Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

Din punctul meu de vedere daca se intimpla acest lucru...forumul iasa in cistig!

Si multi altii pe linga forum.

Ca idee, sa nu ne ascundem dupa deget, acel incident n`a fost singular, la el au participat mai multe persoane de unde

probabil incadrarea juridica va fi grup organizat...

Si inca ceva, pe un forum eu inteleg sa dezbatem idei, fapte, vad mai nou ca incepem sa discutam persoane...

Link spre comentariu

Asta este o alta ascundere dupa degete, sa dezbatem idei si sa nu discutam persoane. Am ajuns la pensie dezbatand idei iar in acest timp niste indivizi "bine infipti in realitate" si-au vazut de planurile lor de acumulare de bogatii in principal. Cu cat lumea discuta mai multe variante de cum ar putea sa ne fie mai bine cu atat ei au mai mult timp de supt de la buget in principal. Ramai uimit cand auzi de averile unora care nu au fost in sectorul privat niciodata. Si au asa de mult incat pot cumpara catelusi care sa discute pe la televiziuni aceste "idei" zice-se necesare cu care ametesc oamenii de rand impartindu-i in tabere fara ca saracia lor sa impuna acest lucru. Si de dragul dezbaterilor de "idei" incep sa-i injure pe cei din tabara aparent adversa cum face si CD pe aici(si nu e prea singuratic). Toate problemele din jur sunt create pe "persoana fizica", vorba lui Vanghelie. Si cand vad ca cineva ia avant aratand cat sunt de prosti cei din tabara "adversa" parca nu-ti vine sa nu-i spui la modul direct ca saracimea nu are cum sa fie in tabere diferite, ca unii priceputi ne dezbina. Doar cunoscand persoana poti sti ca undeva la Iasi, Arad, Timisoara, Craiova sunt multi care gandesc ca tine si speri ca intrun fel se vor indrepta lucrurile. Ascunsi in spatele unor texte frumos scrise pe forum nu ai cum sa stii daca nu e unul dintre catelusii de care aminteam care ocupa orice zona in care pot influenta "prostimea" (termenul lui CTP preluat de un coleg nu prea imi suna spre postare). 

Eu nu discut persoane (asta inseamna sa discuti despre ceva din intimitatea lui, familie, anturaj, credinta) ci strict o pozitionare fata de o problema care imi influenteaza traiul zilnic. Nu ma intereseaza daca persoana are caine sau mananca seminte in parc, dar cand afirma cu vehementa ca cei ce au fost in PV sunt toti prosti cam ce dezbatere de idei sa mai sustii cu susnumitul? Uite ca am pierdut 30 min de la sah ca sa insirui ceva care nu are cum sa influenteze caravana care trece in marsul triumfal. Acum e pesedista, a fost pedelista si tot schimba stindardul din cand in cand ca sa poata electronistii sa aibe schimb de idei intru saracirea lor vesnica. 

Link spre comentariu

Averi au cam prin toate taberele ... unii le fructifica si inmultesc peste hotare ( multe ... ) , fugiti dupa ce au fost mari oameni de stat ... ajutati de justitia "  oarba " ... si de statul ( nu pun epitet ), care membrii lui se straduiesc cu succes sa ne convinga ca nu exista . Acum e moda ca totul ( rau ) e de la PSD , in 10 ani anteriori au creat justitia si statul de drept martienii , in vreme ce cumparau mosii de sute de hectare , castele si duplexuri , iar conturile speriau si pe wikileaks . Nici usturoi n - au mancat , nici drepturi litigioase de sute de milioane de monezi ... Nu sant pesedist  ... din contra . In epoca Nastase a aparut bejenia romanilor , atunci s - a inchis institutia unde am muncit ( sincer ) 20 de ani , dupa ce am invatat 5 si inca 5 ani ... viata mea si a sotiei , si restul familiei , a fost data peste cap . Incepand cu Piata Universitatii , PSD are multe intrebari de lamurit . Dar asta nu - i face pe ceilalti inocenti ... cu bordurile , bancile devalizate si celelalte savarine ... in panta ca terenurile de fotbal , cu flote , CFR - uri , poste si alte ghesefturi . Numai cine nu vrea , sau stie dinainte ce , nu vrea sa vada . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ce sa mai postezi pe la bodega cand ti se interpreteaza si cea mai clara postare.

Autocitat:    Am ajuns la pensie dezbatand idei

adica discutam despre nemultumirile noastre si pe vremea tovarasilor, doar nu am iesit brusc din gaoace in 90; aveam totusi 36 ani, nu 16.

Autocitat 2:     iar in acest timp niste indivizi "bine infipti in realitate" si-au vazut de planurile lor

acest timp, adica 1978 (angajare)-2018 pt ca si atunci se descurcau cu apartamente, plecari in delegatii nemeritate.

Autocitat 3:  caravana care trece in marsul triumfal. Acum e pesedista, a fost pedelista si tot schimba stindardul din cand in cand 

Deci vorbeam de toata lumea (tot schimba stindardul cuprinde si guvernarea Conventiei din 96-2000), asa ca nu inteleg afirmatiile:

a) Acum e moda ca totul ( rau ) e de la PSD

b) Numai cine nu vrea , sau stie dinainte ce , nu vrea sa vada . 

Chiar asa, de ce nu-mi vad eu de ingrijirea sanatatii, "suplimentul" cu coloana este doar de la calculator.

Link spre comentariu

Ne dam si noi cu parerea , domnu' Miticamy . Nu putem avea toti aceeasi parere , nici la partid nu se intampla . Si ar fi monolog , iar noi corepetitori . Ar fi bine ? ... si pentru cine , ca nu impartim furaciunile altora , doar ne dam cu parerea . Cateodata , cu argumente . Unele sant de bun simt , ( ca nu respiram de ieri politica si aerul romanesc ) ,  oricat de neplacut ar fi pentru interlocutor ... Ma rog , am impresia ca urecheati cam pe toata lumea , cu orice prilej , si in orice topic , de la un timp . Cam de multisor ... Chiar meritam ? Nu intreb cat de corect este , poate judeca fiecare ... nu dau eu verdicte .

Editat de gauss
Link spre comentariu
18 hours ago, gauss said:

Ma rog , am impresia ca urecheati cam pe toata lumea , cu orice prilej , si in orice topic , de la un timp . Cam de multisor ... Chiar meritam ? Nu intreb cat de corect este , poate judeca fiecare ... nu dau eu verdicte .

Este urmarea unei depresii temporare datorate unei pensionari nepregatite din timp.

Este o decizie dificila care necesita pregatire psihica inainte de a face pasul pentru a nu fi afectat de iesirea din cimpul muncii.

In general trece in 1-2 ani.

Este o problema serioasa iesirea la pensie si trebuie tratata ca atare din timp.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări