Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

On 8/22/2018 at 11:11 PM, gauss said:

... Ma rog , am impresia ca urecheati cam pe toata lumea , cu orice prilej , si in orice topic , de la un timp . Cam de multisor ... Chiar meritam ? Nu intreb cat de corect este , poate judeca fiecare ... nu dau eu verdicte .

Am reactionat la limbajul de cocalar al unui individ si mi-am aratat mahnirea fata de aprobarea  primita de la persoane cu un anume statut totusi.

Apoi am fost nedumerit de aparenta seninatate cu care un coleg vede pozitionarea guvernului fata de cele cateva manifestatii de oarecare amploare totusi: caravana trece...

Iar la pozitionarea mea am intrat in dialog strict cu cel implicat si asa vad de fapt eu derularea unor postari. Fara o citare, o remarca oarecare eu vad orice postare ca raspuns la cea anterioara. Asa vad eu lucrurile si am considerat ca faceti referire la mine cu concluzionarea:   Numai cine nu vrea , sau stie dinainte ce , nu vrea sa vada . 

Si am raspuns in consecinta, nu am certat pe nimeni.

Asa ca eu consider o exagerare formularea...pe toata lumea, cu orice prilej, si in orice topic. Chiar asa? Sunt asa activ la bodega? Daca va referiti la cele tehnice lasati-i pe cei lezati sa riposteze. De la o singura referire la un like al dvs. dat lui @Eugenius vad ca ati devenit avocatul celor napastuiti de mine. Eu zic ca merit mai multa atentie si implicare din partea lor avand in vedere disponibilitatea mea dar si documentele postate mancatoare de timp, nu gluma (chiar daca sunt pensionat). 

Link spre comentariu

Domnu ' Miticamy , lucrurile au ajuns cam departe . Nu ma intereseaza absolut nimic din ce credeti sau nu , indiferent de subiect , pe cine definiti cocalar sau nu  ( parca regulamentul interzice atacuri la persoana ) . Nu vi se pare cam ciudat daca ar fi asa ? Qui prodest ? Ideea  e simpla . M - ati citat . Nu comentez contextul , conotatia si orice altceva . Macar sa fi precizat sursa , adica userul Gauss . La punctele a si b . M - am simtit dator sa va raspund . Nu cred ca ne - am intersectat pana acum , avem axe diferite . Nu ma intereseaza ce diferende , de orice natura aveti cu oricare alt user . Nu v - am comentat nici o postare , in zece ani de cand sant membru Elforum . Dumneavoastra v - ati facut timp sa comentati like - urile mele , n - am inteles cu ce drept . V - am raspuns si pe privat , asigurandu - va de respectul meu , apreciindu - va activitatea pe forum si urandu - va multa sanatate . Discutie privata , nu fac uz de ea . Urari care le reinoiesc , si toata consideratia . Atat si nimic mai mult . Nu duceti discutia unde n - a ajuns , si nu e cazul sa ajunga ... nu insinuati ca ma intereseaza polemicile dvs . cu oricine ar fi , citesc si eu forumul , e liber .  Pareri avem toti , unele coincid cu ale mele . Chiar daca ar parea , sau chiar va sant defavorabile , nu le citez . Decat daca doriti ... desi sant vizibile IN TOPICUL DE FATA . Deja am pierdut prea mult timp . Daca  va mai impiedicati de mine , desi nu - s asa important , si cu siguranta nu va stau in cale ... nu voi ramane pasiv . Am dreptul , in limita regulamentului . Inca o data , toata stima si multa sanatate !

Postare.PNG

Editat de gauss
Link spre comentariu

McCain era pe moarte , dar il interesa lupta anticoruptie din România :) .

A murit cu anticoruptia in gura ?

Pacat , aceste lucruri arata cat de disperati sunt unii .

Scrisoarea catre Dancila a fost publicata pe 06.08.2018 , cand era  deja aproape fara suflu , la reanimare .

Oare era interesul lui propriu , de grup sau al SUA sa comenteze faptul ca LCK a ramas fara  butoane ?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/John_McCain_lobbyist_controversy

Eu sunt convins ca " cineva " a exploatat starea vunerabila in care se afla  ( citostatice ) si a scris in numele muribundului .

Evident , este o parere .

RIP .

Link spre comentariu

McCain a fost un erou . Pentru mine , cel putin . Pilot de A-4 Skyhawk , prizonier de razboi in Vietnam . In urma cu ceva ani , am vizionat un documentar despre el pe Discovery , a rulat si pe alte canale . Asta cu anticoruptia ... de la distanta lucrurile se vad altfel . Ma rog , e dreptul fiecaruia sa aiba pareri . Dar a uza de o pozitie neoficiala , fie si senator USA , in a face aprecieri publice la adresa unui stat aliat , mi se pare un pic cam mult . Ma rog , daca le - a facut cu adevarat . La Washington , se " intampla " multe . Real , sau imaginar . Oricum lumea le - a uitat deja , Romania e un actor prea mic ca sa fie luat in seama dezinteresat , numai din lezarea unor percepte morale si politice personale . " Luptele " Americii sant altele , noi aparem episodic in discutie pentru ca sant altii interesati , cu grupurile lor de lobby politic pentru cauze pasagere si schimbatoare , altele in fiecare zi ... America , nu ... Ma rog , pareri personale .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Tot ce se poate . In America au ajuns si vor ajunge multi bani din Romania ... miliarde de dolari , facturi pentru armament si alte cele . Poate unora nu le convine ... eventual buzunarul privat in care vor intra . Poate se spera ca in altul , ramas gol - uscat . Nu cred in inocenta si sinceritatea universal generalizata . Recunosc , poate fi un defect . Dar pentru cine conteaza ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Mda , e firesc .

Era un mic semnal de alarma pentru gura-casca la cei ce nu vad padurea de copaci ...

Presa este , in general orientata in favoarea partidului democrat .

Nici cea de la noi nu face exceptie ( A3 si RomaniaTV nu se pun , ca sunt cu Bibi , adica stat in stat  ) , asa ca restul sunt aceeasi Marie , cu alta palarie .

Mai sunt pete de culoare intre tembeliziuni , gen ProTv ( CIA sau ce o fi  ) sau DigiTV ( sri ) iar labe1 TV ( tot sri cealalta aripa , se zbat sa nu crape de foame ) si irealitatea sunt oportunisti politici .

Asa cred , nu exista dovezi pro sau contra .

Link spre comentariu
4 hours ago, Ion_Bumbu said:

Da, cu ceva timp in urma, intr-un topic initiat de mine va aduceam in atentie personalitatea lui Rudy Giuliani.
https://en.wikipedia.org/wiki/Rudy_Giuliani

Rudolph William Louis Giuliani, fost primar al orasului New York, comparându-se cu Winston Churchill care a condus Londra prin "The Blitz" din 1940, a încercat si a reusit să abordeze problemele mai altfel.
În primii doi ani de activitate, politicile sale au contribuit la reducerea crimelor grave cu o treime și a redus rata crimei la jumătate. Apelurile catre poliție au scăzut cu 40%, iar incidentele de violență din închisoril,
odată, o problemă aparent insurmontabilă, au dispărut practic până la sfârșitul primului său mandat, scăzând cu 95%.
Inițiativa Giuliani, "de bunăstare la lucru", a reușit să ajute mai mult de 600 000 de oameni din New York să aiba un loc de munca mai stabil si un nivel de trai decent. Ce a facut el?
A avut curaj si a dat afara aproape 80% din politie si timp de doua saptamani pana a angajat cadeti dela Academia de Politie, ce s-a intamplat? Nimic! Criminalitatea, nici n-a crescut si nici n-a scazut!
Conform unei sintagme de prin filmele americane, "Asa se face treaba"!
Deci, orice masura radicala de sanitatie, este binevenita, mai ales in Romania. Altfel, vom avea "Politia Pedofila", ce vreti, sa-i platim prin taxe si impozite si pe ei?

Link spre comentariu

Politicienii americani , toți , dar absolut toți sunt oameni de " bine  " .

I-a găsit brusc interesul pentru drepturile și libertățile românilor :)  , dar 75 de ani i-a durut la paula .

Fix acum , de când cu legea redevențelor pe țeavă ( de gaze )  și cu  schimbarea ambasadorului obamist cu unul trumpist ...

Când se schimbă jupânul , cel nou vine cu propria echipă .

Evident , cealaltă echipă pleacă în șuturi / flegme sau / și cătușe .

De ce ?

Păi așa e în democrație !

Învățăm democrație " din mers " de la aliatul strategic și transatlantic .

In curând vom asista la schimbări la vârful conducerii  în toate instituțiile de forță .

Asta dacă statul paralel , perpendicular și necoplanar nu va reacționa violent până pe 15 octombrie , la fel ca în 10 august 2018 .

După , va fi prea târziu pentru schimbare  .

"Alegerile democratice " au învins , cu pesede in frunte  .

De fapt , Bibi și Trump au învins _UE definitiv la masa verde în ceea ce privește negocierea viitorului resurselor României .

Cei ce vor o țară ca afară , o vor avea într-un singur mod  : trăind afară  .

Le urez o diasporă ușoară :) !

Link spre comentariu

Cu voia interlocutorilor ... reamintesc ca am mai ( tot ) scris despre marile reasezari politice din zilele acestea . Cred ca sant similare ( ca amplitudine ) cu cele imediat de dupa finalul WW2 ... cat si ca impact , mai ales viitor . Politica se scrie ( desfasurator ) peste Ocean , cu toate sfortarile UE , China , Rusia , Turcia , Iran , Coreea de Nord ... si alti chibitzi . Ma rog , pareri personale . Dar cate ceva ramane ... imposibil de clintit sau negat . A se vedea forta razboiului economic nedeclarat ( sau nu ... ) , loveste  mai mult decat un front armat intreg ! ...

Link spre comentariu
15 minutes ago, Victor said:

Uite și  interesul american ...

Cumva , este și în  interesul nostru :

http://mobile.hotnews.ro/stire/22671245

Vor veni bani si mai multi ... cand unul pierde , altul ( altii ) castiga . Asa e in legea lucrurilor ... Cred ca pentru prima " categorie " Turcia face eforturi mari ... desi nu - i inteleg ... ma rog , treaba lor ! Altfel , nu e pace sub maslini ... titlu de film ( celebru ) , seamana cu una - alta de astazi :

https://www.yahoo.com/news/air-force-stealth-b-2-112000396.html?.tsrc=daily_mail&uh_test=1_13

Nu iese fum fara foc ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări