Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

sa intelegem ca fata aia a luat lovituri cu bordura in cap si in git, dar a plecat pe picioarele ei de acolo! presupunem ca dv. din fata tv-ului ati pus un diagnostic mai profesinonist decit medicii de specialitate. Pobabil ca nu ati aflat la timp ca fata a scapat destul de usor si din diverse motive scenariul cu fata paralizata nu a iesit, cum mu a iesit nici cel cu pungile de cacat sau sticle incendiare care se pare ca nu au ajuns la timp!

va amintiti de oficialul care ne poveste cu cita durere a trebuit sa anunte parintii fetei ca va ramine paralizata??? oare asa era prevazut, dar altii au fost de alta parere???

iar daca asa cum spuneti dv.:  ''''

Si-a indeplinit misiunea ?

Da .

Cum a facut-o , e alta discutie .

Cadrul legal , bla bla bla .

Cine raspunde , ce masuri se impun pentru remedierea abaterilor , ce resurse si  timp se aloca , cine raspunde pentru aplicarea masurilor etc bla bla bla .

Ce este de retinut : si-au indeplinit misiunea .''''

viata omului e doar bla-bla pentru dv. si cei asemenea dv., inseamna ca putem trage obloanele pentru ca nu mai avem nici o scapare!

Apropo, nu se evacua mai rapid piata daca dadea un tanc 2-3 ture printre protestatari???

Acum 4 minute, Ion_Bumbu a spus:

Daca opinia publica vrea sa fie sanatoasa atunci e sanatoasa!

Doamne ajuta!

P.S. Rau am ajuns...

Asta nu`i o gluma.

doctorii zice draga!

P.S. poate nu sinteti informat, dar scenariul cu fata paralizata n-a iesit!!

Link spre comentariu

Cine stie , poate ca impartea sf Livache dreptatea in stanga si dreapta , in locul jandarmilor .

Malin Rât era prea pacatos si drogat cu palinka de Salaj  , donata in scopuri nobile de  dacian sorosz si avea vedenii cu costume si tunuri de apa  .

Uite o poza absolut reala cu Dragnea ,  aflat in PV in seara cu pricina :

liv.jpg

Link spre comentariu

Destul de rau este ca s`a ajuns la batai si furt de armament.

Mai rau este ca acei haidamaci s`au luat si de o fata.

Imi pare bine ca a scapat asa usor cum se spune aici.

Totusi am ajuns rau, de unde gaia incrincenarea asta?

Chiar asa jos am ajuns, asa prosti sintem, orice grup de citiva zeci de indivizi poate crea haos?

Chiar era o problema daca din prima seara nu apareau scandalagii?

Da, era liniste manifestantii strigau ce voiau si ...caravana trece mai departe.

Rezultat manifestatie...fix 0.

Asa, da, a fost scandal, jandarmii, pachete, arma furata, concluzia, ceva, ceva s`a reusit.

Si atunci sa cred ca a fost o manifestatie spontana a celor care iubesc democratia? eventual aia cu bolovanul.

Minunata tara, pacat ca`i locuita!

Link spre comentariu

"Am plecat din mijlocul manifestaţiei, pentru că începuse să mă usture mucoasele, nasul şi ochii. M-am văzut cu altcineva, apoi am revenit în piaţă. Au folosit gaz radioactiv, total interzis. Sunt gaze letale pentru exterminarea maselor pe timp de război", a mai punctat Pompiliu Popescu.

Perfect adevarat!

Cu astia tot inainte spre noi culmi in viitor!

Culmea este ca mai gasesc si destui care cred...

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
8 hours ago, Victor said:

...Culmea , pistolarul de ocazie este angajat al statului paralel .

Este instalator de  cablu TV si  de antene satelit la RCS RDS Digi TV !

Adica UM Digi TV , asa cum spun unii in mod glumet ...

Oare a primit ordin de zi pe unitate sa participe ca provocator / instigator la mitingul pasnic si neautorizat al diasporenilor :) de pe 10.08.2018 ?...

E doar o coincidenta intre activitatea redusa a colegului si incarcerarea de care vorbesti?

Link spre comentariu
50 minutes ago, Ion_Bumbu said:

"Am plecat din mijlocul manifestaţiei, pentru că începuse să mă usture mucoasele, nasul şi ochii. M-am văzut cu altcineva, apoi am revenit în piaţă. Au folosit gaz radioactiv, total interzis. Sunt gaze letale pentru exterminarea maselor pe timp de război", a mai punctat Pompiliu Popescu.

Perfect adevarat!

Cu astia tot inainte spre noi culmi in viitor!

Culmea este ca mai gasesc si destui care cred...

Da, astia cred ca li se modifica ADN-ul, sexul, grupa sanguina, cele șapte chakre, asta e, ghinion, trebuie sa traim alaturi de ei...

Link spre comentariu

CITAT:   Destul de rau este ca s`a ajuns la furt de armament.

Daca un indian nebun a profitat de aglomeratie sa faca ceva ce probabil avea de mult in creierul ala microscopic, asta inseamna ce de fapt peste 10000 de oameni doreau sa faca acelasi lucru dar nu le-a iesit din diverse motive?

CITAT 2 acelasi coleg:      

Da, era liniste manifestantii strigau ce voiau si ...caravana trece mai departe.

Rezultat manifestatie...fix 0.

Guvernarea ideala! Am luat puterea si 4 ani aveti voie sa strigati nemultumirile ca fraierii, noi nu ne suparam daca nu sariti gardul. (Era un banc cu groparul si scheletele. Seara cateva schelete mai ieseau si se distrau incercand sa-l sperie pe gropar dar acesta nu le baga in seama. Vazand ca acesta nu reactioneaza au vrut sa iasa pe drum sa sperie trecatorii dar cand primul a incercat a luat o lopata pe spinare de s-a imprastiat. Celelalte i-au reprosat purtarea dar acesta a spus grav: radem, glumim dar nu trecem gardul!).

Si cand te gandesti ca vine de la cineva care ne-a spus ca a participat la rev. de la TM!

Link spre comentariu

Dragul meu , asta este democratia, am vrut-o, acuma mergem cu ea.

Fraza aia deranjeaza deoarece este perfect adevarata, atit si nimic mai mult sa intelegeti din ea.

Nu schimba 100000 de oameni rezultatul votului, bun, rau, asta este, doar dau de gindit celor de la putere.

Normal ca trebuie sa se tina cont de vocea strazii insa nu ea decide, nici presedintele in cazul asta.

Doriti schimbare?

Participati la vot, asa cum a fost la Paris, aia au demonstrat ca se poate...cu un pic de ajutor insa a iesit cu "miros" legal.

Participarea mea la revolutie a fost simbolica, va rog recititi, nu intelegeti ca am vrut sa ramina vechiul regim, oricum nu conta participarea mea.

Link spre comentariu

RE-CITAT:   Destul de rau este ca s`a ajuns la furt de armament.

Doream sa spun ca nu poti caracteriza un eveniment prin prisma unui accident izolat( chiar daca in sine extrem de grav, el va fi tratat separat de autoritati). Este ca si cum cineva nimereste la un topic al lui @bubu (vorbesc de un utilizator cu acest nick, nu am nicio treaba cu cetateanul din spate care poate fi o persoana stimabila) si renunta la a mai parcurge postarile din forum tragand concluzia ca acesta este nivelul forumului.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări