, PSD colabora foarte bine cu opozitia... de exemplu, erau X scoli de renovat in municipiu, atunci se imparteau frateste, atatea catre firmele  puterii, atatea catre firmele opozitiei.

Si bineinteles, colaborari si mai fructuoase s-au produs prin zona... https://revista22.ro/47703/.html , ca si prin alte zone, iar despre treceri de exemplu de la opozitie la putere intru cresterea posibilitatilor de "colaborare", nu mai zic, un foarte bun exemplu fiind trecerea unui foarte cunoscut vanzator PDL-ist de bauturi alcoolice din Teleorman la nivele superioare PSD-iste locale, si apoi pana la conducerea statului... si nu degeaba azi in guvern exista doua personaje foarte tari si "vocale" care anterior au oferit in judetele lor contracte grase Teldrumului!

Link spre comentariu
La 05.09.2018 la 12:59, Traian B a spus:

Stii cumva cine anume in Ro "a insamnatat" si "insamanteaza" zi de zi aceasta ura?

Să nu-mi spui că doar ăia de stânga!?Că nu te cred!

Ura există în oricine care se crede un pic mi sus decât ”gloata, care îi trage în jos”! :96

Link spre comentariu

La 29.08.2018 la 17:57, Ion_Bumbu a spus:

Protocoalele nu`s rele, urmarile...

Urmarile sunt ca mai rareste din ei. De ce nu-s bune daca:

La 05.09.2018 la 13:12, Ion_Bumbu a spus:

Pai asta e marea problema, TOTI IS O APA S`UN PAMINT! Orice ai face tot de ei dai! Proasta treaba!

La 29.08.2018 la 18:12, GEO 53 BN a spus:

A cam dat-on leucă cu proverbu'! Astia din clip, reprezinta diaspora?:85 După meclă,n-ar prea fi!:da

Diaspora Indiei!

La 30.08.2018 la 12:46, Ion_Bumbu a spus:

Mno, asa vrem noi sa credem, e bine asa!Da banii furati?Aia nu`i mai recupereaza nimeni...

Cine opreste recuperarile? Nu aia care spun ca hotii au prea putine drepturi? Nu slugile hotilor adica sefii institutiilor care ar trebui sa se ocupe de acele recuperari?

Link spre comentariu

Urmarile is ca 80% din procesele incepute in urma protocoalelor se lasa cu achitari.

Vezi cazul Ghita, avea vreo 6-7 procese pe rol, a ramas cu unu in derulare si restul achitari!

Asta a fost rolul acelor protocoale secrete, procese pe banda rulanta, bune, rele sa iasa la numar ca noi luptam impotriva coruptiei.

Vechea meteahna romaneasca : noi ne facem ca muncim, ei se fac ca ne platesc!

Link spre comentariu

Ghita a fost acuzat ( proces penal ) ca a circulat fara permis ... Interesant ... pentru un personaj de calibrul lui . Putea sa aiba 4 soferi , doi in fata si doi in spate . Cate unu' pe roata . Si unu' in portbagaj , pentru aia de rezerva . Desi avea permis ... si n - a fost retinut ( nici permisul , nici Ghita ) . Si avea " pe teava " unul de viol ( proces penal ) ... iarasi , foarte interesant . Ma rog , pentru mine . Despre cel de viol ... mai bine ascultam explicatiile procurorului Negulescu , de la unitatea de elita din localitatea mea , promotorul dosarelor . Sant in forma audio , nu le - a negat nimeni . Cred ca santem luati prea de prosti . Nu ca n - ar fi avantajos ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Dar pentru coruptie, asta nu e interesant? Sau nici asta nu e corupt? 

Acum 18 minute, Ion_Bumbu a spus:

Urmarile is ca 80% din procesele incepute in urma protocoalelor se lasa cu achitari...

Nu, alea sunt urmarile legilor facute de hoti. De exemplu controlul judiciar, cand infractorul e in libertate, poate destul de usor sa stearga probele, sa influenteze martorii. Sau sa

banii ori sa fuga in strainatate. Alt exemplu sunt legile in care se prescriu multe infractiuni dupa 5-8 ani. Au avocati smecheri ce taraganeaza procesele pana trece termenul de

prescriere. Astea mi-au venit acum mie in cap, sunt sigur ca cine cunoaste domeniul poate da mai multe exemple.

Fara protocoale poate ca nici putinele condamnari nu mai erau. Orice ar spune propaganda hotilor, eu vreau ca institutiile statului sa aiba protocoale de colaborare intre ele, asa,  macar una de frica gurii celeilalte, se fac ca muncesc ceva mai putin.

Link spre comentariu

Frățică nu așa elimini hoții și corupția din țară !

Omul, odată ajuns să gândească ca un hoț...așa va fi toată viața ...și va da din coate ca să-și facă legi care să-l apere pentru propriile furtișaguri!Asta e firea omului  ...mai ales la cei care au un grad mai mare de inteligență ...care sunt învățați de mici,să fie șmecheri, să se descurce ,chiar călcând pe cadavre...să ajungă în vârf ...să le arate celorlalți cât de potent e el!

Uite un exemplu de cum ai putea începe o schimbare în bine:

Și ar trebui să vă învățați copii încă de acasă chestia asta ....înainte să ajungeți la scoală!

Știu că pentru mulți, asta,  nu le pică bine ...dar eu insist!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Eu vreau si mai multe . Din pacate , protocoalele sant ilegale . A spus - o cel mai mare procuror din Romania , domnul Augustin Lazar , cand a luat sefia ... Saptamana trecuta , a repetat de zeci de ori ca n - au avut efecte ... si ca a insistat sa fie denuntate . De ce oare ? Asa spune si viitoarea sefa DNA , adjuncta preferata a domnisoarei Kovesi . Nu mai pun link - uri ... e obositor . Sant pentru respectarea legilor . Le face parlamentul , asa e peste tot . Nu procurorii , nici judecatorii . Chiar si in tarile celor care nu le plac legile romanesti . La ei procurorii nu sant magistrati , Romania e singura din Europa si din lumea democratica unde se intampla asa ceva . Altfel , ne facem toti legi . Posibil sa nu ne placa ale vecinilor de scara , bloc , cartier etc . Constitutia e clara , trebuie doar citita . Ma rog , pareri personale . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
37 minutes ago, Alin_cj said:

Orice ar spune propaganda hotilor, eu vreau ca institutiile statului sa aiba protocoale de colaborare intre ele, asa,  macar una de frica gurii celeilalte, se fac ca muncesc ceva mai putin.

Rolul institutiilor statului este bine definitit, nu`i nevoie de protocoale secrete pentru a impune legea, e nevoie de competenta in primul rind!

De aia avocatii reusesc sa`i scoata nevinovati pe unii, dosare facute cu curu fara respectarea procedurilor penale, rezultatul este ca judecatorii se iau de cap si nu pot da decit

achitarea.

Sint legi, organe ale statului, sa le respecte!

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Bine ar fi lucrurile sa fie simple ... din pacate nu sant ! 

https://gandeste.org/general/basescu-si-banda-celor-sase-3-de-ai-mei-au-arestat-3-de-ai-mei-2/52722

Am pus link la plesneala ... nu cunosc site - ul . Nici n - are importanta , afirmatia de baza a fost publica . Unul din " hexagon " e fugar ... d-na Bica . Seful ANI are 4 ani de odihna . Restul ... Cred ca ar trebui ceva matura ... pe ici pe colo , dupa cum e zicala . Problema e cine s - o ia de coada ( matura ) . Ca purceaua ... e unde stim noi . Si mirosul afecteaza pe cei fara de putere , care dam bani sa " tinem " statul ... cum cred ca sant majoritatea zdrobitoare a celor care conversam pe - aici , chiar daca parerile sant impartite .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări