Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

Pai nu este de bon ton sa le divulge etnia. Ca doar suntem toti nazisti pacatosi si trebuie sa ne dam zilnic cu cenusa pe crestet. Dar încet-încet vor pricepe si cei mai îndobitociti (îndoctrinati), cum sta treaba cu tiganii.

Edit: Vai, am folosit un cuvânt interzis (tigani). Mea maxima culpa. Ma duc sa ma dau cu cenusa si ma spal apoi cu o bere. Fara alcool, ca-i prea devreme.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Păi britanicii aia or fi ceainizi , paki , hindi , bangla , afgani , palestinieni , nigări :)sau alte etnii din fostele colonii ale briților , care total întâmplător  nu le prea au cu munca .

Sunt ăia britanici cum sunt țiganii români din postarea anterioară  de fapt sunt , dar nu prea .

Link spre comentariu

Cretinisme! am motive sa afirm ca am cunoscut destui cetateni nativi din UK ce baga ca innecatii cite 10-12 ore pe zi! dar muncesc pe bani adevarati. Credeti ca tipul oferea mult peste salariul minim din UK? sau il oferea si pe acestea nu venea cu chestii cum ar fi contracte pe 2-4 ore pe zi? Si este de presupus ca faceau coada englezii sa se angajeze la patiseria lui! 

iar daca dupa 'jde ani de UK atita il duce capu' inseamna ca a respirat degeaba aerul din insula!

Link spre comentariu

Evident , românul patiser e de vină că nu vin cetățenii britanici să îi sclavizeze pe bani puțini .

Românii se vor înghesui  oferta lui de muncă pe bani puțini  , că  nu le place de mustața lu' unu' de pe aici ...

Mai bine în insulă .

Asta e , fiecare cu soarta lui .

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări