zvasile Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Buna ziua! Va rog daca are cineva un firmware pentru aceasta chinazarie, mb cv338h-t50,ecran LSC480HN08,de la o pana de curent a aparut afisat pe ecran ''Unfortunately, the process android.process.media has stopped'' si nu prea mai face vre-o comanda... Multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 rescrierea memoriei spi flash cu acelasi continut ,nu da rezultate++ Link spre comentariu
zvasile Postat Iulie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 chiar mai inainte m-am uitat dupa ea si nu am gasit-o, posibil sa fie pe sub radiatorul procesorului care e lipit destul de bine Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 posibil sa fie nand flash si atunci e mai complicat, Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 (editat) CV 338 HT e sasiu de smart ( android ) si se rescrie doar pe USB. Editat Iulie 20, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 1 hour ago, razvan-l1 said: CV 338 HT e sasiu de smart ( android ) si se rescrie doar pe USB. nu as baga mana in foc ca aveti dreptate,cum si unele telefoane pot fi reinviate si nu prin usb sa cf card Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 (editat) Rt 809 h . . . . . . Sa nu le amestecam . Dar daca stii alta metoda poti sa o expui aici in linii mari ,fara detalii. Editat Iulie 20, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
zvasile Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 pana la urma am gasit un soft sa mearga la el dar in meniu de instalare nu am dtv, stie cineva ce ar trebui modificat prin service pentru a avea aceasta optiune? in service intra cu meniu 1147 Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 (editat) Ma tem ca din service, nu prea aveti ce sai faceti, doar sa fie ceva optiuni pe acolo, legate de tuner, dar nu prea cred.....va trebuie alt soft....un factory reset din service, i-ati dat? Editat August 2, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
zvasile Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 soft exact pentru el nu am gasit,am pus pentru A50, in service nu am gasit nimic legat de tuner Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 La optiunea de surse nu apare si DTV ? Gunoaiele aste au 2 meniuri si lumea se incurca in ele . Link spre comentariu
iuliantv Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 la unele tv-uri cum ar fi lg daca schimbi tara de cautare in finlanda apare si dvb-c,la akai am intalnit in meniul de setari setatat antena si daca se seteaza cablu apare si dvb-c care cred ca va intereseaza pe dv Link spre comentariu
zvasile Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 stai linistit ca m-am uitat la surse,apropo de surse in loc de 3 hdmi-uri apar numai doua,asta de cand cu noul soft, pe la tari nu prea am insistat ca are numai cateva,engleza vre-o 3 in chineza sau araba,franta si parca rusia Link spre comentariu
Vizitator Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 E softul de la alt HW. Apare la surse DTV ? Da sau nu ? In functie de raspuns mai sunt sau nu pasi de configurare . Link spre comentariu
zvasile Postat August 2, 2018 Autor Partajează Postat August 2, 2018 nu apare dtv la surse,meniul e foarte simplu,de exe; la instalare am cautare automata (care cauta canalele doar atv),atv cautare manuala si editare programe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum