Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Istoria recentă , o altă abordare , partea a 5-a

Postări Recomandate

Acum 21 minute, elmar a spus:

Păi și ăsta poate fi un motiv de intervenție extraterestră...nu!?

Poate nu vor să rămână fără sursa de hrană!:rade:

Poate nu de hrană e vorba, ști că exista o teorie cum că noi înșine suntem hibrizi extratereștrii și muncim aici pe Pământ ca să producem aur pentru extratereștrii, în cazul ăsta probabil îl preiau direct din depozitele băncilor fiindcă este secret stocul.

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:World_Gold_Production_1900-2014.png

Link spre comentariu

Ok, producem aur pentru ei...dar ce naiba fac ăștia cu aurul!?Să nu-mi spui că și ei îl folosesc la electronică!?:rade:

Sau poate  au altă tehnologie de a produce energie ,deplasări intergalactice  cu aur!?

Nu știu ce să zic...cred că daca erau interesați de aur ...îl extrăgeau pe tot în perioada în care oamenii erau efectiv niște sclavi ...acum și oamenii mai consumă din prețiosul lor aur...

Oare au acceptat acest compromis/sacrificiu în schimbul cresterii productivității ...prin noua tehnologie (probabil, dăruită tot de ei)? 

Link spre comentariu

Interesant este că oamenii sunt atrași de aur în mod instinctiv unii chiar au boala asta (febra aurului), asta poate însemna că avem o programare genetică pentru asta, și în continuare este interesant că am fost păcăliți să acceptăm hârtii în schimbul aurului și urmează următoarea etapă în care nici hârtii nu o să mai vedem ci niște numere (Bitcoin).

Link spre comentariu

Omu' nu e prea gustos,si asta nu o spun eu ,ci fosti canibali,aia cu aurul se lecuieste,dupa revolutie toti alergau sa cumpere aur,acum s-au potolit(doar etnicii au ramas cu boala asta):rade:

Link spre comentariu

Aproape orice animal de pe pământ e programat genetic să nu-i placă propria-i carne!Pentru a se evita distrugerea speciei prin autodevorare!

Dar nu sunt așa sigur că altor specii (extraterestre) nu le-ar place ”șoriciul nostru”!:rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 11 ore, franzm a spus:

Asta-i de la L. Ron Hubbard. Ala cu scientology. Interesand e ca, desi cartile lui sunt interzise în Germania, filmul facut dupa ele, nu este.

Mai este o teorie și mai interesantă care cred că nu e a lui Hubbard, anume că noi suntem produsul unei civilizații duale biologic-artificiale, anume că în trecut au sosit niște sonde automate pe Terra conduse de o inteligență artificială, au teraformat puțin terenul deoarece dinozaurii puteau încurca procesul și apoi au ales niste ființe bipede hominide pe care le-au înbunătățit cu material genetic extraterestru, astfel aceste ființe aveau pe de o parte adaptarea dobândită anterior pentru viața pe Pământ și în plus au dobândit carecteristicile care au dus la civilizația noastră actuală, din rațiuni de siguranță procesul a fost inițializat în mai multe locuri și cu versiuni diferite puțin pentru a se asigura succesul și din acest motiv suntem mai multe rase pe Pământ. Următorul pas este să dezvoltăm la rândul nostru tehnologia astfel încât să trimitem sonde automate care să facă mai departe același lucru, deja am trimis sonde în afară sistemului solar urmează dezvoltarea AI-ului astfel ca o sondă să poată fi deplin autonomă, dotarea acesteia cu echipamentele necesare și cu o bancă de ADN uman la bord și să o trimitem mai departe, logic ar fi să trimitem sonda spre marginea galaxiei pentru că direcția logică de expansiune a vieții inteligente ar fi de la centru spre margine.

Bun deci ce concluzie se poate trage dacă acest proces ar fi viabil, anume că este posibil să găsim în spațiu câteva astfel de sonde unele funcționale încă, un transfer tehnologic nu ar strica. O altă concluzie ar fi că dacă o civilizație înaintată a ales să călătorească astfel probabil bariera aia a luminii este chiar imposibil de trecut, așa că au ales să își trimită materialul genetic cu automate care probabil au călătorit mii de ani, ar fi și un avantaj fiindcă dacă "părinții noștrii" sunt asemenea nouă înseamnă că sunt răi, deci e bine să stăm la distanță de ei, cu automatele lor ne putem descurca mai bine.

Link spre comentariu

Eu cred că dacă ar exista astfel de sonde ...e bine să nu umblăm la ele. S-ar putea să le stricăm și până ne vom da noi seama, ce și cum, vom rămâne fără apărare ...

Pentru că e aproape sigur că sondele sunt programate să-și apere ”cuibul și puii”!

Link spre comentariu

Eu nu inteleg de ce unii ,chiar daca vad ca cineva ne-a construit si deci fiinte superioare ,nu inteleg faptul ca poate fi vorba despre fiinte fara trup-spirituale,ce mare scofala!?

Apropo a studiat cineva !?

Excluzand substratul religios ,se vorbeste si despre soare,pe care l-a vazut respectivul deoarece il descrie foarte bine si inca ceva socant Noe e primul om-roz sau alb ailalti cum or fi fost,negri galbeni? S-au plictisit fiintele alea de ei si au zis ,hai altii,sau erau prea agresivi!?

Oricum sunt prea multe detalii in carte ,cum ca aia care au modificat rasa umana ,extraterestrii aia,erau pusi ca observatori ,iar ei s-au cuplat cu bombe sexy!:rade:

S-a suparat fiinta suprema si a inecat pamantul ,cativa scapand ,Noe &family,dar si cateva progenituri!

Oricum lectura placuta!

Cartea_lui_Enoh.pdf

Link spre comentariu

Linkul tău nu merge, uite aici un link bun spre carte http://www.melhisedec.ro/download/diverse/Cartea_lui_Enoh.pdf

Am citit povestea, prima oară am auzit de Cartea lui Enoh când am citit Carele Zeilor a lui Daniken dacă dai la o parte înfloriturile artistice și încerci să treci peste limitarea povestitorului care nu înțelegea pe deplin ce se întâmplă aș spune că este descris acolo un experiment genetic eșuat unde la sfârșit au fost distruse toate exemplarele obținute.

Link spre comentariu
  • Ceva de genul,doar ca sunt si fiinte spirituale pe langa alieni:rade:.Oricum e scrisa cu mult pana in era noastra si cam sunt pe aproape de adevar lucrurile din ea!
Link spre comentariu

Autorităţile suedeze au confirmat, printr-o adresă oficială trimisă MAI, că numărul cu dedicaţia pentru PSD poate fi utilizat doar în Suedia

Unde s-a mai auzit o asemenea ineptie??? Cum adica sa ai o masina cu doua numere de imatriculare??? 

In addition to the ordinary registration plate of three letters and three digits, you may have a personal registration plates. The personal registration plate works as an alias to the ordinary plate and can have (almost) any text or number combination up to seven characters, if it isn't used already. It costs 6000 kr (about 640 €) to get personal number for a vehicle. They are valid for ten years and may be moved to another vehicle. The approval sticker was placed to the left, not in the middle. Text too offensive or illegal is not allowed. For instance, the 64SALE number was not allowed, as the number 6 and the word "sex" are homonyms in the Swedish. A sticker declaring the alias relationship between the ordinary plate and the personal plate must be attached in one of the vehicle's windows. The above-mentioned limitation on allowed letters (I, Q, V, Å, Ä, Ö) do not apply to personal plates. An example is the personal register plate "MUIEPSD" that is perfectly valid and legal in Sweden and EU.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Eu m-am ales din întâmplare cu numarul xx-CH81 la motocicleta. Nu stiam de ce-mi fac toti loc, pe strada, în parcari si la benzinarii. Pâna ce-am aflat ca a fost numarul unui membru de vaza Hells Angels. M-am înteles cu ei si l-am retrocedat, ca sa-l poata ei cumpara.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări