Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Akai AKTV485T Smart

zvasile

Postări Recomandate

Buna ziua!
Va rog daca are cineva un firmware pentru aceasta chinazarie,
mb cv338h-t50,ecran LSC480HN08,de la o pana de curent a aparut afisat pe ecran ''Unfortunately, the process android.process.media has stopped'' si nu prea mai face vre-o comanda...
Multumesc!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zvasile

8

• iuliantv

4

• costei

1

• vergil

1

Top autori în acest subiect

1 hour ago, razvan-l1 said:

CV 338 HT e sasiu de smart ( android ) si se rescrie doar pe USB.

nu as baga mana in foc ca aveti dreptate,cum si unele telefoane pot fi reinviate si nu prin usb sa cf card

Link spre comentariu

Rt 809 h  . . . . . .

Sa nu le amestecam .

Dar daca stii alta metoda poti sa o expui aici in linii mari ,fara detalii.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

pana la urma am gasit un soft sa mearga la el  dar in meniu de instalare nu am dtv,

stie cineva ce ar trebui modificat prin service pentru a avea aceasta optiune?

in service intra cu meniu 1147

Link spre comentariu

Ma tem ca din service, nu prea aveti ce sai faceti, doar sa fie ceva optiuni pe acolo, legate de tuner, dar nu prea cred.....va trebuie alt soft....un factory reset din service, i-ati dat?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

la unele tv-uri cum ar fi lg daca schimbi tara de cautare in finlanda apare si dvb-c,la akai am intalnit in meniul de setari setatat antena si daca se seteaza cablu apare si dvb-c care cred ca va intereseaza pe dv

Link spre comentariu

stai linistit ca m-am uitat la surse,apropo de surse in loc de 3 hdmi-uri apar numai doua,asta de cand cu noul soft,

pe la tari nu prea am insistat ca are numai cateva,engleza vre-o 3 in chineza sau araba,franta si parca rusia

Link spre comentariu

nu apare dtv la surse,meniul e foarte simplu,de exe; la instalare am cautare automata (care cauta canalele doar atv),atv cautare manuala si editare programe

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări